Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Surfitka

ZESPÓŁ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW cz II

Polecane posty

Choineczka, no to ile masz wzrostu skoro masz te same wymiary ? U mnie ostatnio w biuscie 106-108 ( zalezy w jakim staniku mierze), w pasie po ciazy 85 :( i w biodrach 105. A wymiarowka zalezy od firmy. oj wy szalone, na weseliskach sie wytancuja. A mnie omina wesela. W maju jedno w Polsce, bo jeszcze bede w USA, a we wrzesniu jedno w USA bo juz na pewno bede w Polsce ;) Ale nie zaluje specjalnie, bo dla mnie wesele to nie wesele. Moj nie umie tanczyc, jak popije to tanczy ale mi po nogach :o A po zatym on zawsze o 1 to ma juz dosc...Wkurza mnie ten moj chlop. Moze jedno bedzie w pazdzierniku. Ale nie wiem czy nas zaprosza, niby u nas byli, ale juz nic nie jest pewne na tym siwecie. Po prostu kontakt sie urwal. Sarah, u nas jest odwrotnie, ja rzucam propozycje, a potem sie chce juz wycoafac, a moj najarany ;) I tez sie wkurza na mnie jak ty na swojego. A ja po prostu przemysle sprawe i stwierdzam, ze mi nie potrzeba tego i juz :)

lucynka hehe nawale sobie śniegu w ten cyckonosz ja też mam same takie ale ten pobił rekordy bo tak mi cycków jeszcze nie wywalił na wierch aż mi głupio :):p nati87 no to czekam z niecierpliwością na te fotki , co do mnie to raczej w życiu ukrywam przed ludźmi to że się tak nie lubię i tylko mój chłop wie bo mu nadaje o tym często ..biedaczek przesrane ma ze mną...staram się codziennie dobrze myśleć ale jak widzę swoją dupe i nogi to mi się odechciewa tak więc mam w jadlospisie rano o 7 śniadanie potem jakbłko potem obiad mnijeszy niż zwykle i jabłko blee już żygam tym ćwicze i jakoś nie schodzi mi tak jak bym chciała w dupe teraz mam okres i czuję się spuchnięta brrrrrrr sarah spoko wywal uczucia na wierzch pamieaj facet to PODGATUNEK :p;):) niesiu to zaszalałaś!!! a ja nie m am jednak tego płaszcza od kumpeli bo mi się nie podobał, wezmę swój krótki i sie osram z zimna w tym kościele...co to za zwyczaj że w gorach się nie można przebierać tylko się w jednym chodzi .. a ja chyba to oleje i jak wielkopolska dziewucha ubiore sobie spodnie kanty a potem się przebiorę is mam w dupie:p

Pati-ty lepiej nie wpychaj tego śniegu w cyckonosz bo tak Ci sutki staną, że ten Twój biuścik na pewno nie zmieści się w ten na pewno śliczny, nowy staniczek!!:P A co do tych pomysłów to mój chłop jest tak ze wszystkim narwany że szok!I muszę go zawsze na ziemię sprowadzać;) Bo zawsze w nieodpowiednim momencie z czymś wyskoczy,hihi:)Czyli: jak nie ma kasy, jak mamy inne wydatki, jak w danym momencie rzecz, którą chce kupić się nie przyda itd... A co do wymiarów to ja swoich nie znam. Mam 168cm i 61kg ważę, tylko tyle teraz wiem. A po odchudzaniu biust spadł mi chyba o 100 rozmiarów:( Ludzie, nic już w tym cyckonoszu nie mam!!! Miłej nocki dziewuszki, buziaczki👄

choineczko kochana ty jak coś powiesz to już powiesz:):p oświadczam że jestem b. głupia coś mnie tknęło i w solarium przestawiłam sobie głowę tam gdzie nogi są zwykle... a że za bardzo było nagrzane bo przede mną była osoba no to delikatnie cierpię bo przesadziłam pierdziele więcej nie idę zostaje przy kremach na zimę taniej i bezboleśnie;) lucynka mój m en to od tego czasu przytył 12 kilo ;):p i teraz jest trochę wyżarty:p bo tam jak chłopiec wyglądał podobnie jak i ja dzieci;) popierdzieliłam chyba fotki bo 3 razy byliśmy w Międzyzdrojach no i to chyba pochodzi z przed 4 lat a nie 6 ale nie chce mi się poprawiać bo po co;) :P moja druga połowa twierdzi że przeze mnie przytył bo go karmiłam na wakacjach za dużo i od tego mu się metabolizm popsuł hahhahahhaaha i do dziś mi to wypomina:) a ja lubię ten jego brzuszek;) :p można odbijać głowę na niej jak piłkę;) :P kurde muszę się uczyć a ja sobie bimbam że szkoda gadać:)od poniedziałku zakuwam bo cienko się widzę;) spadam spać kobietki i życzę spokojnej nocy

