Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetta..31

Mąż zdradził mnie z...

Polecane posty

Gość anetta..31

Wciąż nie mogę uwierzyć w to co się dzieje. Mój mąż, bardzo męski facet, naprawdę zbiór wszelkich męskich cech, zdradził mnie ...... z chłopakiem. Tamtego widzialam kilak razy, jest młody. Dowiedzialam się o tym tydzień temu, mąż sam mi powiedział. Ich "romans" trwa kilka miesięcy. Najpierw był mój płacz, wyzwiska, biłam go, mialam ochotę wymiotować. Później była apatia, nic mi się nie chcialo, potem chęć ratowania małżeństwa. Niestety w tej fazie zrobiłam coś czego się wstydzę. Poszłam z mężem do łózka. To było 4 dni temu, potem znów mialam nawrót tych wczesniejszych faz. Czasami to do mnie dociera i chcę go wyrzucić na zbity pysk, a czasami chcę za wszelką cenę to ratować. Powiedział że zrobił to z ciekawości pierwszy raz, a chłopak był czuły i ciepły, wiec spotykali się dalej. Buuueeeeeeeee :O :O Mój męski, silny mąż. :(:(:( Jestem rozbita, nie wiem co robić. Chcę żeby to się nie wydarzyło, chcę żeby było jak wczesniej. :( Planowaliśmy Sylwestra..co teraz? Kocham go bardzo ale się brzydzę teraz...