Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Surfitka

ZESPÓŁ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW cz II

Polecane posty

Surfitko ja sie nie nadaje na akupunkture bo ja sie nie rozbiore przed żadnym facetem :P ja tylko siedze w domu i rycze i po lekarzach nie chce mi sie chodzic bo sie wstydze swoich wlosów :(:(:( mam je wszedzie dosłownie :o

I w ogole moja stopka jest do dupy :( bo ja tej nadzieji nie mam 😠 Nanetka pisz tu szybciutko jak samopoczucie :)

Apsik, to znajdz kobiete :P A wstydzic sie nie masz czego. Ja mam plecki jak misio..na dodatek cale w plamach po ciazy bo jakos nie schodza :( I jeszcze krostki gdzieniegdzie, a najgorsze, ze to drapie i przez to to wszystko. To jakis moj nalog, ze drapie te syfy :(

SAMOPOCZUCIE SUPER :) TO BĘDZIE JAKOŚ 17 DZIEŃ W PIĄTEK IDĘ DO MOJEGO GINA ZOBACZYMY CO POWIE :D ALE JESTEM W SZOKU JESZCZE NO I WOGULE ŻE TAK SZYBKO PO CLO UDAŁO MI SIĘ ZAJŚĆ!!!TYLKO JEDEN CYKL BRAŁAM!!!

No tak a kobiety jeszcze bardziej .... pomysli sobie matko co za małpa :) Ehh ja o plecach nawet nie mowie dobrze ze ich nie widze :P Dla mnie wazne to co z przodu. Wiecie co mnie przezraza to ze moze za kilka - nascie lat nie bede umiala juz zadbac o siebie i bede taka owlosiona chodzila :( i bedą sie mnie wstydzic najblizsi :( 😭 aaaaa na głowie przeswity :(

Gość agnieszka0212-81
Witajcie po dłuższej przerwie ja jestem juz na tzw. wylocie niestety tak jak kiedys pisałam jak przestane pracowac to nie mam netu, i straszne zaległosci sie porobiły u mnie.... ale cały czas o Was mysle, moze bede pisała częsciej bo po porodzie zamieszkam na jakis czas u siostry wiec myslę ze bedzie mi łatwiej, ona ma net wiec jak Mateuszek pozwoli i siły wrócą nadrobię.... Niestety remont mojego mieszkania sie przesunał o tyle ze nie moge z maleństwem wrócic do domu, ale juz rzeczy mam u siorki wiec czekam na znak... wczoraj byłam na wizycie i ostatnim usg malutki wazy 3500 powinnam dac rade termin na 1.06 jak pamietacie i według mojego gina mam urodzic w terminie.. Pozdrawiam Was wszystkie te które znam i nie znam ale jestem z tej samej gliny wiec wszystkie tak samo rozumiem Tym którym sie udało gratuluje a tym które czekaja rzycze wytrwałosci i oczekiwanych kreseczek na teście... aga

Ehhh zebrało mi sie na wspomnienia... Ejmi czy Ty sie jeszcze do Nas odezwiesz ?????? Daj znac co u Ciebie :) Markotka Ty rownież :) Let a co u Was ?????? Kitka Ty byłas tu jakos niedawno :) a co u WAs jak Dominisia ??? O kims zapomnialam ????

Oj Apsk, apsik..ty to udana jestes :) ja tam sie nie przejmuje, jak sie komus cos nie podoba to jego problem :P Agnieszko, ale zleciala ta twoja ciaza, juz final :) Dobrze, ze wszystko OK. No faktycznie ciekawe jak sie dziewczynom uklada. Odezwijcie sie jesli mozecie.

Surfikto zazdroszcze podejscia :) do zycia :) Dorwałam sie dzis do kompa i szperam i szperam i jeszcze to wyszperalam :) http://www.dziennik.pl/kobieta/uroda/article356876/Alli_czyli_odchudzanie_o_polowe_latwiejsze.html jak myslicie warto??? To jest odpoweidnik tego Xenicalu co kiedys pisalam Duni o nim ze jest bardzo dobry obniza cisnienie ale cholernie drogi bo 500 zl, a ten alli kosztuje 138 zl za 84 tabl. chyba sie skusze. raz kozie smierc :P

nanetka- o matko, nawet nie wiesz jak sie cieszę!!!:DSuperowo!:)Gratulacje!!!

Bardzo to tu rekalmuja u nas w USA :) Ale u nich to co roku cos nowego na odchudzanie reklamuja, tyle tu pasibrzuchow - nie obrazajac nikogo. Niestety wiekszosc osob otylych w USA to ludzie z grubi z obzarstwa i fast foodow. A takich grubasow jak tu sie widzi to w Polsce ze swieczka szukac. Ja nie biore zadnych wspomagaczy. Wystarczy mi metforimna i umiar w jedzeniu i pomalutku waga spada.

