Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Ochydny skandal w Malborku - matka molestowała własne dzieci.

Polecane posty

Przed Sądem Rejonowym w Malborku rozpoczął się proces 30-letniej Joanny G. i jej o dwa lata starszego konkubenta Roberta P., oskarżonych o molestowanie seksualne trójki dzieci kobiety. Z uwagi na dobro pokrzywdzonych sąd utajnił proces. Oskarżeni zostali doprowadzeni na rozprawę z aresztu. Ofiarami molestowania miały być dwie dziewczynki w wieku sześciu i siedmiu lat oraz dziewięcioletni chłopiec. Do przestępstwa dochodziło w ciągu ostatnich dwóch lat. Dzieci przebywają obecnie w domu dziecka. Mężczyzna i kobieta zostali zatrzymani i trafili do aresztu w kwietniu br. Prokuratura w Malborku postawiła im zarzut \"doprowadzenia osób małoletnich do innej czynności seksualnej\". Taki zarzut można postawić nie tylko osobie, która dopuszczała się konkretnego zachowania, ale także tej, która takie zachowanie ułatwiała - tłumaczył wtedy postawienie zarzutu kobiecie prokurator rejonowy w Malborku Waldemar Zduniak. Prokuratura i policja nie chciały ujawnić, w jaki sposób organa ścigania dowiedziały się o tej sprawie. Informacja z 7 października 2007 roku. wp.pl

Warkoczu, ja bym chciał żeby to był tylko filmowy horror. Niestety to jest prawdziwe zdarzenie. Molestowanie seksualne dzieci rozlewa się po całej Polsce i stanowi realne zagrożenie. Co tydzień na jaw wychodzi kilka przypadków. Kilka spośród prawdopodobnie wielu niewykrytych.

Gość gość
A ja z wypiekami na policzkach codziennie czekam na Florkowe wiadomosci ❤️

Gość ooIga
chcesz ratować świat poprzez nagłasnianie perwersji? ;)

OoIga, a czy uważasz że to zły pomysł ? Dotychczas stosowano odwrotną taktykę - mówiono o tym tak mało, jak to tylko było możliwe. Efekt ? Problem się szybko rozprzestrzenił. Zatem taktykę trzeba zmienić. Nie warto czekać aż problem zapuka do miast i wsi w których mieszkamy my sami. Przecież niektórzy z nas też mają lub chcą mieć dzieci i zależy nam na ich bezpieczeństwie.

Gość skrzywdzona-090
trzeba mówić o tym ile się da żeby sprawcy nie czuli się bezkarni.ja kiedy miałam 6 lat byłam molestowana przez siostrzeńca ojczyma,powiedziałam o tym matce a ta nie dość że nie zrobiła zupełnie niczego to mi jeszcze powiedziała że mam o tym nikomu nie mówić.Mam teraz 21 lat i nie umiem sobie z tym poradzić.

Przykro mi Skrzywdzona-090 z powodu tego co cię spotkało. Mam nadzieję że jednak zdołasz sobie z tym poradzić. A tak w ogóle to może mogła byś teraz pozwać siostrzeńca twojego ojczyma do sądu ?

Gość myszaa31
Florku, jak w poprzednim twoim poście- z Tobą jest coś nie tak, po co wlkejasz te info i to na erotycznym. Przekazujesz jedynie takie informacje, kręci Cię to?! Tragedia bez wątpienia, lecz z takimi info to na dyskusję ogólną.

Gość To po prostu Cię kręci
i nie pieprz o ratowaniu świata!