Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikaaaaaa

Do kobiet ktore przechodzily ciaze

Polecane posty

Gość marikaaaaaa

Mam pewnien problem...wspolzyjemy z chlopakiem stosujac stosunek przerywany.Jakos niedawno raz we mnie "strzelil" a reszta juz za zewnatrz.Nie wiem czy to powod do obaw bo mialam wtedy niby dni nieplodne:) wszystkie objawy na okres mam.Bol piersi,dzis mnie kregoslup zaczol pobolewac i zaczyman jak to przed okreem czesto chodzic do toalety oddac kal:) Moze na dniach dostane okres:)

Marikaaaa, a któryto Twój dzień cyklu? może za wcześnie na zamartwianie się? jeśli objawy towarzyszące kazdej @ masz, to może jest ok? poczekaj cierpliwie.

Gość Dtrhydfth
ja miałam wszelkie objawy okresowe i też stosowaliśmy ten przerywany a dziś jestem mamą 2 letniej dziewczynki :D

Gość bo stosunek przerywany
to nie jest żadna metoda antykoncepcji :o

Gość marikaaaaaa
wiem wiem ze to zadna metoda ja mam tak ze okres zaczyna mi sie 20stycznia potem 23 lutego potem 26 marca potem 29 kwietnia:) takmam wlasnie z okresem:) powinien byc wczoraj ale nie ma:)

Gość Dtrhydfth
to gratuluje :D

Gość marikaaaaaa
czego;p heheh ja mialm tak lipiec 19 dostalam sierpien 21 wrzesien 24 a teraz powinnam 27

Gość slawa05
Witajcie Mam dwojke dzieci i kazde poczeło sie zaraz po okresie, moze nawet w 7 dniu. Niby dni nie plodne a jednak.

Gość marikaaaaaa
kurcze nikt wiecej sie nie wypowie?? Podzielcie sie swoimi "doswiadczeniami"

Gość marikaaaaaa
jak juz to japoczelam przed omresem ale tez dni nieplodne poza tym to nie byl caly wytrysk we mnie:)

Gość do slawa05
przeciez jak w 7dniu cyklu sie wspolzyje to szanse sa b. wielkie! plemniki przeciez moga przezyc pare dni... :| juz lepiej chyba bezposrednio przed okresem :/ a najlepiej to sie po prostu zabezpieczac...