Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaartuuusiek

Zagnieżdżanie

Polecane posty

Gość uważaj bo Cię zaleje
haaa haa niedowartościowana dwufakultatywna z rozpoczętym doktoratem haaa cipo!

Gość yoannah
a jak zapewnisz dziecku w życiu wszystko, to jaki ono będzie mialo w tym życiu cel ??? może z nudów zostanie prostytutką, narkomanką albo złodziejem... i co ???

ja dziecko bajki są piękna .............twoje opowiadanie też :D:D:D:D:D a jeśli to prawda w co wątpię!!!!!!!to jesteś bardziej pusta i głupia niż sądziłam!!!!!no jasne najlepiej ssać kase od rodziców no to rzeczywiście jest rozwiązanie!!!! tak jak ktoś wyżej napisał lecz się na nogi bo na głowę to już za późno!!:)

Gość SHINEeee
Ale bez sesn....To sie moze dziaic tylko w Polsce:))) Co kogo obchodzi kto ile ma dzieci?Nie rozumiem w ogole i chyba nigdy nie zrozumiem:((( Tak odnosnie jedynakow- nie szufladkuj wszystkich- ja sama mam w domu jedynaczke i wcale nie jest taka jak opisujesz typowego jedynaka- w szkole jest dusza towarzystwa, jest lubiana , dzieli sie z dziecmi....A wszystko to wynika z tego ze tak sie ja wychowuje...Pustka...samotne moga sie czuc takze dzieci z rodzin wielodzietnych prawda?Jezli nie poswieca sie im tyle uwagi ile powinno- takze nie ma reguly na jedynakow- taka moja opinia i nie tylko dlatego ze jestem mama jedynaczki:)) A do Pani i jej meza- jestes tym procentem ktory nie zostanie zrozumiany-zyj tak aby tobie bylo dobrze a innych sprawy i zycie zostaw im samym- tak prosciej i najlepiej:)

wiesz co? dobrze ktoś napisał, że Twoja córka będzie biedna, gdy Ciebie zabraknie na świecie... będzie biedna, bo nie będzie umiała sobie radzić w życiu sama tylko będzie czekała aż ktoś jej coś da... bo tylko takie coś będzie znała... a ja swoje dzieci zamiarzam wychować inaczej... i choć będą miały zabezpieczoną przyszłość to przy okazji będą umiały sobie radzić w życiu i same dochodzić do pewnych rzeczy... tak ja ja i mój mąż doszłam...

Gość trochę wspomnien ktore znam
wiesz, najważniejsze, że Ty myślisz. Zwykle jestem opanowana i staram się nie podchodzić emocjonalnie do wypowiedzi na forum, ale Ty z samego rana podniosłaś mi ciśnienie. I powiem Ci tak- na mieszkanie, samochód zarobiłam- jeżdżąc na szmacie zagranicą. Studia skończyłam - dzięki kredytowi w banku. I wiesz co Ci powiem- mam super satysfakcję, ze nie dostałam tego wszytskiego na tacy. I mimo, ze miałam możliwość korzystać z pomocy finansowej rodziców to zawsze mówiłam- NIE- poświęcili mi 20 lat swojego życia i basta. Teraz ja żyję po swojemu, jestem zaradna życiowo i wiem, ze jak kiedyś moich rodziców zabraknie to sobie poradzę i ze zawsze będę miała wsparcie w rodzeństwie a tego nie da się kupić za żadne pieniądze.

ja i moj maz>>> jak ci się rzygac chce na model rodziny 2+2 to co sie z toba dzialo jak przypadkiem rozmowy w toku wlączylaś o wielodzietnych rodzinach? 16 dzieci to dopiero PATOLOGIA. hehe pomarańczowa idiotka :o

Gość pozwole sie wtracic
ale czym Ty sie chwalisz?ze rodzice dali Ci kase? a w te Twoje wyksztalcenie nie wierze bo wypoiadasz sie jak prostaczka. i lepiej juz nie odzywaj sie na tym forum bo wszyscy CIe tu zjada.

Gość SHINEeee
Wicie co...troche przypomina mi to polowanie na czarownice- dziewczyna ma nieco odmienne zdanie niz My- a wy tak na nia wskakujecie- kazdy robi to co uwaza i moze jej zdaniem takie zycie jakie proponuje swoim dzieciom jest odpowiednie, moze jej z tym dobrze - wy sie denerwujecie ale dlaczego?Przeciez kazdy robi t co uwaza za sluszne prawda? Wy macie ta satysfakcje ze robicie madrze(ponoc) wiec po co naprawiac caly swiat?Przeciez tak sie nie da prawda?