ALLELUJAAAAAAAAA:p:p:p:p:p czarna passa na forum została przerwana NANETKO szczerze ci gratuluje!!!!!!!!!... i zobaczycie że bnasza BASIA też już niedługo przytuli swoją kruszyne:P:P:P:P:):):) nanetko powiem ci szczerze że to wielkie zaskoczenie dla mnie że od razu po clo jeden strzał i jest fasolka tak to jest każdy organizm jest inny a tobie się szczęściaro udało:) to teraz dbaj o siebie i maleństwo:)

wiecie co a miałam dzisiaj takie dziwne sny...najpier mi się przyśniło że zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki ale nie dowierzałam i zrobiłam test drugi raz...później poszłam do ginekologa i ten mi powiedział że wcale nie jestem w ciąży!!!kurcze mam nadzieje że testy nie kłamią bo się troche poschizowałam przez ten sen...

Starające się: Nick..........Wiek.....Miasto.......Ilosc cykli...Data II kresek/ew.@ Sarah28.......28.......Dortmund.....8.............? Patiana ......25........Poznan.........9..............brak asiulka........27.......Wyszków ........................? Pierniczek...25 .......Kraków ....... 1............? idka20........24.......Konin..........10..............?< br /> nanetka84....24......Rybnik........14.........20.05.2009r mikiO ........31 ...... Rybnik ....... 4 lata Pcosowiczka 31......świętokrzyskie 2............? aniasz_75....33......Jelenia Góra....2lata........? repetytorium..23....Olsztyn....... NIE................ agagreg..........21 Berlin.............1,5 roku.......? A_psik .........24 Czestochowa..ok.26 cykli......ok. 15.11.08 niesia25........25....Poznań........... .................... brak Beccia..........28....Bielawa...........ponad rok.........brak justjola.........33...Jasło..............?......... zabka11.........25........ok.Krakowa..........2 lat Ciężaróweczki: Nick......Wiek.......Miasto..........Tydzień ciąży.......Termin porodu Basiamm....27.......tychy............22tc............... ...20 sierpnia mama Samiego.....Częstochowa.....21tc..................22 sierpnia agnieszka0212-81...27...W-wa...... ????...............1 czerwca.09r Bercia ....28.......Częstochowa..... 35tc..................16 maj Mamuśki: Nick......Wiek......Miasto...........Wiek dziecka...imię dziecka dunia26...26.......Kraśnikk/Lublin.......4miesiączki.... .Kubuś ja_biedna...24....świętokrzyskie........................ ..Miłoszek Ola_K-P....26......Warszawa............................. ..... Bartek Sarah28.....28....Dortmund...............8 lat.................Lukas Surfitka...29......Krakow/NY...........10 mies..............Nina kitka76...32.......Gdynia................1 miesiąc..........Dominika Bercia.....28.......Czestochowa........3 ,5roku...........Wiktor mama_Samiego....Częstochowa..........4 latka...........Samuel lucyna79 ..30...Przemyśl.....................10 lat...........Olivia

Nanetko, tescik nie klamie, jednak w piatek nie spodziewaj sie ze zobaczysz fasolke. Jest na to duzo za wczesnie.

patianko na pewno będe dbać!!! w końcu tyle na to szczęście czekałam!!! ja też jestem w szoku że tak odrazu się udało a ja już mojego mena na badania chciałam wysyłać :P

Nanetko gratulacje wielkie:D:D:D Tobie jak i mnie udalo się po CLO..... ;) Basiamm napisała,że wracają już od Amelki.Jej stan jest stabilny,wyniki z układu moczowego sa jałowe co znaczy ze niema bakteri i nie było zadnych pogorszeń!:)Byle tak dalej,jej siła i nasza modlitwa na pewno sprawi cud!buzka:):):)JUPIIIII:D:D:D:D ależ się cieszę !!!!!! :D hurrraaaa!!!!!tralalalala!!!!!! o tym Ali też Wam niedługo napiszę bo własnie kupię na dniach bo i zelixy nie biorę juz parę dni.

jasne wszystko napewno będzie dobrze z Amelką :) teraz będe się podwójnie modlić :) chyba dzisiaj cały dzień będe na forum :P mojego mena niestety niema jest w trasie i wraca jutro :(

