Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaaa

czy to prawda ze w ciazy leca zęby?

Polecane posty

Gość do retro
tak dziecko z kobiety wszystko wysysa co moze :P

tak, mnie już tylko trzy zostały.... wszystkie odleciałyyyyy na zimę do ciepłych krajów :P

Gość a gdzie lecą
hehe dobre:D to zęby można wyssać?:D

Gość moje nie poleciały
zostały ze mną a tak na serio, to jak dbasz o zęby i masz wszystkie zdrowe, to próchnica w czasie ciąży jakoś szczególnie im nie zagraża.

Sądzę że jeśli dbałaś o zęby przed ciążą i nie miałaś niewyleczonych ząbków to powinno być ok . U mnie nic nie poleciało -ale do porodu miałam wszystkie wyleczone .

zależy od stanu twojego uzębienia, trzeba o nie dbać, wyleczyć wszystkie przed ciążą i chodzić na wizyty kontrolne w czasie ciąży, nawet kilka razy. tak mi przynajmniej moja dentystka powiedziała. bo w czasie ciąży zęby są osłabione. moja mama pomimo ze dbała o zęby w czasie ciąży kilka jej wypadło, no cóż taki organizm, albo takie słabe zęby.

napewno bardzo zalezy od uzebienia i organizmu.ja zawsze mialam swietne zeby,dbam o nie bardzo i wogole u mnie w rodzinie nie ma zebowych problemow(moja babcia lat 76 i wszystkie swoje)-pozazdroscic.myslalam ze i umnie bedzie dobrze ale niestety zeby polecialy mi bardzo...nie bede wdawala sie w szczegoly:),urodzilam dwojke dzieci no i niestety......nie te same co byly przed i dentysta odwiedzany bardzo ,bardzo czesto:(ale co tam zeby-wazne ze mam zdrowe dzieci.pozdrawiam cie serdecznie.