Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistrz i Ma....ta

CKiedy zona zdradza meza ?

Polecane posty

Gość Mistrz i Ma....ta

Zapraszam do wypowiedzi mile Panie :)

Gość no to lecimy
- kiedy mąż zaczyna sie zapuszczać i bardziej przypomina Ferdka Kiepskiego niz Brada Pitta - kiedy przestaje zauważać w żonie kobietę i obiekt pożądania a jedynie przynies podaj pozamiataj - kiedy nie prawi komplementow i nie dowartosciowuje zony - wtedy kobieta szuka tego na zewnatrz i zawsze to znajdzie - kiedy zaczyna myslec tylko o swoich potrzebach - kiedy seks polega na: włóż -wyłóż-zaśnij a o spontanicznym seksie w kuchni na stole czy pod prysznicem zona moze tylko pomarzyc - kiedy ciagle oczekuje od zony ciala modelki a sam przestaje widziec swojego f***tka bo mu brzuch zaslania - kiedy daje jej jakiekolwiek podstawy do braku zaufania - wtedy zona uruchamia myslenie "co on moze teraz robic? jezeli tak, to ja nie bede gorsza" - kiedy... kiedy... kiedy... mozna w nieskonczonosc:)

Gość w.w.w.
kiedy ma na to ochotę i za mało silnej woli żeby się powstrzymac?...

Nigdy! Żona jeśli naprawdę kocha to nigdy! nie zdradzi swojego męża...mnie zdradził mąż i nawet wtedy nie miałam zamiaru brać odwetu i też go zdradzić...to nie w moim stylu...poprostu odeszłam. Zdrady nie można zapomnieć to jak zadra ciągle tkwi w człowieku. :(

Gość DO no to lecimy
to ja już swojego dawno powinnam zdradzić :-o :-(

Gość another point of view
wg mnie to niezależy tylko od okolicznosci, ale przede wszystkim od charakteru czlowieka... są babki potulne mysze, bierne i wierne, choćby jak sponiewierane nie były to nie zdradzą, bo sie tym brzydzą po prostu, a są tez babki, które mimo ze kochają to mają spory temperament i skłonnosc do róznych zachowan, które w pewnych okolicznosciach przyrody mogą zaowocować zdradą.... ot co

kiedy żona zdradza męża ten ją zostawia i bierze rozwód z jej winy. Z drugą stronę działa tak samo :P

Gość maciuga erqlesa
no to lecimy co do zasady może i ma rację... zależy na kogo padnie :) bo dodać by mozna jeszcze ze sto takich argumentów: -gapi się na młode dupy na ulicy -i na wszystko inne niz wlasna żona -nie myje jaj -i nóg -chyba że tylko kiedy wychodzi do pracy... podejrzenie że On zdradza czasem jest już wystarczającym impulsem...

Gość fnntfntf
kiedy ma na to ochotę i zkiedy ma na to ochotę i za mało silnej woli żeby się powstrzymac...a kiedy ma na to ochotę i za mało silnej woli żeby się powstrzymac...kiedy ma na to ochotę i za mało silnej woli żeby się powstrzymac...makiedy ma na to ochotę i za mało silnej woli żeby się powstrzymackiedy ma na to ochotę i za mało silnej woli żeby się powstrzymac......ło silnej wolikiedy ma na to ochotę i za mało silnej woli żeby się powstrzymackiedy ma na to ochotę i za mało silnej woli żeby się powstrzymkiedy ma na to ochotę i za mało silnej woli żeby się powstrzymac...akiedy ma na to ochotę i za mało silnej woli żeby się powstrzymac...c...... żeby się powstrzymac...