Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaaa

BEDE MIALA SYNKA NIE CHCE!!!!

Polecane posty

Gość mamuskaaa

Jestem w 3 miesiecznej ciazy bardzo chce miec coreczke a wrozka z ezo tv powiedziala ze to chlopiec. zawsze uwazalam ze nie warto nosic chlopca i niechce.mam andzieje ze sie pomylila

Gość ssssssssssss
szkoda nawet tego komentować:o następna z przemyslaną ciążą:o

Pociesz się tym, że Twoje dziecko nie będzie miało tego problemu co Ty;)

Gość nie wiem mam się śmiać
czy płakać?:O daj mi znać w którm momencie powinnam uczynić jedno albo drugie:O

Gość mamuskaaa
pierwsza ciaza i taki pech!

Gość ja mam dwóch
i mogłabym mieć trzeciego :)

Gość mamuskaaa
chcialam miec malenka slicza dziewczynke, chlopca nie warto wychowywac bo i tak wyrosnie z niego egoista. dobrze wiemy wszyscy ze to córki bardziej kochaja matki a na starosc tylkow nich ma sie oparcie

Gość ja mam dwóch
hahaha mój mąż opiekuje się swoją matką, a córka nie chce jej znać

Gość mamuskaaa
czytalam tez ze przy chlopcach wiecej sie tyje bo oni szybciej rosna w łonie. dla dziewcyznki jeszcze moglabym sie poswiecic ale nie dla chlopca

Gość a gdyby była brzydka
ta córeczka?

Gość ssssssssssss
nie zawsze jest tak:0 ja mam brata i bratową i to ona ma super kontakt z moją mamą.Lepszy niż ja.Ja mieszkam bardzo daleko a one jakk przyjaciółki żyją .A mój brat to jej oczko w głowie.

Gość ja utyłam będą w ciąży z córką
kg i jestem tłusta :(

Gość mamuskaaa
NIECHCE SYNA CHCE CÓRECZKE ZAWSZE CHCIALAM NIE CHCIALAM MIEC SYNA ANI JEDNEGO MYSLALAM ZE BEDE SIE CIESZYLA ZE TA CIAZA BEDZIE PRZYJEMNA A TU TAKI CIOS

Gość ja utyłam będą w ciąży z córką
30 kg miało być :(

Gość ssssssssssss
dobra,szkoda komentować te brednie

Gość masz za karę
nie będziesz miała córeczki nigdy :P

Gość mamuskaaa
SYN BEDZIE MIAl ŻONĘ A ŻONA NIE BEDZIE SIE CHCIALA ZAJAC TESCIOWĄ GDY BEDZIE W POTRZEBIE BO TO ROLA CÓRKI. CO INNEGO MIEC ODBRY KONTAKT A CO INNEGO POMAGAC

Staram się zawsze być osobą kulturalną i nie oceniać ludzi po "okładce". Ale dziś świadomie i bez żalu złamię tą zasadę. Autorko, jawisz mi sie jako bezbrzeżnie głupia i pusta osoba lub jesteś nieziemsko leniwą i znudzoną babą. Nie, nie babą, BABONGIEM! Wykwalifikowany ginekolog nie powie ci w tym momenie czy masz synka czy córę a ty wróżce z audiotele wierzysz?! Jasna Anielo, kobieto ile ty masz lat?

Marna prowokacja ale się wypowiem.Twoja głupota nie zna granic.Jaka z Ciebie bedzie matka?No powiedz mi.Męzczyzna zawsze jest egoistą?To gratuluje wyboru bo rozumiem,że własnie ty takiego masz w domu. Proponuje wypowiedzieć sie na temat znany Ci,\"uwazalam ze nie warto nosic chlopca\".najpierw dorośnij i zmądrzej zanim tak napiszesz.Bo widać że i na dziecko gotowa nie jesteś.

Gość mamuskaaa
MYSLALAM ZE CÓRECZKĄ ZAJMĘ SIE PRZEZ 2 LATA POSIEDZE W DOMU A TAK ZAMIERZAM ODRAZU ISC DO PRACY. BEDE MUSIALA GO TYLKO KOMUS PODRZUCIC MOZE TESCIOWEJ:D I NIE EBDE MIALA PIERSI OBWISLYCH BO NIE ZAMIERZAM GO KARMIC

Gość mamuskaaa
JESTEM GOTOWA ALE NIE CHCE SYNA I JZU CHCE MIEC CÓRECZKE SAMA MAM 2 SIOSTRY I NIEWYOBRAZAM SOBIE CHLOPCA W DOMU

Gość olmolo
Też zawsze chciałam córcię,ale mam 2 synów i nie zamieniłabym ich na żadną dziewczynkę

Gość tym razem bez nicka222
kobieto, ilemaszlat? nie wiedzialas,ze plec mozna zaplanowac w inny sposob? idziesz dodomu dziecka i prosisz o dziewczynke - kazda chetnie zostanie twoja corka byletylko nie siedziecw bidulu:O chociaz zal mi by bylo tej malej...:O a ty co? w 3 miesiacu sie ogarnelas i doszlas do wniosku,ze syna nosic nie warto? pierdolnij ty sie w leb dziecino:O

W domu dziecka też sobie nie wybierasz. Dziecko zostaje przydzielanie, bo tak każdy brałby albo same dziewczynki albo samych chłopców.

PO pierwsze wrozka przepowiedziala wiesz to zenujace wierzyc wrozce ale jesli juz to usun ciaze po co ewentualny syn ma sie meczyc albo po porodzie oddaj do adopcji Jestes zenujaca kobiety modla sie o to zeby zajsc w ciaze a Ty tu takie pierdoly piszesz zastanow sie a jesli bedzie dziewczynka i urodzi sie chora?????

Gość jesli to nie prowokacja
to jestes totalna debilka!!! Szkoda mi twojego synka, a jesli nawet bedzie coreczka to tez mi jej szkoda, jakbym maiala taka stara to bym sie zabila w pierwszsym roku zycia :/ Poza tym w 3 mies moga podejrzewac jaka plec a na bank bedzie wiadomo pozniej, a po drugie- to synowie bardziej kochaja matki i sa z nimi zrzyte, a czy beda egoistami to od wychowania zalezy kretynko zryta.

Gość sokole oko222222
le jak to wrozka ci wywrozyla czy ona moze wiedziec takie rzeczy >?moze mi cos wywrozy

Gość a ja życzę autorce
choć żeby to była córeczka jednak.........tylko żeby przytyła po niej ze 35 kg a na starość odprawiła ją do domu starców. Wiem jestem okrutna ale tak samo jak twoje myślenie :(

Gość ojjjjjci los
kobieto czemu ty wierzysz wrozce? poczekaj do usg mozna juz znac plec od 14 tyg jak sie dziecko dobrze pokaze. zal mi tego dziecka jesli bedzie chlopczykiem.ja tez wolalabym dziewczynke ale moze bedzie chlopiec i bede go kochac bo to tez moje dziecko i nie uwazam zeby plec miala jakies znaczenie .a ty chcesz niewinne dziecko karac za to jaka ma plec chore pamietaj zrobisz tak a zycie zemsci sie na tobie zawsze tak jest