Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz zrobic mam

podrywa mnie mój uczeń

Polecane posty

uczę w liceum. uczen 1 klasy wyraznie mnie "podrywa". moze to za duze słowo, po prostu wpadłam mu w oko. dodam, ze uczen piatkowy, stara sie na zajeciach, zawsze przygotowany. prawi mi komplementy. mowi ze cieszy sie na lekcje ze mna. ostatnio prosil w zarach niby o autograf na podreczniku angielskiego. przyniosl maly bukiecik kwiatów ot tak. i po tym juz kompletnie nie wiem co mam zrobic. staram sie obracac sprawe w zart. ale czy dobrze robie? moze powinnam z nim pogadac "na boku" ? czy dalej zbywac zartami, udawac ze niby nic i liczyc ze mu minie???

i co moje drogie? co ja mam zrobić ?

Gość idz z nim do klopa
i po sprawie

a powazniejsze wnioski?

Gość Morandii
zawsze chciałem bzyknac nauczycielke od niemca w moim liceum mialem 17 lat a ona po studiach

dialog nauczycielki z uczniem kocham Pania! alez synku ja nie lubie dzieci. to bedziemy uważac pse Pani

Gość A cóż to znaczy
RANYYY DOSYĆ TYCH IDIOTEK ZE SZKOLNYMI PODRYWAMI... walnij tym durnym łbem w szkolną ławkę - TO NATCHNIENIE PRZYJDZIE ...

ja jestem wlasnie po studiach. a 1 lo toz to dziecko jeszcze hahaha. a z drugiej strony to jest takie miłe po prostu. nie wykracza poza pewne granice, lecz wole pilnowac by nie wykroczyłoi:)

Gość LOL asdasfsaf
poprostu zrób mu laskę.... ja bym przynajmniej tak chciał

chociaż musze przyznać ,że czasami mam ochotę dać mu poczochrać mojego bobra ;)

Gość tequila eheee
ja tez bym udawała ze nic nie widze

Gość LOL asdasfsaf
No to sprawa załatwiona. Podejdz do niego na przerwie i zaprowadz go do klopa

Spytaj sie mu o co chodzi i już... Ludzie maja seme probleny przez to że nie potrafią sie komunikować wprost... Spytaj sie prosto z mostu czemu przesadza, jeżeli zacznie gadać bzdury że Cię bardzo lubi i takie tam też powiedz wprost że to nie na miejscu i żeby odpuścił... Czy zrobisz to \"na boku\" czy gdzie indziej to już twój wybór.... :) Pozdrówka.... :) :) :)

Gość laska123
Po prostu spróbuj mu to wypersfadować lub po prostu przyjdź z mężem lub chłopakiem by ten zauważył że dalse działania w kierunku podywu są jak najbardziej nie wskazane :-)

szkoda, że tak mało nauczycielek sie puszcza... widać, że nad szkolnictwem nadal krąży cień Giertycha...

Gość jasne jakbytak zrobili
sorry,ale dla mnie to glupie zeby nauczycielka gadala ze swom, uczcniem czy on ja kocha,czy podrywa czy chce ja tylko przeleciec....wedlug mnie po porstu nie ym,sl o tym ,zachowuj sie normalnie i tyle, przeciez koles sie na ciebie nie rzuci....

inna sprawa, że jak ja przeleci, to cała szkoła będzie o tym wiedzieć i pół miasta ... ale czy to ważne? ... liczy sie uczucie, namiętność... to takie kurrwa romantyczne...

Gość może bym była ale..
Miałam to samo. Mąż przychodził po mnie do szkoły ten uczeń to widział wiele razy i co? Nie odpuścił!Było coraz gorzej, niestety bez interwencji dyrektora się nie obyło. Pozostał niesmak ale mam już spokój poza tym to jego ostatni rok:) Pamiętam, że ja też kochałam się w panu od niemieckiego tak jak reszta dziewczyn ale w życiu nie narzucałyśmy się mu, nie dawałyśmy do zrozumienia, że coś jest na rzeczy. Kiedyś myślałam, że kochanie się w nauczycielu jest fajne ale jak zlazłam się po tej drugiej stronie to przekonałam się, że nie:o

No to ciekawe lekcje musisz miec.... ale pamietaj ze dzieci są okrutne:p nigdy nie wiesz czy sie nie zalozyl z kolegami, albo nie robią sobie z ciebie zartów. nie tylko slabi uczniowe są "źli". Piątkowy tak na prawde może sobie pozwolić na więcej, "bo przecież jest dobrym uczniem, uczy sie , jest grzeczny bla bla bla". jesli będzie Ci dawał dwuznaczne teksty " a moze zamiast klasowki kawa?" czy cos to odpowiadaj ze na kawe masz z kim chodzic czy coś. Jeśli uwazasz ze to mile i slodkie to zmien zdanie, bo to moze sie nieciekawie skonczyc.

Gość gbfxb hgfdx
spadaj durna babo co chcesz zrobić niby? ile ty masz lat? ignorujesz i tyle miejże trochę klasy

idź na całość.. przyjedzie telewizja, będa o was pisać w tabloidach... bedziesz sławna... filmiki z waszych spotkań będą krążyć w necie... czy to nie jest piekne?

Gość tez Anglistka
nie pozwalaj sobie na takie zachowanie. Jaka z Ciebie profesjonalistka? Jestes w pracy. Chcesz wyleciec? Bądz zimna, wredna czasami. Chyba ze przyszlas sie tu pochwalic, a nie szukac rady, tak naprawde. Jego zachowanie podbudowuje Ci ego i tyle.

Gość uczeeen
Tak jasne bądź zimna, wredna, a później cała szkoła będzie się zastanawiać dlaczego chłopak popełnił samobójstwo.

Gość levelka 8
Moim zdaniem miłe słowa to jeszcze ok. Ale z kwiatuszkami, prezencikami i tp powinnasgo przystopować. Pewnie łechce mile Twoje ego, ale możesz sobie bigosu narobić. Powinnaś powiedzieć chłopakowi, że jego gesty wykraczają poza relację uczeń-nauczyciel i że mimo żejest to miłe, to powinien sie powstrzymać. Powinnaś porozmawiać z jakimś zaufanym starszym nauczycielem/dyrektorem, żeby mieć w razie czego dowód na to, ż epróbowałaśpodejmowac jakiesziałania 'stopujące'.