Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katia303

Czuje sie tak strasznie samotna. -

Polecane posty

Mam w sercu ogromna pustke. Czuje sie tak, jakby wszyscy byli przeciwko mnie. I za tym usmiechem kryje sie wielkie pragnienie szczescia, ktorego nie potrafie osiagnac. Smutnych oczu nikt nie ukryje.

Gość DKMG
to niech się oczy też zaczną śmiać

Ja bym Cie wrzucila do epoki romantyzmu. Oni tez byli wiecznie nieszczesliwi. Ale jak cos to ja wracam tam z Toba:P

Gość leginkaaaaaaaaa
ja też się tak dziś czuje, ale jestem we władaniu pms :D

Wlasnie rozstalam sie z moim... ukochanym. I, stracilam chec do zycia. Tułam sie, jestem tak okropnie samotna. I nie umiem z tym walczyc.

Gość DKMG
będzie następny może lepszy nie ma co się smucić

Ha ja tez to niedawno przyzylam.. Skonczylo sie na tym ze schudlam 6kg przy wadze 53.. Straszna sprawa ale do przezycia.. No i niestety z takim problemem trzeba poradzic sobie samemu. Chociaz szczere rozmowy z przyjaciolkami pomagaja:) Glowa do gory!

Dlugo walczylismy o te milosc. Myslalam, ze nic nas nie zniszczy. A zrobila to monotonia, ktora jakos niespodziewanie sie wkradla. I juz sama nie wiem co..

Gość DKMG
To norma zawsze jak się wkrada monotonia kończy się związek a jak się człowiek opanuje to już jest za późno

Pomyśl sobie o starych pannach, które do końca swoich dni będą same. A Ty możesz pomarzyć, że kogoś spotkasz i nie będziesz sama odchodzić z tego świata i moze te marzenia się spełnią :).

Ale to juz definitywnie the end? Przemysl to, co mozna zmienic, jak walczyc z monotonia.. Jesli Ci zalezy to walcz o te milosc, ale tylko wtedy gdy jest tego warta..

;-( Jestem wypompowana, z sily, checi do dzialania. A teraz mam decydujacy okres w zyciu, musze sie duzo uczyc. Zaliczyc zalegle egzaminy. Nie wiem jak, to zrobie. I nie wobrazam sobie, ze go juz nie ma. Nie potrafie.

Gość life
nawet nie wiesz jak ja czuje sie podle!! przedewszystkim czuje sie osamotniona ze swoim problemem od roku na mojej twarzy mam przeokropne blizny!!! co najlepsze probuje sie ich pozbyc ale nie jest to takie latwe!!czasami mam tak dosyc ze zastanawiam sie po co sie zyje na tym swiecie!! moi rodzice rozumieja to ze jestem z ich powodu zalamana ale nie moga sie wczuc w moja skore nawet jak sie usmiecham i mam dobry dzien to i tak w glebi duszy jest mi zle!!! przez to jak sie czuje i wygladam jestem sama tzn nie jestem w zadnym zwiazku szczerze to chyba musialby to byc cud zeby mnie ktos taka zaakceptowal!! czasami wracam myslami dwa lata wstecz kiedy ich jeszcze nie bylo jaka wtedy bylam beztroska i szczesliwa teraz niestety chodze ze spuszczona glowa a zycie przelatuje przez palce mam taka cudowna rodzine rodzicow, brata ale caly czas przytlacza mnie moj wyglad i okropne blizny!!jestem odbierana przez znajomych jako zawsze usmiechnieta dziewczyna nie wiem chyba smiechem zwalczam ten stres!!! tez czuje sie samotna i nieszczesliwa!!!

Powiedzenie czas leczy rany jest tutaj najbardziej odpowiedni. Ale ja wiem ze teraz nic do Ciebie nie dociera, ze czekaja Cie nieprzespane, przeplakane noce.. I po co? Faceci nie sa tego warci.. JA juz to wiem i mam nadzieje ze Ty niedlugo tez do tego dojdziesz:)

Life, ostatecznym wyjsciem moze byc operacja plastyczna. Wiem, ze to przeogromny wklad, ale jesli jest szansa, musisz walczyc.

Mam juz za soba jedna, wielka, burzliwą i nieudaną milosc. Probowalam popelnic samobojstwo, gdy zaczelo sie psuc, az nastapic ostateczny koniec. I tu nie chodzi, ze chcialam go przy sobie zatrzymac. On do dzis, o tym nie wie. Jestem po prostu strasznie wrazliwa, bardzo szybko sie przywiazuje.. I dlatego tak wiele osob mnie rani. Biore do siebie ich slowa, choc czasem nie powinnam tego robic. Po prostu, strasznie mi zalezy.. I od tego czasu, i tych ogromnych przyzyc, i po podniesieniu sie z jednego wielkiego dola, obiecalam sobie, ze przenigdy sie nie zakocham. STALO SIE, i wlasnie znow mi nie wyszlo. A tak bardzo pragnelam tej milosci. Zakochalam sie. Ja juz stracilam nadzieje, ze kiedykolwiek sie uda w pelni.

Gość life
katia ja tez sie kiedys rozstalam z chlopakiem i wydawalo mi sie ze nic gorszego w moim zyciu nie moze sie stac i ze poprostu tego nie przezyje ale tak szybko o tym zapomnialam ze bylam zaskoczona jak szybko zaczelam sie cieszyc moim nowym zyciem nie martw sie takimi rzeczami tylko czas ci pokaze ze to wszystko przeminie zobaczysz, dopiero po tym spotkala mnie tragedia i wtedy przekonalam sie jakie sa problemy sa wazne, a rozstanie sie z kims to tylko chwilowy smutek!!! znajdziesz sobie kogos innego przyjdzie na to czas ze bedziesz sie czuc od tego wolna i usmiechac sie na wspomnienie o tym!!

Gość life
niestety zachorowalam na pewna chorobe ktora je spowodowala gdybym wiedziala co sie stanie to szkoda mowic najgorsze ze moglam temu zapobiec ale juz po fakcie!!! ja tez bylam kiedys panicznie zakochana w slicznym chlopaku wydawalo mi sie ze nie przezyje rozstania a tak sie potem z tego smialam nie odrazu ale za jakis czas bylam bardzo szczesliwa niestety teraz tak nie jest!! nie przywiazuj sie do chlopaka gdy nie masz pewnosci ze wszystko jest dobrze, takie problemy nie sa wielkimi problemami milosc przemija sa wazniejsze rzeczy, widocznie to nie byla ta na cale zycie!!..

Przykro mi, naprawdę. A wiesz, on wcale nie byl nawet ladny. Ale kochalam go calym sercem. Mial piekna dusze, i anielska osobowosc.

Kurcze, ja czuje ze nie dam rady. Nie wiem aktualnie, co mam ze soba zrobic. Tkwie w totalnej beznadziei. To okropne.

Gość life
idealizujesz go ale nie on jeden ma taka dusze i anielska osobowosc napewno bedzie inny ktory bedzie jeszcze wiekszym aniolem wierz mi milosc przemija nie pielegnowana oczywiscie i zaciera ja czas!!pozdrawiam cie serdecznie