Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbusia

...............kto sprawdzi mi list motywacyjny

Polecane posty

yarrras, jesli chodzi o krytykę, to rozumiem, ale co przykladowo maja znaczyc słowa" od biedy mógłbym cię wcisnąć na specjalistkę powierzchni płaskich, bo do czego innego może się nadawać akademicka kur.ewka, " ?????????????????????

Gość ja ci doradze poważnie
kwiatek - pewnie, że od tego też zależy i to czasami dużo od tego zależy:)

ja ci doradze powaznie - dlatego robi sie jeszcze w miare mozliwosci sondaz kto jest rekruterem...

no, ale chyba dosyć rzadko jest taka możliwość, jak szukałam pracy to tylko kilka razy udało mi się trochę wybadać z kim będę rozmawiać:)

Ja na ten temat na razie nic nie wiem , dopiero zaczynam. Ale czytalam na forum, ze niektore dziewczyny szukają nawet pol roku i juz sie tego boje

berbusia to zależy od wielu czynników, na przykład od tego w jakiej branży szukasz, w jakim mieście, jak szukasz, również czasami od tego czy znajdziesz się we właściwym czasie i miejscu;) nie raz ludzie robia tak, że biorą byle jaką pracę i w tym czasie szukają intensywnie swojej wymarzonej pracy w upatrzonej branży, niektórym sie to udaje w kila dni, a niektórym nawet w 2 lata, ale jak ktoś jest ostro zdeterminowany to w końcu znajdzie to czego szuka

tez myślę o tym, żeby na początek "złapac" cokolwiek,. a w międzyczasie szukac wymarzonej pracy :)

berbusia dokładnie tak najlepiej zrobić, za coś trzeba żyć, a praca wymarzona (zależy też jaka, czy trudno o nią) to coś czego można szukać dalej do upadłego, pa i powodzenia:) kacia - co sie stało u ciebie? nie zbyt zrozumiałam, co nie może być 2 razy pod rząd?