Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytam bo nie wiem

czy po porodzie biodra są szersze niż przed ciążą????????

Polecane posty

Gość tak pytam bo nie wiem

pytam kobietki ktore rodziły jak to jest? czy po porodzie biodra są szersze nawet gdy wroci sie do wagi sprzed ciąży???

Gość Balbulka
nie, nie sa. ja schudlam i jestem szczuplejsza niz przed ciaza.

nie sa moje co prawda po porodzie bylo o wiele szersze niz przed zajsciem, ale jak schudlam to bez problemu wchodzilam we wszystkie rzeczy sprzed ciazy moja przyjaciolka schudla po porodzie tak ze ubrania z rozmiaru 40 zmienila na 36 i wyglada bardzo fajnie :)

hej u mnie sprawa wygladala tak ze powiekszyly sie w ciazy i pozniej jakos mi to sie w miare uspokoilo, ale jest roznica ale lekka znow kolezance to bardzo sie powiekszyly i tak jej prawie zostalo..... u kazdej inaczej....

z tego co wiem to kości miednicy mogą być ciut szerzej rozstawione, ale nie jestem pewna. ja byłam bardzo wąska przy pierwszym porodzie i teraz mam nadzieję, że jednak jestem szersza:) dzisiaj właśnie idę do mojej gin i poproszę o zmierzenie tych kości miednicy jeśli będzie taka możliwość to ci napiszę. A jeśli chodzi o tkankę tłuszczową, która się odkłada na biodrach czasem w ciąży to wszystko można zrzucić i nic nie musi zostać " ot tak sobie".

Gość samosiejka__
nie, są takie same jak przed ciążą.

Gość Karolina M.
Takie same!!!!!!!! I to bardzo szybko mozna wskoczyc w swojestare portki :-)

Gość mniejsza
ja nie narzekam..nie widze szczerze mowiac zadnej roznicy ale tuz po porodzie wydawalo mi sie ze rzeczywiscie sa duzo szersze

No ja się wczoraj od mojej lekarz dowiedziałam, że nie ma szans aby się kości miednicy rozsunęły. Więc efekt szerszych bioder po porodzie bierze się tylko i wyłącznie z tłuszczyku:P Ale mnie nastraszyła, bo ja mam zwężenie miednicy i jeśli drugie dziecko będzie większe niż pierwsze to mnie cc czeka:(

Gość maniaaa1212
moje są szersze mimo ze juz wrocilam do swojej poprzedniej wagi 50 kg..a jak to widze? po prostu sie w swoich starych spodniach ledwo dopinam mimo ze waże juz tyle co przed ciążą a minelo od porodu(CC) juz 2 miesiące..

Gość fiziak150
Miałam ten sam dylemat, gdy byłam w ciąży, bo też słyszałam o tym wcześniej;) i u mnie jest wręcz przeciwnie - biodra są jeszcze mniejsze niż przed ciążą i akurat w moim przypadku to nic fajnego:O

Moje są trochę szersze, ale jeszcze nie tak jak bym chciała:(