Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Convalia

pierwsze spotkanie

Polecane posty

Witajcie! Mam dwie sprawy. Wybieram się jutro z kolegą na pierwszą \"randkę\". Mamy iść do kina. Doszły mnie jednak słuchy, że chyba ma dziewczynę. Postanowiłam, że jdnak z nim się spotakm, bo to na razie są ploty, ale jednak chciałabym mieć jasną sytuację. 1) czy wypada zapytac go na spotkaniu, czy kogoś ma? jesli tak, to jak to zrobic, zeby nie wyszlo beznadziejnie? (nie chce sie pakowac w jakos chora sytuacje, nie lubie tego, uwazam, ze to nieuczciwe) 2) jak sie ubrac na taka randke? P.S. Sorry za moze glupie pytania, ale wybieram sie na pierwsza randke od 4 lat. Tkwilam w beznadziejnym zwiaku. Pozdrawiam wszytskim serdecznie i czekam na jakies rady :)

Jasne, że zapytaj czy kogoś ma, ale nie w stylu: "Cześć! Masz kogoś?":P tylko w trakcie spotkania możesz wejść na ten temat. Powiedz: " a tak ogólnie to jesteś wolny? :)" :D i ubierz się ładnie ale bez jakiejś ekstrawagancji... to w końcu kino a nie koncert w filharmonii :)

Reszcie dziękuję za pomoc :) - a przy okazji, nie rozumiem po co pytanie - ile mam lat? co to ma za znaczenie?