OLAaaaaaa 0 Napisano Październik 27, 2008 zrobilam 2 testy w odleglosci 2 tyg po @ i wychodzily z jedna kresa nastepny pokazal juz 2 kreski i juz zwariowaam , zadnych objawów kawe moge pic, papierosy palic , no zyje tak jak przed @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronisiax Napisano Październik 27, 2008 Gratuluje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Październik 27, 2008 zrób sobie badanie krwi, będziesz miała pewność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 jeżeli robiłas test ciążowy to wyszła ciąża kawe i reszte radzę odstawić i umów się do lekarza na wizytę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariika Napisano Październik 27, 2008 Twoja sytułacja jest cięzka .Bardzo dobrze cie rozumiem i jeśli chcesz pomocy napisz do mnie na na g oto muj nr 8463075 . Jestem wróżką i wruże z kart moze jeśli chcesz pomoge ci w czymś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Październik 27, 2008 mÓj, wrÓżę:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariika Napisano Październik 27, 2008 Jeśli tak to przeszkadza to przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Październik 27, 2008 przepraszam nie mogłam się powstrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach