Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce mi sie zyc

ZABIJAJA mnie wspomnienia. Nie potrafie zyc bez niego

Polecane posty

Gość onahhh
Madathim dawno sie nie odzywalas.buzki.

Gość gość
Miałam tak samo jak autorka tematu. Z tym, że ja nie wchodziłam w żaden nowy związek, bo niby dlaczego miałabym komuś coś obiecywać, skoro nie potrafiłam przestać kochać byłego? I w końcu zamówiłam rytuał miłosny (na magicznerytualy.pl chyba) aby ukochany powrócił. Po jakimś miesiącu znowu był ze mną:) Nikogo na to nie namawiam, ale czasem lepiej oszczędzić sobie cierpień i mieć ukochaną osobę przy sobie.

Gość gość
To się utop.

Gość gość
mój mąż wyprowadził się trzy miesiące temu po pięciu latach małżeństwa i ośmiu latach naszego związku...też niestety nie chcial niczego naprawiac, chociaż wcześniej nie mówił że jest mu ze mną żle...wszystko planował dawno nie rozmawiając ze mną wogóle...ale go odzyskałam….zamówiłam urok miłosny na stronie poleconej mi przez koleżankę http://urokmilosny24.pl , nie musiałam wcale długo czekać na efekt. Wrócił do mnie i znowu jest super.

Gość AdriankaOpioka
Mnie bardzo pomógł Samael. Znalazłam jego stronę w Internecie coś z magiczne rytuały w nazwie. Sytuacja wydawała się benadziejna, chłopak nie odzywał się od 3 tygodni, podobno poznał inną... Nie wiem jak tosię stało bo sam zadzwonił do mnie w jakieś 3 tygodnie po rytuale. PRzeprosił i powiedział, że był kawałem bydlaka, wybaczyłam mu i znów jesteśmy szczęśliwi.

Gość gość
nie on jeden na swiecie

Gość gość
Osobiście używam feromonów ze sklepu pherowin.pl i w pełni moge je polecić. Widzę zdecydowaną różnicę w postrzeganiu mojej osoby przez kobiety. I to zmianę oczywiście na plus.