Gość zabka11
nanetka gratulacje :))) a u mni lipa :/ mojemu M wogole sie przytulac nie chce :( juz 2 miechy nic nie bylo ehh na nic nie reaguje,na ladna bielizne tez nie.chodze taka zla ze mam ochote krzyczec....:( pozdrawiam wszystkich :*

Cześć Dziewczynki :D Strasznie mi miło, że ktoś jeszcze tu mnie pamięta :D Ohhh nawet nie wiem od czego zacząć :) No to może od początku. Zbierałam się bardzo długo w sobie, żeby się do Was odezwać. Najpierw myślałam, że dawno zostałam już zapomniana i w sumie ciężko jest wejść w zgrany zespół. Dziś natknęłam się na jakiś post Surfitki i postanowiłam wejść na nasz stary topik - w części już drugiej - jak widać dalej ma wzięcie :) Kochane moje...spełniło się moje marzenie....JESTEM W CIĄŻY :D Łatwo nie było...oj nie....ale jestem cholerną szczęściarą. Jestem po in vitro, które udało się za pierwszym razem. Aktualnie jestem w 14 tygodniu ciąży i wszystko jest w porządku, strasznie, strasznie jestem szczęśliwa :) Przez ostatnie pół roku dużo się u mnie wydarzyło, rzuciłam pracę i całkowicie poświęciłam się leczeniu, ale widać to była dobra decyzja i splot wielu szczęśliwych zdarzeń spowodował że wszystko ładnie się znowu poukładało. Czasami widać wiel trzeba poświęcić, żeby znowu coś zyskać. Czekam do listopada na moje serduszko, które już lekko wypycha mi brzuszek :) Pozdrawiam Was i ściskam mocno ❤️🌻

nie wiem co powiedzieć tak bardzo mi przykro :( Basiu kochanie trzymaj się! całym sercem jesteśmy z Tobą!

tak sobie mysle... PAn Bog widocznie potrzebuje takich malych pomocnikow... jak dzieciatko Asi, jak malutka Amelka... ma dla nich wazna misje... Basienko kochana... nie placz prosze... Amelcia jest juz zbawiona, bedzie serduszkiem z Wami, i bedzie sie za Was wstawiac u Naszego Pana :*

Gość repetytorium
😭 BASIEŃKO TAK BARDZO MI PRZYKRO...normalnie nie wiem co napisać....................................................................... Jestesmy z Toba!!!!!!!!!!!!!!!!calym sercem, calymi myslami................... Nie uciekaj od nas, pisz codziennie nawet w kolko to samo, my Cie zawsze wesprzemy, pokrzepimy, posluchamy, albo poplaczemy z Toba, ja placze z Toba i sciskam Cie najmocniej jak mozna!!!!!!!!!!!!!❤️❤️❤️ Wiecie co, ja nie wierze w te modlitwy, dla mnie jak zdarza sie taka tragedia, to mysle ze Boga nie ma po prostu!!!!!!!!!i niech naskocza na mnie wzyscy ze bluznie, mam to gdzies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jaka to sprawiedliwosc?!?!?!?!?!a niby jest Sedzia Sprawiedliwym:O:O:O:O jak mozna dac komus wszytsko, a komus innemu wszytsko zabrac, to jest nieludzkie....a nie tylko nieboskie:O:O:O😭 Teraz czekam na lincz zbiorowy..... Bardzo mi przykro ze tak to sie skonczylo, kazda z nas wierzylla ze wszysto bedzie dobrze, prezczytalm te super nowiny o ciazy Nanetki i Ejmi...az sie serducho raduje, a tu zaraz info od Duni:Oi zonk, az krzyknelam:( Mimo wielkiego nieszczescia Basi, gratuluje Wam dziewczynki, mam nadzieje ze u Was obejdzie sie bez sensacji, ze ciaza przebiegnie bez komplikacji i powiklan, a dzidzia bedzie zdrowa i sliczna🌻 Ps. nanetko ty farciaro!!!!!!!!!🌻 tez zycze innym staraczka zeby udawalo im sie tak jak tobie, za pierwszym razem z clo;) :(❤️👄 dla basi i malenkiej Amelki

:( strasznie mi przykro...aż serce mi się kraje na takie smutne wiadomości :(

Amelka 😭😭😭😭😭 Nie wiem nawet co ci Basiu napisac, rycze jak bobr, wierzylam, ze bedzie dobrze , nie bralam innej opcji do wiadomosci. To takie niesprawiedliwe !!! 😭😠😭😡😭 Ejmi, ciesze sie, ze sie udalo. Napewno cieszylaum sie bardziej, gdyy nie to co przeczytalam . Zycze spokojnej, zdrowej i donoszonej ciazy.