19 lutego Tłusty Czwartek Był sobie mały okrągły pączek. Był lukrowany i nie miał rączek. Miał za to smaczną brązową skórkę, a w środku dziurkę na konfiturę. ___$♥$♥$♥$♥______$♥$♥$♥$♥$ _$♥________♥$__$♥_________♥$ ♥$___________$♥$____________$♥ $♥_..,¡i|¹i¡¡i¹|i¡,. ♥_____________♥$ ♥$__`'¹li¡|¡|¡il¹'____BUZIAKI____$♥ _$♥_______________________♥$ ___♥$____..,¡i|¹i¡¡i¹|i¡.. ♥ ___$♥ ______$♥__`'¹li¡|¡|¡il¹'`__♥$ (.♥´_____♥$_________$♥ `*.*´¨) ____$♥___♥$ ¸.♥´¸.♥*´¨)___♥$♥ (¸.♥´ (¸.•` ,____$. Z OKAZJI TŁUSTEGO CZWARTKU ŻYCZĘ WAM MIŁEGO i SŁODKIEGO DNIA.

No co jak co, ale dziś pączka sobie nie odmówię!!!!:P Życzę wszystkim babeczkom SMACZNEGO!!!!!:D:D:D:D:D

Pati- nie musisz sobie darować chudzielcu:)Wcinaj pączusia, pycha są!Ja już zjadłam, i była to najsmacznejsza rzecz jaką jadłam w ostatnim czasie:D Pozdrawiam!:)

Hej kobitki:) Mi troche nerwy puscily, dzieki za slowa podnoszace na duchu, zwalszcza sie lepiej poczulam po przeczytaniu hasla od PATIANKI ze faceci to podgatunek hahaha PATIANKO jestes cudowna!:) I wywalaj cycki na wierzch, niech sie ten caly podgatunek slini na Twoj widok:) A co! Jesli chodzi o solarke to ja uwielbiam byc opalona. Nie wiem, czuje sie wtedy atrakcyjniejsza. I zawsze tez klade sie tak jak Patiana, glowa po stronie gdzie jej miejsce na nogi:) Wtedy mocniej lapie:) Tylko warto to zrobic dopiero wowczas kiedy juz jestesmy opalone troche, zeby sie nie poparzyc. Tlusty czwartek... Moj syn ma dzisiaj w szkole bal przebierancow a ja dzis bylam w piekarni i nawet na paczki nie spojrzalam (to pewnie przez te nerwy wczorajsze) i teraz tak sobie mysle ze nawet nie mam smaka na paczki... Nawet nie wiem jak tutejsze paczki smakuja...

sarah i patiana- chyba zwariowałyscie! nie wolno tak robić! Lampy na twarz są bezpieczniejsze i mniej szkodliwe!! jak chcecie wygląda tak jak ja (zmarszczki) to proponuje odwiedzac solarium raz w miesiącu. Wiem co mówie bo opalam sie od 13 lat na solarium!!! teraz fakt ,ze sobie odpusciłam bo zmarszczki są grande ale to i tak juz za póżno.... A ja zjem pączka i to nawet DWA :( Pada snieg i cholera mnie bierze bo zapieprzam i odgarniam ten snieg za całe moje 29 lat !!! ech! ale te dwa pączki trzeba jakoś zwalczyc.............:)

Lucyna Masz niestety racje, odwracanie sie na lozku opalajacym jest niezdrowe, ale na moja glupote nie ma rady:) Jak juz jestem opalona to zawsze sie odwracam bo wtedy ogolnie lepiej lapie, nietylko twarz. Ale ja zawsze przed opalaniem aplikuje sobie na twarz specjalny krem ktory zapobiega przenikaniu niedobrych promieni. Nie wiem czy dziala, ale ja tez mam 29 lat i narazie (odstukac) nie mam zadnej zmarszczki. Pewnie niebawem sie pierwsze pojawia....:/:/:/

Gość mikiO
ja zeżarłam juz z marmoladą z bitą śmietaną, z czekoladą, z budyniem, z adwokatem SMACZNEGO!!!

mikio alez ja ci zazdroszcze tych pączków ja zjadłam jednego i na tym koniec a zawsze lubiłam ten dzien mozna sobie bylo wpeirniczac paczusie bez wyrzutów:(:( mój cukier po glukozie i na czczo na czco 79 po 30min 167 po 60 min 173 po 90 min 133 po 120 min 112 ponoc nie ma tragedii ale musz sie pilnowac

Gość irmka26
skoro już mowa o pączkach i Tłustym Czwartku to ja też się przyznam, że jednego zjadłam z marmoladką... ale dzisiaj gdy stanęłam na wadze to prawie trzy kilo straciłam i jestem;-) na śniadanie i kolacje jem bułkę grahamkę z czymś i nic więcej lub płatki z mlekiem a na obiad nie jem ziemniaków chyba, że w zupie ale zjadam mniejsze porcje i wybieram niskokaloryczne jedzonko... noi stawiam na owoce, lub mały jogurt na przekąskę... pozdrawiam...

