Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biała orchidea

do stosujących ile kosztowałą Was kuracja IZOTEKIEM i podobnymi?

Polecane posty

Gość biały kot
mi dermatolog powiedziała, że kuracja będzie kosztować ok 200zł miesięcznie (przez 6 miesięcy)

biały kot: decydujesz się na taką kuracje? jak bardzo zaawansowany masz tradzik? pytam, bo sama powinnam mieć, ale nie wiem czy warto...ze względu na wątrobę.

Gość biały kot
ja też się boję skutków ubocznych, ale chyba nie mam wyjścia. Trądzik mam beznadziejny taki z dużymi podskórnymi gulami i takie zwykłe krosty. Teraz biorę antybiotyki które prawie wszystko wyleczyły ale wiem że po tym i tak trądzik wróci. Mam dość tej zabawy w chowanego. To chyba ostatnia deska ratunku mam tego dość. A jak jest u Ciebie?

ja juz prawie nie miałąm tradziku...ale aby sie wyleczyc stosowalam tetracykline plus inne smarowidla....odstawilam bo bylo ladnie...i nagle pare stresujacych sytuacji....dalej niby utrzymana dieta...ale tradzik wrocil...podskorn grudki, zaczerwieniania, pryszcze nie dowycisniecia. brzydka masakra. teraz biore unidox solutab. ale boje sie ze jak odstawie to wszytsko wroci. bo tradzik mam ponoc na podlozu hormonalnym ( hormony tez biore ale ile mozna....)

Gość biały kot
ja też brałam unidox 3 razy i za każdym razem trądzik powracał tetracyklinę też i było to samo teraz biorę klacid ale to można tylko przez 2 tyg a w piątek już kończę i boję się że będzie to samo

Gość biały kot
ja terz pokombinuje jeszcze z metodami naturalnymi a jak będzie się pogarszać to się decyduje na izo lub czymś podobnym. Znalazłam na kafe rady dot met ntural oto link (może już to czytałaś) file:///C:/Documents%20and%20Settings/Gregorczyk/Pulpit/finka.htm

Gość biały kot
ja nie wiem dlaczego i nikt tego chyba nie wie mam 23 lata. Klacid to http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1209 Kiedyś lekarz przepisał mi Klabion (to ta samo tylko inna nazwa i cena) na coś innego i mi pryszcze po tygodniu zniknęły więc powiedziałam ostatnio dermatolog że mi to kiedyś pomogło więc mi przepisała. Nawet nie wiedziała co to jest. Zrobiłam sobie wcześniej posiew bakterii i ten antybiotyk na nią działa

no to jest to takie cos w stulu dalacin C tylko ile można jechać na antybiotykach?! ja sie boje ze zrobię sobie ta kuracje izotekiem, stracę masę pieniędzy..a to i tal wróci :(

Gość biały kot
ja też się tego boję, ale niektórzy się tym wyleczyli

Gość no ale nie wszyscy

Gość maladamulka17
mnie kosztowala okolo 5tysiecy do tego jakby wliczyc rone masci zele toniki kremy to wyjdzie jakies 10tysiecy;/przez poltora roku...pomoglo tylko na okres leczenia po skonczeniu pryszcze znowu wrocily!!!!

Gość serioooo
noo to po co jest to cale trucie sie ;( i to dosc kosztowne trucie sie.