Malowany 484 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał: Tak Wołasz ciotkę i szwagra do pomocy, czy walimy solówkę koło InPost? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: I po pięciu latach znajomości piszesz do niej klekaj ssij, gdy mówi ci żebyś przestał? Dziękuję za te cenne rady typa, który niegdy nie był w związku i którego nawet prostytutka kopnęła w dupsko. Nie zrozumie, nie ma co się łudzić. Ale dzięki. ❤ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał: Idę robić dyski twarde Jeszcze z tobą nie skończyłem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jeszcze z tobą nie skończyłem. Nie groz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Ja grałem bialorycerza i -250tyś, może poheblowac i się zmyc Nie, nie może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: Nie groz Jednak nie śpisz ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Jeszcze z tobą nie skończyłem. Gardze tobom smieciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jednak nie śpisz ehh Ogladam se ale nudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Dzieci z dwóch różnych związków plus trzecie które wpadnie malowany Mamy niski przyrost naturalny i niektóre działy ginekologiczne są likwidowane. Tu nie ma się z czego śmiać, a że jesteś zawistny i biedny to już inna historia Tutaj wiele osób zna się prywatnie, bo sama znam takie osoby, a ty nadal w czarnej dopie w spodniach kuzynki z paczkami z Kościoła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Wołasz ciotkę i szwagra do pomocy, czy walimy solówkę koło InPost? NIE ZAPOMINAJ O TYM, ŻE JEGO SZWAGRO ZNA WSZELKIE TRIKI Z LUFĄ, NICZYM LUCKY LUKE 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: Gardze tobom smieciu Rozwiń. Twoje obelgi spływają po mnie jak po kaczce( ) . A twoje wku rfienie to miód na moje serce. Proszę kontynuuj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Gardze tobom smieciu Ej, może grzeczniej trochę co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ej, może grzeczniej trochę co? Daj mu się poczuć groźnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ej, może grzeczniej trochę co? Taka prawda co on skończył to mnie nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Daj mu się poczuć groźnym No jak uważasz, mi się wydaje że już nie przyjdzie bo się wkürwił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: Taka prawda co on skończył to mnie nie interesuje Dobra, jednak się myliłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Taka prawda co on skończył to mnie nie interesuje Nieprawda bo jest kochany. 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Taka prawda co on skończył to mnie nie interesuje Wydaje mi się, że moja osoba interesuje cię najbardziej z kafe. Znasz wszystkie moje wymiary i perdolisz o mnie przez dwa tygodnie, nawet jak mnie tutaj nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nieprawda bo jest kochany. 🥰 Wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Wow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nieprawda bo jest kochany. 🥰 Czyli się nie spotkakiscie naiwna jesteś 11 minut temu, Malowany napisał: Wydaje mi się, że moja osoba interesuje cię najbardziej z kafe. Znasz wszystkie moje wymiary i perdolisz o mnie przez dwa tygodnie, nawet jak mnie tutaj nie ma. Już nie płacz elka ci wyślę filmik hebkujacy jak mi anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Czyli się nie spotkakiscie naiwna jesteś Bo napisalam że jest kochany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Czyli się nie spotkakiscie naiwna jesteś Już nie płacz elka ci wyślę filmik hebkujacy jak mi anastazje Nie wiem kto tu ku rfa płacze brzdąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Bo napisalam że jest kochany? Tak zbyt infantylnie piszecie jak po spotkaniu by było zupełnie inne teksty, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Nie wiem kto tu ku rfa płacze brzdąc. Chciałbym to zobaczyć jak mówisz do wyższego i większego xD różnica jest mała ale i tak to zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Tak zbyt infantylnie piszecie jak po spotkaniu by było zupełnie inne teksty, Klekaj i ssij? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Klekaj i ssij? Chociażby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał: Chciałbym to zobaczyć jak mówisz do wyższego i większego xD różnica jest mała ale i tak to zabawne Wyższego i ulanego trola, który nie ćwiczy, a jedyna jego aktywność, to wyjście do InPost? Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 484 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: Chociażby Do koleżanki nie wypada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Tak zbyt infantylnie piszecie jak po spotkaniu by było zupełnie inne teksty, Tyle wiesz ile zjesz, a że gowno jesz to też gowno wiesz. Ja bym inaczej pisala do niego ale się trochę hamuje. Edytowano 2 godziny temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach