Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, xDxDxDxD napisał: Było wziąć pensetę i szkło powiększające. Do 17,2cm nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu Ale widać jaka sooka z ciebie a je jeszcze sporo prywaty trzynam i po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu Nazryj się tym makowanym tylko później nie płacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Nazryj się tym makowanym tylko później nie płacz Otrzyj łzy prawiczku 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 57 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Nazryj się tym makowanym tylko później nie płacz Był u elki a ty dalej walisz pisdy z silikonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Otrzyj łzy prawiczku 🥹 Ty się zawijaj z tamtąd nie graj bialorycerza to nie twoje problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał: Był u elki a ty dalej walisz pisdy z silikonu Lepsze od elki przynajmniej nie ublizajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 57 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: Lepsze od elki przynajmniej nie ublizajom Nom , nawet nie są żywe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: Ty się zawijaj z tamtąd nie graj bialorycerza to nie twoje problemy Jakie problemy? Jak na razie to ty masz jakiś problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał: Był u elki a ty dalej walisz pisdy z silikonu Nie chciał spotkania z elcia, bo się obsrał i by wyszło jaki to trol, więc do kogo pretensje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 57 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie chciał spotkania z elcia, bo się obsrał i by wyszło jaki to trol, więc do kogo pretensje? Wiadomo, ze nie do samego siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Ty się zawijaj z tamtąd nie graj bialorycerza to nie twoje problemy A moje problemy, to nie twoje. Wiec juz się tak nie martw o mnie. W każdym bądź razie doceniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Jakie problemy? Jak na razie to ty masz jakiś problem. Dzieci z dwóch różnych związków plus trzecie które wpadnie malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Nie chciał spotkania z elcia, bo się obsrał i by wyszło jaki to trol, więc do kogo pretensje? Może o to że mi nie dała pół roku na spotkanie jak tobie tylko szybko szybko albo wýpíerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Malowany napisał: Jak najbardziej słuszna muszę jakoś żyć z twojo oceno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: Może o to że mi nie dała pół roku na spotkanie jak tobie tylko szybko szybko albo wýpíerdalaj ej a podobno dała ci 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Nie chciał spotkania z elcia, bo się obsrał i by wyszło jaki to trol, więc do kogo pretensje? Może być sciema ja tam wątpię że pojechales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał: Dzieci z dwóch różnych związków plus trzecie które wpadnie malowany Elcia pewnie chcę córkę, a ja chłopca:/ no zobaczymy co wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał: Dzieci z dwóch różnych związków plus trzecie które wpadnie malowany Może twoja matka cię traktowała jako problem, no u mnie tak to nie wyglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: ej a podobno dała ci 5 lat Nie na sex to szybko za tydzień a potem się obrazila i dopiero się zaczęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Może twoja matka cię traktowała jako problem, no u mnie tak to nie wyglada. Każdy zasługuje na własne życie z własnym potomstem nawet pijak 11cm 3/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Elcia pewnie chcę córkę, a ja chłopca:/ no zobaczymy co wyjdzie. Z całym szacunkiem myślę że nie jesteś aż tak głupi przecież widziales jaka ona jest naprawdę mimo nawet 5lat znajomości myślisz że będziesz wyjątkiem 2x ex też myśleli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Każdy zasługuje na własne życie z własnym potomstem nawet pijak 11cm 3/10 A od kiedy ty się przejmujesz życiem innych jak żyją hę? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 28 Napisano 3 godziny temu Szanuję za podjudzanie Leżajska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał: Z całym szacunkiem myślę że nie jesteś aż tak głupi przecież widziales jaka ona jest naprawdę mimo nawet 5lat znajomości myślisz że będziesz wyjątkiem 2x ex też myśleli I po pięciu latach znajomości piszesz do niej klekaj ssij, gdy mówi ci żebyś przestał? Dziękuję za te cenne rady typa, który niegdy nie był w związku i którego nawet prostytutka kopnęła w dupsko. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A od kiedy ty się przejmujesz życiem innych jak żyją hę? xD Ja grałem bialorycerza i -250tyś, może poheblowac i się zmyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bożenka LuBicz napisał: Szanuję za podjudzanie Leżajska. To jakoś tak naturalnie wchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: I po pięciu latach znajomości piszesz do niej klekaj ssij, gdy mówi ci żebyś przestał? Dziękuję za te cenne rady typa, który niegdy nie był w związku i którego nawet prostytutka kopnęła w dupsko. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To jakoś tak naturalnie wchodzi. Nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu Idę robić dyski twarde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach