Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kewcia

Ślub -2009

Polecane posty

Witam wszystkich:) w przyszłym roku wychodzę za mąż:) i chętnie dowiedziałabym się jakie macie wyjątkowe pomysły na ten dzień:) czy jest ktoś kto tak jak ja przygotowuje się do ego dnia????

Gość wudu
nie martw się, zarezerwujemy sobie ten dzień dla ciebie i przyjdziemy wszysccy na twoje wesele. (:

Witam! Ja też w przyszłym roku.. a dokładnie w sierpniu. Co najwazniejsze juz sobie zarezerwowalismy reszta pewnie ruszy w nowym roku :> narazie rozgladam sie za sukienka :) A ty kewcia w jakim miesiacu bierzesz slub?

a my w październiku! wszystko zarezerwowane. też nie mam sukienki jeszcze:) bo mam trochę więcej czasu:) teraz często odwiedzam różne stronki z zaproszeniami, podziękowaniami itp...:) a Ty masz już wszystko "obmyślone"?:)

ja równiez przyszły rok i październik. Mam na razie tylko sale i zespół :) wiec powoli to idzie fotografa i kamerzysty teraz szukam . Zaproszenia i suknie tez juz przegladałam. Od nowego roku bedzie trzeba juz dokładniej sie rozgladac.

O to widze, ze pojde na pierwszy ogien ;) Narazie u nas jeszcze niestety wszystko jest takie chaotyczne...rozgladamy sie to tu to tam ... Ja tez ostatnio troszke buszuje w internecie...ostatnio znalazlam ciekawe ozdoby na butelki! ;) zastanawiamy sie tez nad winietkami.. patilll najwazniejsze masz ! fotograf i kamerzysta tez sie znajdzie :) U nas byl problem z zespolem...wszystkie polecone juz mialy zajete terminy...wreszcie zdecydowalismy sie na Dj...Mam nadzieje, ze nie bedziemy tego zalowac ;)

Gość monisia___87
hmm.. ja 18 kwietnia :) date w USC , sale,orkiestrę i dekoracje, fotografa - umowy mam już podpisane i daty zarezerwowane ;d spie spokojnie :) ale sukienkę to dopiero zacznę szukać w styczniu :)

No właśnie też się zastanwiam nad bilecikami z nazwiskami, nie wiem czy sie zdecydujemy... z jednej strony to super sprawa a z drugiej narzucanie komuś swojej woli, no i właśnie nie wiem... a Wy jak robicie?

Gość przyszla zona
dziewczyny jestescie z kiec??jesli tak to jakie zespoly polecacie bo ja w 2010!!:)

Gość znad morza
kewcia ja tez jestem z pomorza. w jakim miescie masz wesele?

U nas kwestia bilecikow ma byc jeszcze dobrze przemyslana ;)ale bylam ostatnio na dwoch weselach... wszyscy rzucali sie jak dziki... a w efekcie mlodzi ladowali przy starszych dziadkach...;/

no właśnie ja byłam w tym roku na kilku. na jednych były bileciki a na innych nie. i różnie to bywało. ja to raczej jestem z nimi, ale moj tata coś tak przeciwny... przedstawia mi różne argumenty no i zaczęlam sie zastanawiać...:)

Gość Magdaaaaaa
ja tez w przyszłym roku...8.08-nasz dzień. mamy juz zarezerwowany sale,kościół, zespół, fotografa,dziś ide wpłacic zaliczke za sale..co do sukni to narazie sie rozglądam po internecie :) zaproszenia robi mi przyjaciółka- ma pracownie plastyczną...co do podziękowań dla rodziców, będą niekonwencjonalne..żadnych książęk z podziękowaniami i " cudowbych rodziców mam" aha wesele na 130 osób :D

Gość ja się chajtam we wrześniu
2009 i cholera nie mogę znajeźć zespołu:( codziennie gdzieś dzwonię i wszystko zajęte:(

weekend w domku:) stad cisz:) jak tam przygotowania? cos sie posuneło do przodu??:)

Gość Veraaa
nasz data 18 kwietnia. Mamy sale, orkiestre, fotografa.Za suknia zaczne sie rozgladac za jakis miesiac:)

Gość carmenn
my chcemy w lipcu sierpniu albo padzierniku ale nic jeszcze nie mamy :/

Gość A.P...
Wszystkich potrzebujących zapraszam do korzystania z usług firmy Artis Perfecta: dekoracje sali, samochodu, kościoła, zaproszenia, podziękowania, galanteria papiernicza oraz wszelkie weselne artykuły dekoracyjne- wszystko w najniższych cenach. gg: 555 28 55 tel: 514 77 88 67

Gość ...zainteresowana...
nasz ślub w październiku. kościół, sala, dj, wizażystka zaklepane ale gdzie tam reszta? strach się bać :) teraz czekamy na targi ślubne w spodku - może znajdziemy fotografa, samochód lub jakieś ciekawe zaproszenia. suknie wstępnie oglądałam w necie, na podbój salonów ruszę pewnie w lutym.