Uaktualniam tabelkę:) a ja mam szczęście,że nie lubię pączków ani faworków blech dla mnie mogą nie istnieć,za słodyczami nie przepadam a mimo to z wagą od zawsze problem ale to kwestia przemainy materii,hormonków i rodzinnych skłonności do tycia a żeby coś chudnąc trzeba prawie nic nie jeść,ćkać prochy:O ech ale cóż ważne że coś wreszcie ruszyło! Nick................Cel............czas diety..............Wynik....... Sarah28............15 kg..............od 26.01.09..........1,5 kg....... kasia29..............8kg...............od19.01.09....... .......0......... Surfitka............10 kg..............od 19.01.09..............- 1kg......... Nati87..............12kg..............od 10.12.08...............11kg mniej A_psik..............20kg...............od 19.01.09..............9kg Lucyna79...........5kg...............od 15.01.09..............55kg Patiana..............5kg..............od 16.01.09..............0... kamccia83..........10kg.............od12.01.09.......... ......2kg choineczka.........30kg.............od 21.01.09.................5kg dunia26..........10kg..........od16.01.09............... ..........7kg Irmka............10kg...........od24.01.09.............0 ........... justjola..........20kg............od 24.01.09.............0..........

heh... co do solarium... to byl okres,ze tez czesto sie opalam... tak moze przez rok... ale zrezygnowalam, bo mi sie zmarszczki pojawily... a teraz juz od 5 lat nie chodze na solke i znowu mam gladkie cialko ;] aha ja od 6 dni biore provere na wywolanie @ i mi przybyl 1 kg... ;/ ale mysle,ze to woda mi sie zatrzymuje w organizmie... bo malo co jem ostatnio...

Choineczko, mialam tak samo. Jak pisalam mialam dwie serie po 10 tabletek i 3 kg przybylo :( A paczusia dzis zjadalam :P Nigdy nie bylam na solarium, mam naturalnie ciemna karnacje :D

dziweczynki mam takie pytanie co myślicie o badaniach prenatalnych? czy jesli nie jestem w grupie rezyka nie mam zadnych obciążeń genetycznych i badania z poiarów w 12tc wyszły dobrze to czy je robic? nie rozmawiałam jeszczez moja lekarka mam wizyte 4 marca to bedzie 16/17 tydzien\\ ale chiałabym znac wasze zdanie

Gość agnieszka0212-81
Witajcie ja zjadłam na razie 1 pąka ale chyba z 10 faworków i kawałek ciasta, tez tak jak Bercia miałam obciązenie glukoza akurat wczoraj ale na całe szczęście nie mam cukrzycy no i leci na z Matełkiem juz 26 tydzień.... A-psiku moja szwagierka brała cała ciążejakies leki ale nie wiem jakie, powiem Ci tylko tyle, że ona nie wiedziała że ma to nadciśnienie ale po jakims krwawieniu i pobycie w szpitalu wyszło... pamietam ze cisnienie mierzyła po kilka razy dziennie i regularnie brała leki i z lekazem była umówiona ze jezeli dolne przekroczy 100 zjawia sie w szpitalu ale jak miała 95 raz przy mnie i wzięła ten magiczny lek za 15 minut spadło do 80 takze da sie z tym urodzic zdrowa dzidzie.... powodzonka

Basia, skoro badania z 12 tc sa dobre, to ryzyko choroby u dziecka jest nikle. A niestety badania prenatalne ( mysle, ze chodzi ci juz o amniopunkcje) stwarzaja lekkie ryzyko stracenia ciazy. Ja nie ryzykowalam. Mialam tylko te poczatkowe, wyszly dobrze szansa na jakies choroby byla mniejsza niz 1: 10000.

no u mnie tez wyszły dobrze te badania w 12tc sa tez badania nieinwazyjne z krwi jakies chemiczne -ale nie wiem za bardzo o co chodzi bo o tych inwazyjnych nie mysle bo one nawet 3% rezyka poronienia maja i jak trzeba to zrobic no to widomo nie ma gadki ale jak nie to nie bede rezykowac sama nie wiem na razie to sobie wypoczywam i uwazam na cukier, biore leki wiec mysle ze na dzien dzisiejszy tyle moge zrobic dla dzidzi:)

A Basiu, to z krwi to mialam. Od razu z usg. Ale tutaj to standard i kazdej kobiecie robia. I na tej podstawie obliczaja prawdopodobienstwo ryzyka wystapienia chrob. Nie martw sie jak usg jest dobre to i dzidzia bedzie zdrowa :)

a ja zeżarłam dzisiaj 3 pączki i jeszcze bym zdżarła,ale niechcę przesadzać.Na solarium byłam może 3 razy w życiu,jakoś mnie nieciągnie.Jak tak się sobie przypatrzę to mam jeszcze troszkę opalone ciałko po lecie :).Wczoraj zaszalałam a dziś byłam u fryzjera :))),kurde bycie kobietą jest bardzo kosztowne hi,hi,hi. Patianko baw się dobrze na tym weselisku i pokaż górolom jak się bawią poznanianki :))))).

