Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy da sie tak

mam pytanieee, pomozcie kobitki

Polecane posty

Gość czy da sie tak

wiec tak chcialabym troszeczke schudnac ale niewiele moze z 3 kg:) i moje pytanie jest takie, czy mozna schudnac skaczac tylko na skaknce??:D no i jedzac mniej, dzisiaj zjadlam tylko na obiad chyba 4 takie klopsiki z biedronki:D no i przede wszytskim czy mozna w ten sposob zgubic troche sadelka na brzuchu??:)

Gość czy da sie tak
aaa i najwazneijsze czy da sie tak schudnac w...hmm moze 2 tyg??:D

Gość jnetntyetw
na wadze mozesz stracic i owszem bo ci miesnie zaczna zanikac i wiotczec. jesli hccesz jednak pozbyc sie tluszczu to cwiczenia tylko i wylacznie , najlepiej z naciskiem na partie ciala ktora chcesz zmniejszyc

Gość sgds
wiesz ja chudne tak ze nie jem kolacji . Zjadam tylko obiad i sniadanie .

Gość czy da sie tak
hmm no to brzuch ale cholera dzisiaj zrobilam 20 brzuszkow i doslownie zdycham tak brzuch boli:D

Gość da sie da sie
tylko nie na samych klopsikach.Trzeba zmniejszyc porcje jedzenia a zwiekszyc spalanie czyli cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc

Gość czy da sie tak
hmm mam zamiar jesc malo i pic sama wode ale od jutro bo dzisiaj mam tylko cole:O ale pije jej bardzo malo... a jakie cwiczenia? bo tak jak mowilam wyzej te brzuszki to masakra... a tak w 2-3 tyg chcialabym zmniejszyc troche brzuch i troszeczke schudnac:P

Gość czy da sie tak
no i na tej nieszczesnej skakance bede troche skakac:D

Gość jnetntyetw
rob brzuszki ile wlezie, sklony.

Gość czy da sie tak
wlasnie dzisiaj chcialam zrobic ile wlezie... stanelo na tym ze zrobilam 20 bo brzuch bolal niesamowicie:P

Gość da sie da sie
tylko 20 brzuszkow?No to za malo ...Ja robie mniej wiecej 500 brzuszkow co drugi dzien.Efekty oczywiscie sa spektakularne ale ja nie tylko brzuszki robie.Cwicze tez inne partie ciala.Skakanka to dobry pomysl ale coca-cola juz nieeeeeeeee.....

Gość czy da sie tak
wlasnie tylko 20:O i wiecej nie umiem tak boli...:O i dlatego czarno widze zrzucenie brzucha przez brzuszki... a ta skakanka cos da moze??:) wlasnie na brzuch

Gość da sie da sie
poczatki sa zawsze trudne.nie poddawaj sie!dzisiaj zrobilas 20 jutro sprobuj 40 i tak dalej i tak dalej...

Gość czy da sie tak
no tak chce jescze troche dzisiaj porobie:) ale zalezy mi zeby tak w 2 tyg troche tego brzucha zrzucic:(

Gość czy da sie tak
no przeciez pisalam ze bede sie ograniczac, jesc tylko obiad mniejszy i pic tylko wode

Gość da sie da sie
no bez ograniczenia jedzenia to i 1000brzuszkow dziennie nie pomoze.musisz polaczyc cwiczenia z dieta a na efekty nie bedziesz musiala dlugo czekac

Gość czy da sie tak
ok to od dzisiaj codziennie coraz wiecej brzuszkow, jem tylko niewielki obiad pije tylko wode niegazowana. no i zero slodyczy( nie wiem jak ja wytrzymam):O dam rade:D wlasnie a jablka moge jesc?? jak tak to ile dziennie??

Gość rusałka72
na tak maly brzuszek szybko pozbyc się mozna przez elektrostymulację świetnie modeluje sylwetke i prędzej ubywa w obwodzie niz na wadze-polecam

Gość da sie da sie
w portfelu tez szybko ubywa...niech dziewczyna cwiczy sama w domu lub jak woli w klubie karnet nie jest drogo ok 100zl na miesiac a elektrostymulacje zostawi w spokoju Jablka jak i inne owoce sa polecane ale jedz je najpozniej do godziny 18.Owoce to jednak cukier ale tez pektyny a te sa zdrowe!

Gość czy da sie tak
dobra to do 18 moge jesc dosyc duzo jablek?? bo ja uwielbiam jablka zabijaja glod i sa smaczne:D

Gość da sie da sie
jedz jedz tylko na samych jablkach daleko nie zajedziesz.owszem sa smaczne i zdrowe i zawieraja blonnik wiec nie bedziesz miala problemow z wyproznianiem

Gość czy da sie tak
dziekuje ci bardzo:) mam nadzieje ze w te 2 tyg troche mi ubedzie gdzieniegdzie:P

Gość da sie da sie
w takim razie trzymam kciuki i powodzenia zycze!