Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hugyeklfegtrj

CHCE MIEC POKOJ W ORYGINALNYM STYLU POMOCY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hugyeklfegtrj

marzy mi sie pokoj w jakims konkretnym stylu np. japonski afrykanski itd czy macie takie pokje? co bylo wasza inspiracja? jakie przedmioty powinny sie znalesc prosze o rady

Gość hugyeklfegtrj
30 lat pokoj ma jakies jaies 20 m- fundusze wiadomo takie sobie takie czasy

Gość hugyeklfegtrj
mój sponsor powiedział, że da mi 10 koła na remont pokoju

Musisz wziac kilka rzeczy pod uwage : majac 30 lat oplaca sie kupic cos ,co zostanie Ci na lata.Jakis kawalek mebla w ktorym sie zakochasz.Skoro piszesz taki czy inny styl,to znaczy ze albo nie masz wyrobionego gustu albo sporo Ci sie rzeczy podoba.To moze byc pulapka,bo mozesz pomieszac style ktore czasem doskonale sie komponuja a czasem wychodzi ojojoj ... Masz lozko badz kanape? Co z mebli juz masz i chcesz zostawic???

Gość Świetnie
do jasnej cholery... wystarczy wklepać styl taki lub taki w wyszukiwarkę i oglądać, szukać. Trochę inwencji własnej! 30 lat, a może 15 i szukasz kilkimka na ścianę...

podłączam się pod topa:D bo nie długo remont i nie mam jeszcze wizji trzech pokoi:D i nie wiem czy z jednego który dzieli ściana z kuchnią nie zrobić jadalni..? tylko jak z czasem wyjdzie dzidziuś którego na dzisiejszy czas nie planuję to co ja zrobię..

Gość hugyeklfegtrj
tak wlasciwie to mam kanape i fotele meble tez chodzi mi raczej o pewne akcenty kolorscian i jakies ozdoby badz elementy konkretne dla danego stylu wiele rzeczy mi sie podoba jestem ciekawa tez jak mieszkacie?? czy macie takie pokoje w danym stylu

Gość hugyeklfegtrj
a co to za radosc znalesc w wyszukiwarce wole porozmawiac z ludzi byc moze ktos marzy o danym stylu a moze ktos juz taki ma co w tym zlego ze pytam nie chcesz to nie odpowiadaj

mnie się podoba ściana w jednym kolorze najlepiej jakimś ciemnym i na niej jakiś ciekawy wzór...ściana oczywiście musi być pusta...

Gość indii....
a ja mam pokoj w sytu indyjskim i bardzo sobie chwale wydaje mi sie ze dany styl powinien sie wiazac z zainteresowaniami trzeba sie dobrze czuć w danym pomieszczeniu to bardzo wazne nie zawsze warto podążać za moda

Gość indii....
czasem nie trzeba duzo pieniedzy wystarcza tkaniny jakas ozdoba obrazki itd

Gość jkikiki
ja polecam szablonerie na zrobienie wypasnej sciany wpisz sobie w goglach szabloneria zamawiasz placisz i malujesz:D:D udanego remontu:)

Gość hugyeklfegtrj
panele ale macie racje powinnam odnalesc wlasny styl indi a co tam masz w pokoju?

Gość hugyeklfegtrj
idni pewnie masz pstrokato?

Gość indi...
czy pstrokato chyba nie glowne kolory to czerwony i w mniejszym stopniu zielen i zloto no i biel czy to jest pstrokato? ja sie dobrze czuje

Gość kanapa pewnie obijana jakimś
pluszem:O Jeśli tak, to nie pasuje do żadnego stylu.. Jeśli się na tym nie znasz, nie masz gustu, idź po prostu do Ikei i tam są takie ekspozycje gotowych pokojów. Jak ci się któryś spodoba, kup wszystko, co tam widzisz i tyle.