Basiamm Jesli chodzi o badania prenatalne to ja uwazam ze warto je zrobic. Moja kuzynka niedawno robila i teraz jest spokojna o swoja dzidzie. Wiele osob jest przeciwnych nie wiem, dlaczego. Przeciez to podobne jak bardzo dokladne USG... Ja jesli bede w ciazy... na pewno zrobie te badania. Uwazam ze co moze pomoc w razie ewentualnych klopotow a jest nieszkodliwe dla dzidzi... warto zrobic. Pozdrawiam Cie i zycze suuzo zdroweczka:)

Dunia- no idziesz jak burza:):)Super, gratuluję:D

dzięki kobietki:) czasu nie mam więc tylko nagryzmole ze sie pakuje pączków n ie jadłam przez to wesele pogoda mnei dobija hasla sa rzucane ze nie jedziemy.... nie wiem jak to bedziejak sie nie odezwe to znaczy ze pojechalam;) ale wam zazdroszcze paczkow jakbym cholera niejechala na wesle tez bym zarla jak swinia buziaki ps solarium to ja odwiedzma zima bardzo rzadko wole kremy sezon odpalam na solarium w kwietniu;) i tak jak sarah mowi glowa na nogi;) ale po jakims tam opalaniu za mlodu siedzialam po 7 8 godz na sloncu ladna zwała no nie:)))) cale liceum tak robiłam:) i potem tez jeszcze chyba ze 2 latka a teraz ide na latwizne i wole solarium:) buziaki jeszcze raz papapa

Oj kobietki, mnie to chyba nie było dane zjeść tego pączka!Był pyszny, ale to co przeżyłam dziś w nocy odrzuca mnie teraz od słodkiego całkowicie... Miałam tak ostrą biegunkę i wymioty, że pół nocy przesiedziałam w toalecie:(I z bólu brzucha aż płakałam, było mi słabo, w ogóle masakra! Widocznie przy metforminie nie mogę jeść słodkiego:(Dziś jest już na szczęście dobrze, ale siedzę w pracy półprzytomna, spać mi się chce i jestem zmęczona... Pozdrawiam, miłego dnia!!!

Gość ja_biedna
witam. i znowu mnie dlugo nie bylo. ale dzialo sie! oj dzialo!... znowu wyladowalam w szpitalu. moj gin wyslal mnie na skrobanke bo cos wykryl w mojej macicy podczas wizyty kontrolnej. oczywiscie skrobanki nie bylo ale za to szereg badan... wypuscili mnie ze szpitala bez diagnozy - na darmo sobie polezalam i to bez mojego malenstwa:( no ale nie chcialam go ciagac po szpitalach - wkoncu do jedna wielka wylegarnia wirusow i bakterii ;P poniewaz moje niepokojace objawy po wyjsciu ze szpitala nie ustapily zmienilam lekarza i poszlam prywatnie.., i tak soie chodze juz ktorys raz w tym i w tamtym miesiacu. mam podobno jakis stan zapalny i jakas bakterie i non stop jestem na lekach:( widze ze wy sie ostro odchudzacie. ja bym tam chciala przytyc. moja nowa gin stwierdzila ze waze tyle co duza ges... fajnie:( moj menio tez placze ze same kosci ze mnie na solarke tez sie wybiore ale blizej chrzcin malego bo oprocz chudzizny jestem tez max blada:( no a musze tez wygladac jakos co by sie l;udzie nie pytali na kazdym kroku czy przypadkiem nie umieram. a propos smierci. slyszalyscie o Kamilii Skolimowskiej?? jestem w szoku!!!!!! :( :( :( co poza tym u mnie? wrocilam znowu na prawko. egzamin mam 4 marca. 3mac kciuki!!! choc peweni i tak to nic nie da:( ...no i latam non stop z aparatem i pstrykam mojego synunka. ale frajda:) ... a on niedobrzelec jeden wlasnie przed momentem mnie opsikal i na mnie zwymiotowal. kochany nie? :) a teraz smacznie sobie spi:) pozdrawiam wszystkie ps. pokram mi sie skon:(