Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loritkaaaaaaaaaasaaaaaaa

PADNIECIE JAK TO PRZECZYTACIE !! DOBRY SPOSOB NA WYKRYCIE ZDRADY !!

Polecane posty

wiecie co mi moja kumpela opowiedziala?? haha niezle .. sluchajcie ... jej kuzynki kolezanka zastanawiala sie czy jej chlopak umialby kiedys zdradzic .. miala na tym punkcie obsesje - ciagle sie bala ze ja zdradzi .. no i postanowila cos zrobic ! pozwolila chlopakowi jechac na impreze bez niej .. kilka dni wczesniej w jakims sklepie zakupila taki hmm dolepiana skore heh ( jaka ma w reklamie banku Kasia Figura),zmienila makijaz zeby jej nie poznal.kupila peruke,ciuchy od kumpeli pozyczyla,wypchala cycki na maxa i pojechala na impreze tam gdzie facet... mowila akcentem angielskim zeby jej nie poznal chociaz i tak halas od muzyki robil swoje .. zakrecila sie wokol niego .. narzucala mu sie ale on ja odtracal ! w zamian przyprowadzil kumpla haha ale ona sie ulotnila .. dobre co?? miala totalna obsejse a on nic nie wyczul ?tez chce to zrobic .. znacie moze jakies strony w necie gdzie mozna kupic takie elementy ?peruke?maski?jakas to modelina jest moze ?? natomiast moja kumpela zrobila inaczej haha ale to jest naprawde ryzykowne bo gorzej gdy facet jednak ulegnie ..na impreze pojechala a jej facet o tym nie wiedzial ... ubrala sie tak zeby jej nie poznal ,zaczaila sie i patrzala na niego w lozy .. poprosila pewna zajebista dupe zby zagrala .. zakrecila sie i na seks namowila .. haha koles sie zgodzil ale do seksu nie doszlo,tylko wyszli na parking a ona za nimi poszla i wywalila mu w pysk haha ;d dobre co :P? chyba sama z tego skorzystam ;d taka mala intryga hihi ;p

po prostu sama bym wolala sprawdzic czy mnie zdradzi czy nie i wolalabym nie tkwic w takim zwiazku .. tez mam na punkcie zdrady obsesje :( wolalabym wiedziec jesli mialby zdradzic niz zachowac to w tajemnicy

Gość te kumpela ile ty masz lat
niech zgadnę 16???

Gość Twoja Teacherka
a lekcje odrobiłaś, panna?