Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RATTARA

Czy to jest seks?

Polecane posty

nie to nie seks...to upodlenie za pieniadze....ale wlasciwie to nie rozumiem ..ja robie tez glebokie gardelko i nie zygam ...poza tym ...nie wyobrazam sobie traktowania tak kobiety...jak bym mu odwinela...to by nie wstal...

Gość nie chcę patrzeć na to
ale domyślam się o czym mówicie. Widziałam takie filmiki gdzie było widać że wymioty były celowo powodowane a nie przez to że głęboko wsadzały. Specjalnie też te babki cały czas dużo czegoś tam piły żeby mieć czym zwracać,. Dla mnie to ohyda ale słyszałam że to się nazywa womit czy jakoś tak.

Ile upodlenia, ile upokorzenia?? A seks to rozkosz to radość, delikatnośc pieszczot. Zboczenia, zboczenia, zboczenia!!!!

dokladnie tak ...! seks jest przyjemny ..delikatny..moze byc i ostry ale ma to byc przyjemnosc a przytjemnosc przede wszystkim nie smierdzi tak jak pissing womit i scat...to zboczenia dla niedojebancow!

Gość dariusz szpanowski
Zenada,ale jednak sa tacy ludzie co tak lubia.

o fuj to nie sex a jakies zboczenie ,sex to dopelnienie milosci ,delikatnosc czulosc ,dbanie o potrzeby partnera ale no bez przesady ... to jest obrzydliwe ,wszak waidomo ze z czasem partnerzy mowia o swoich fantazjach ,potrzebach ale takie traktowanie jest przedmiotowe i ochydne :O

!!!!!!!!!!!!!porazka !!!!!!!! ta dziewczyna na 2 filmiku jest wciązy jak tak mozna traktowac kogokolwiek a tym bardziej kobiete wciazy:( co do pierwszego filmu nie wypowiem sie bo mi sie cofa na samą mysl bleeeeeee

Gość Daraduś
Nie seks a dewiacja seksualna :-(

Gość Prymulka1983
A bo Wy staracie się zachowywać normę, ale widzcie dziewczyny że są odchylenia i zboczenia przeróżne... Taki seks się nie sprawdzi w małżeństwie czy związku opartym na uczuciu, ale może się sprawdzić kiedy wygłodniały facet pójdzie z dziwką do łóżka za kasę lub nie... to są inni ludzie i czasem nas obrzydzają, ale My nie musimy ich naśladować...najgorzej kogoś małpować głupio nie zważając na to jakie się ma osobiste odczucia.

Każda z nas pewnie kiedyś próbowała seksu w różnych miejscach. To dodatkowa emocja, taki szybki seks z ukochanym mężczyzna na ławce w parku, w windzie, czy nawet w domu gdy teściowa wyszła ma chwilkę do sklepiku. To emocje, to dodatkowe wyzwanie. Ale ileż w tym piękna, ile czułosci i starań aby partner był zadowolony, aby samej osiągnąc orgazm. Seks to piękno, wynaturzenia to wręcz ZBRODNIA. Co myślicie o tym?

rattara skąd masz takie super filmiki ( chodzi mi o te na których kobiety walą konia facetom ) uwielbiam to , też lubisz tak robić facetom ?

rattara gdzie jesteś ?jak masz jeszcze jakieś filmiki jak dziewczyny zaspokajają ręką faceta to dawaj

mysic is my ekstazy Myśłisz o wkłądaniu głowy w cipkę?? Może fotomontaż a może nie. Zobacz co kobiety potrafią wyprawiać ze swoja cipką. To wynaturzenia oczuwiście ale?? Ktoś t robi naprawdę.