Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezprzyszlosciona..

Bez przyszlosci...

Polecane posty

Gość bezprzyszlosciona..

http://nasza-klasa.pl/friends/17065824 jak one to robia ze w wieku 20 kilku lat sa juz tak wysoko? niektore mlodsze ode mnie :( sa modelkami, maja prace lubia to co robia , maja ambicje , sa szczesciarami ja w wieku 34 lat nie mam ani ambicji ani szkoly ani pracy dopiero teraz zaluje ze nie sluchalam rodzicow jak gonili mnie do nauki bo glupia wolalam latac po drzewach niz siedziec przy ksiazkach nie ma dla mnie przyszlosci :(

Gość bezprzyszlosciona..
- w wieku 24 lat przepraszam

Gość howgh
jak patrzę na siedemnastoletnie modelki, które pół świata zjeździły to mi słabo. nawet nie chcę oglądać tych z linka, bo znowu wpadnę w depresję, jestem żałosna :o

Gość bezprzyszlosciona..
tak smao wlasnie mysle:( najgorsze ze nie mam odwagi isc do przodu nie mam ambicji jestem nikim i niczym bede

Gość ale mi wysoko daj spokoj
Wysoko jest ktos, kto ma mniej niz 30 lat, zna minimum 2 jezyki obce biegle, skonczyl studia w obcym kraju, ma dobra funkcje w jakims miedzynarodowym koncernie, super zarabia i ma super perspektywy na przyszlosc - ja znam taka jedna, ma 29 i jej dopiero zazdrosci polowa znajomych!

Gość DSVSD
ale ja nie rozumiem czym wy sie dołujecie? a co to takiego byc modelką?? to ktos lepszy??no bez przesady gdzie ejst wasze poczucie wartości macie nogi rece jestescie zdrowe mozecie dzialać to do roboty zamiast ogladac sie za siebie albo na innych bez sensu zupelnie

Gość bezprzyszlosciona..
nie chodzi o modeling tylko to glownie ze sa mlode i wiedza czego dokladnie chca sa ambitne i prą do przodu ja np mam tylko srednie chce isc na studia fotograficzne ale po 1 musze isc do pracy zeby na nie zarobic( po srednim prace znajde ejdynie w sklepie:() po 2 jestem chyba juz zastara? po 3 w ogole nie jestem odwazna i boje sie ludzi :( nie potrafie sie sama kopnac w tylek i zmotywowac moim bliskim tez to nie wychodzi wiec siedze i uzalam sie nad swoja glupota:(

Gość jestem w podobnej sytuacji
:(

Gość kikoo
to ja wam powiem ze trzeba brac zycie w swoje rece i wlasnie sie kopnac samemu w tylek!!!! ja znam 2 jezyki obce, studiowalam we francji, teraz pisze prace mgr, mam malo zajec wiec wyszukalam sobie 2 prace (jako nauczyciel - kiepska placa ale liczy sie doswiadczenie! a 2 w urzedzie miasta jako tlumacz.. ) ale musisz wiedziec ze d owszyskiego doszlam ciezka praca, nauka po nocach... napisz swoje cv (w nowym europejskim formacie: http://www.europass.cedefop.europa.eu/europass/home/vernav/Europasss+Documents/Europass+CV/navigate.action?locale_id=17 ) i szukaj pracy!! zmotywuj sie, zarob chociaz na jakies kursy, najwazniejsze sa kwalifikacje!!!!! zaloz sobie cele, daz do nich! cale zycie przed Toba!!

Gość a cóż osiągnęły
w najlepszym przypadku złapią bogatego męża a w najgorszym skończą jako dziwki. w tym zawodzie na każdym kroku słyszy się propozycje seksu za pieniądze. chyba nie myślisz, że każda z nich zrobi międzynarodową karierę i będzie zarabiała grube miliony $.

Gość upupupppppppppppp ciekawie

Gość upppppppppppppppppppppup

Gość wiedzący co nie co
Pocieszę Was drogie panie... Nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu obleśnym facetom one musiały obciągnąć, żeby do tego wszystkiego dojść :)

Praca modelki to nie jest praca "przyszłościowa". W wieku 25-30 lat już wypadasz z branży, bo jesteś za stara:o Poza tym ile polskich modelek zrobiło prawdziwą karierę? Niewiele... A wbrew pozorom to nie jest przyjemne zajęcie, to wszystko tak ładnie wygląda tylko w kolorowych czasopismach i TV. Mówisz, że chciałabyś podjąć studia fotograficzne. Jeżeli już robisz zdjęcia i masz o tym jakieś pojęcie, to dobrym wyborem byłaby łódzka filmówka. Tam możesz studiować zaocznie fotografię, a przy tym pracować jako fotograf czy pomoc fotografa:) Jeżeli to nie dla Ciebie, są różne kursy fotografii, na które łatwiej się dostać. A teraz weź się za siebie, poszukaj pracy, najpierw możesz przecież popracować nawet w sklepie a potem szukać na bieżąco czegoś lepszego. Najgorsze jest siedzenie na dupie i użalanie się nad sobą:)

Gość uopuppupupupppppppp