Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja 765

pytanie do osób ktorzy maja kotka

Polecane posty

Gość alicja 765

mój kotek skonczyl nie dawno 4 miesiące i od tygodnia okropnie mialczy od godziny 5 rano ok 2 godziny -nie da sie spac , czytalam na googlach ze kastracja dopiero moze byc przeprowadzona jak skonczy 6 miesiecy ,co mam robic czy ktos z was tez mial takie przeboje ze swoim pupilem???

Gość alicja 765
zasypia dopiero wtedy gdy zapokoję go oralnie, lubi to mój pieszczoszek

Gość ooooooooooooo
może chce wyjść na siku; to raczej mało możliwe, że to sprawy hormonalne

Gość alicja765
nie chce siku ,bo ma kuwete ,mieszkam w bloku wiec nie wychodzi na dwór. próbuje ale chodzi w kólko i mialczy .

Gość dzieki
no mlodzutki ten Twoj kotek, chyba jeszcze nie pora na zaloty. Moja kocica pierwszy raz miala ruje jak miala 8 miesiecy i to bylo za wczesnie.

Gość alicja765
no to niewiem ,dzwonilam teraz do weta ,powiedzial ze to za wczesnie na kastracje ,ze musi miec wszystkie zęby stale zeby kastrowac kota ,ale zeby przyjechac do niego to on sprawdzi dokladnie

Gość alicja765
no nic zobaczymy o 16 godzinie mam przyjechac,to jak wróce to napisze co powiedzial weterynarz.juz mnie meczy to mialczenie bo to nie normalne mialczenie tylko taki aż placz jest

Gość alicja765
i to zawsze o 5 rano i pod wieczór tak mialczy okropnie.

Gość hyrythhy
młode koty rozpiera energia, a czy wykastrowany, czy nie, i tak będzie chciał się bawić daj mu po prostu zabawki a sama załóż sobei stopery do uszu dzieci, kociaki, szczeniaki i wszelkie młode stworzenia tak już mają w okresie zabaw

Gość dzieki
a moze go cos boli i dlatego miauczy?

nie chce ci straszyć ale mój chlopak ma kotka który od 2 miesiąca życia miałczy około 20 godzin na dobe, teraz kotek ma rok. Niektóre koty chyba tak mają...Czasem są dni w których miałczy np 10 gdzin a potem jest spokuj

Gość alicja765
nie ,napewno nie , bo w dzien sie bawi normalnie i apetyt ma duzy. niewiem bo tak wczesniej nie mialczał ,teraz od tygodnia takiego czadu daje

Gość hyrythhy
to amoki nocne i poranne, w książkach o kotach można spotkać się z wzmiankami o nich mój kot miał i jedne, i drugie ale cóż... biorąc go do domu nie pomyliłam go z pluszową zabawką

Gość alicja765
no nie strasz mnie nawet:O

Gość alicja765
no moze jakies amoki, boje sie zeby nie zaczal obsikiwac mebli bo podobno jak zacznie to pozniej nawet jak sie wykastruje kota to moze nadal mu nawyk pozostac i bedzie obsikiwał.

Gość alicja765
bralam go ze schroniska i tez takiej dokladnej daty urodzenia nie znam kota,ale byl wtedy bardzo malutki mial moze z 5 tygodni a bralam go 7 sierpnia, wiec ma 4 miesiace,no nic zobacze co powie weterynarz