Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fląderka...20

Powiedzieć mu że jednak mam doświadczenia?

Polecane posty

Gość fląderka...20

Jestem fizycznie dziewicą. Przed obecnym chłopakiem spotykałam się krótko z innym, który był niesamowicie pociągający. Tak bardzo pociągający że po tygodniu zgodziłam się na pieszczoty. Później poszło to dalej, ale naprawdę panicznie bałam się bólu i ciąży, więc wpadlismy na pomysł że spróbujemy kochać się analnie. Mimo że na początku bolało trochę, to miałam namiastkę normalnego seksu (że mam w sobie penisa mężczyzny), póxniej mi się bardzo podobalo i potem już zawsze bez słowa wiedzieliśmy że tak się bedziemy kochać, nie msuieliśmy ustalać, po prostu wchodził w mój odbyt (on wiedzial jak boję się ciąży, dlatego godził się na to). Związek był króciutki. Teraz jestem z kimś bardzo na powaznie, trochę czasu minęło, czuję się gotowa na seks normalny. On wie że jestem dziewicą, podoba mu się to. Po moim że tak powiem charakterze nie da się wyczuć że mam doswiadczenia, bo jestem ogolnie nieśmiała itd... Powiedzieć mu o tamtym, czy nie? Czytalam kiedyś że w pewnych krajach dziewictwo jest wymagane, dlatego tam normą jest, że dziewczyny młode kochają się analnie z innymi mężczyznami zanim wyjdą za mąż (pewne kraje Ameryki Południowej i Afryki) - więc może to nie jest nic aż tak nienormalnego?

Gość fląderka...20
Nie, naprawdę nie. Mialam wtedy 17 lat i naprawdę strasznie bałam się ciąży. Analny wydawał mi się czymś bardzo podobnym do normalnego seksu, ale dzieki temu mogłam nie zajść w ciążę, wiec to wyjście wydawało mi się rozsądne.

Gość fdsfds
sluchaj debilko, gdyby to byla prawda, to dzis bys w pieluchach chodzila.

Gość fląderka...20
pieluchach?

Gość pewnie ze nic nie mow
glupia jestes czy jak

Gość reee
wlasnie, nie mow, przeciez w zwiazku mozna sie oklamywac, bo co byc szczerym?

Gość ale lipa
zrozum to ze facet to inny rodzaj czlowieka, powiesz mu to bedzie czul niesmak i zlosc ze dawalas analnie a tak to bedzie sie cieszyl ze jestes dziewica :) facet to duze dziecko niech sie cieszy ze jego "nowa zabawka" (bez urazy ) nikt sie niby cwzesniej nie bawil ( chodzi o to ze to oni traktuja kobiety w ten sposob wiec niech maja ..;P)

Gość giuguiii
bo analny jest podobny... wiesz co... przesrane masz, bo i tak źle, i tak niedobrze hmmm... on na pewno nie zrozumie że kochałaś się analnie a masz błonę, i nic dziwnego, bo to świadczy o większej przewrotności, zakłamaniu, i jednocześnie perwersji niż gdybyś po prostu kochała się z kimś, na różne sposoby natomiast jeśli nie powiesz, to on się raczej nie zorientuje ale... już nigdy nie będziesz mogła być z nim szczera to ja już bym chyba powiedziała że tak naprawdę kochałam się z kimś, a fakt istnienia błony zrzuciła na to że to były nieliczne stosunki a tamten miał małego, to ma wg mnie najwięcej sensu i jest najbliżej prawdy

Gość ale lipa
oklamywac ? nie mowic o analu :P :P zreszta co ich to do cholery obchodzi

Gość dlatego wlasnie
od dziewic trzeba trzymac sie z daleka

Gość ale lipa
byhahahha a skad "zapotrzebowanie " na dziewice ? to sa chore fanaberie chorych facetow bo najpierw trzeba sobie pomoczyc, a na starosc szukac nieskazitelnej pieknej madrej i oczywiscie DZIEWICY , zal poprostu

Gość nic mu nie mów
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zależy jak bardzo Ci na nim zależy ;) jeżeli bardzo bardzo, to powiedz. może to będzie wasza pierwsza kłótnia w której się sprawdzicie. ale jak liczysz tylko na chwilę przyjemności z nim (albo kilka miesięcy przyjemnych chwil ;) ) to sobie i jemu ich nie psuj i nic mu nie mów :P

Gość ksiezyc znikl
co za doswiadczenie ze analnie:) to maly eksperyment jestem zwolenniczka zachowywania pewnych rzeczy dla siebie faceci to kretacze, dowiesz sie o tym z wiekiem, nie ma co dla nich byc czulym, gdyz dla nich liczy sie ostry perwersyjny seks i tyle.

Gość ksiezyc znikl
A jak powie dziewczyna to przy najblizeszej klotni bedzie wyzywana od dziwek :)

Niestety, czytając kafe facet dochodzi do wniosków że dla kobiet szczerość w związku jest nie do pomyślenia. Cudnie. :D

Gość ooooooooooczywiscie
na szczerosci wychodzi sie jak zablocki na mydle kochanie moj 1 facet na wiadomosc ze jestem dziewica powiedzial " a po co mi to mowisz" kolejny z ktorym 1 raz zblizylam sie fizycznie z czasem okazalo sie ze chce bardziej "doswiadczonej " bo on lubi ekseprymenty i juz nie szuka powaznego zwiazku kolejny caly czas mnie oklamywal od tego momentu nie mam listosci dla facetow facet to zlo skurwiel

Gość ooooooooooczywiscie
to prawiczek widac jakie masz priorytety, dziewczyna musi byc czysta i szczera ale jak nieeeee.....to i tak ja zabijesz:D nieśle!!

Gość dawacz punktów
0/10 , dno, babki nie daja drugiej dziury ot tak

Gość gdfgd
kłamczuchy nie chcesz mieć, ale takiej co powie prawdę - też nie :D