Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmeczony bolem

Co pomoze przy rwie kulszowej. Doradzcie cos

Polecane posty

Gość Zmeczony bolem

Witam. Juz trzeci tydzien w lozku i zadnej poprawy :-( leki typu baclofen, nimesil czy zastrzyki ketonal nic nie pomagaja. Neurolog tez za bardzo nie pomogl. Rehabilitacja cos pomoze ? Tylko jaka ? Masaze ? Watpie czy by mi pomogly :-( doradzcie cos.

Gość Nie ma rady
Trzeba odleżeć.

Gość Morandii
czy masz zdiagnozowana przyczyne?co cie dokladnie boli i od czego cie zaczeło bolec?

Gość Zmeczony bolem
Jest tak ze jak leze to praktycznie nic mnie nie boli ale jak wstane i przejde ze 40 metrow to strasznie boli mnie lydka i tak promieniuje przez udo do kosci posladkowej. Kregoslup mnie nie boli. Lekarz pierwszego kontaktu jak i neurolog wykluczyli jakies zylaki i inne zgrubienia na nodze. Lydka nie jest spuchnieta ale jak przejde te pare metrow to mam wrazenie ze ktos porzadnie by spral mnie po niej taki bol. A jak sie poloze to dotykam lydki i praktycznie nic nie boli. Mam juz dosyc tego bolu :-( wolalbym miec np noge zlamana i odlezec swoje niz tak jak mam teraz :-(

Gość wredna krowa
moja rada-nie leżeć samemu :(🖐️

Gość 24hours
Probowales voltaren emul zel? Mi bardzo pomogl.

Gość Zmeczony bolem
A zaczelo sie tak ze rano jak wstawalem do pracy to troche mnie bolala lydka ale zawsze to rozchodzilem. Az przyszedl dzien ze do pracy nie poszedlem :-( i tak juz trzeci tydzien bez jakiej kolwiek poprawy :-( . Na pewno nigdzie sie nie uderzylem itp. Lekarze twierdza ze to od kregoslupa tak promieniuje. Mam dosyc takiego ciaglego lezenia a jakos watpie w sile masazy. Mam tez w domu taka specjalna lampe do nagrzewan ale mam wrazenie ze ona jeszcze bardziej poglebiala bol niz pomagac wiec z niej zrezygnowalem.

Gość Zmeczony bolem
Zele moze pomagaja ale nie na takie bole. Mam jakies zagraniczne kapsulki na bol nawet takie drogie i one nic nie pomagaja :-( zelami oczywiscie sie smarowalem ale one sa na lekkie dolegliwosci a nie na takie dziadostwo co ja mam. Wzielem 10 zastrzykow ketonal bez jakiejkolwiek poprawy :-( teraz biore jakis movalis i tez nie odczuwam poprawy :-(

Gość wredna krowa
:o ? starosc nie radosc :(

Gość Zmeczony bolem
Ja wiem czy taka starosc ? Jeszcze dwojka z przodu a tu takie problemy :-(