Gość ja i moj maz
O prosze coz za elokwencja...sypia sie juz epitety:))Czyzby cos Was za bolalo? Nie wierz sobie...mnie wcale nie zalezy abys uwierzyla/uwierzyl bo i po co?:)))) Mnie sie dobrze zyje i tego nie zmienie:))Pozdrawiam Was wszystkich- nieudacznikow zyciowych ktorzy chcieliby ale nie moga:(((Pozdrawiam tazke Wasze dzieci moze kiedys Wam podziekuja :)))W CO BARDZO WATPIE:)))Uciekam bo nie ma zkim dyskutowac tu chmara ludzi zarabiajacych marna kase a mysla ze zlapali Pana Boga za nogi....:))))MUAAAA

SHiNE mi podniosła ciśnienie nazywając model rodziny 2+2 patologią. I przyczepiła się do baderki jakby ta miała tych dzieci conajmniej pietnaścioro- a z tego co mi wiadomo to baderka dopiero w kwietniu zostanie po raz drugi mamą...

Gość pozwole sie wtracic
a jak ci sie tak rzygac chce to moze wiesz wyksztalciuchu jaki model (wedlug psychologw i pedagogow) jest najbardziej optymalny????? 2+3 wtedy w rodzinie jest dziecko najmlodsze, najstarsze i srednie. poczytaj literature fachowa zanim zbierze cie na wymioty, bo sie osmieszasz tutaj czyli z patologicznej rodziny pochodzil Jan Paweł II

Gość malwina099
zapraszam do mojego gabinetu na sesje terapeutyczna:P

Gość ja i mój mąż
i tak mam w d....

pamiętaj kochana, że ludzie z klasą i kasą nigdy nie chwalą się swoimi zasobami na koncie. Ty widać kasę masz ale klasy Ci brakuje.

ja i moj maz >> nie mam dzieci , nie mam męża za młoda jestem :D ale.... nazywanie patologią kogoś kto ma 2 dzieci to chyba gruba przesada? nie wszyscy są biedni :)

Gość SHINEeee
Ja nazwalam model rodziny 2+2 patologia?Ja ci podnioslam cisnienie?Wypraszam sobie:((

ja i moj mąż- zadziwiasz mnie! Wymądrzasz sie tu i pouczasz inne dziewczyny, ubliżasz nam ..im... a tymczasem WSZYSTKO CO \"MASZ\" ZAWDZIECZASZ RODZICOM\" ...i czym ty sie ty sie tak szczycisz??, ...NAJCENNIEJSZE JEST TO CO WYPRACUJEMY SAMI...! domek od rodziców, samochodzik od rodziców, autko od rodziców, praca od rodziców.. a jaka mądra jestem.... najmądrzejsza... i najpiękniejsza.....! Naprawde nie ma ci czego zazdrościc! Pozdrawiam Wszystkie POZOSTAŁE PANIE!

Gość yoannah
bosze człowiek wykształcony tak się nie zachowuje, nie poniża innych, totalny brak KLASY , ale za to dużo KASY :) Przerost formy nad treścią :D

Autorka tak napisała, a ja odpisywałam na Twojego wcześniejszego posta, przepraszam, zjadłam przecinek za twoim nickiem i wyszła taka odpowiedz. Przepraszam raz jeszcze.

no cóż... mi się marzy trójeczka dzieci, ale na trzecie jestem juz chyba trochę za stara... ;) a koleżanka to mi ciśnienia nawet o odrobine nie podniosła, bo choć napisała dużo i nawet ładnie stylowo to jej słowa są PUSTE jak studnia bez dna... i to tyle... dla mnie największą satysfakcją w życiu (oprócz dzieci) jest to, że do wszystkiego doszliśmy sami i wspólnymi siłami i jesteśmy pewni, że nawet gdy przyjdą gorsze czasy to sobie poradzimy... bo potrafimy i jesteśmy tego nauczeni... a koleżanka? no cóż, bardzo wątpię... ;)

Gość SHINEeee
Ok:)Nic sie nie stalo;)Mnie sie wydaje ze to marna prowokacja:))Dajcie spokoj to ta kobieta takze da sobie na wstrzymanie- mysle ze osiagnela to co zamierzala czyli wqurzyc ludzi od samego rana;/

Gość malwina099
kolezanka sciemnia, bo najpierw pisze, ze rodzice kupili jej mieszkanie, a na innym topiku pisze, ze miala brac kredyt na 30 lat na kupno mieszkania ale sie boi, ze nie bedzie w stanie go spalcac:D:D:D

Gość SHINEeee
No i ok... A tak na marginesie to tematem przewodnim bylo zupelnie co innego:))

no i wyszło szydło z worka :D Wiedziałam, ze to leczenie swoich frustracji. Szczerze polecam wyjazd na szmatę do Anglii, wychodzi taniej niż kredyt...ale jak ktoś ma dwie lewe ręce i nos wsadzony w chmury to cięzko będzie mu się schylić :)

Gość gregor ski
ja i moj mąż- dzięki tobie nie musze pić kawy rano :) potrafisz podnieśc ciśnienie :) Szkoda - gdyby głupota potrafiła latać to może podrzuciłabyś mnie do pracy :D

ja w czasie studiów tez pracowałam fizycznie za granicą i bardzo sobie chwalę tamten okres i tamte doświadczenia :)