Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wannabe

JAK ZOSTAC GWIAZDA KAFETERII??

Polecane posty

Gość wannabe

Wypowiadac sie na kazdym topiku nie majac nic ciekawego do powiedzenia?:)

Gość tutaj nie ma gwiazd
:)

Gość Ju......
Po pierwsze: być facetem.

Gość bez wahania
Tylko po co?:O

Gość nomg
no wlasnie- po co byc facetem, skoro mozna kobieta?:P

Gość Komiczne jest przereklamowany

Ja się wypowiem bo ja w swoim czasie byłam gwaizda kafeterii. Trzeba dużo pisać, mieć fajny charakter, być wygadanym. W moim przypadku też bardzo pomógł mi mój blog, przez który stałam się rozpoznawalna. Dawno nie pisałam bo przez pewnego chama nie miałam internetu (więcej na blogu) ale teraz zmairzam powrócic na podium.

Gość Ju......
Wygrany, Ponawiacze i jej podobne to żadne gwiazdy. Gwiazdami są Komiczny, Szukający, Kucharz, Psełdonim, Krem... Czyli sami faceci.

Szukający -> nie znam... nawet nie widziałem nicka Kucharz -> jak wyżej Krem -> tego też nie kojarzę :P a z tego co się orientuje przerwę i ponawaicza kojarzą wszyscy komicznego i c.r.e.a.m pewnie też

Gość Krem to c.r.e.a.m

Gość wannabe
to w zadnym wypadku nie moje ambicje:) Bywam tu i zastanowilo mnie to:)

Gość wannabe
"lepiej swoj wolny czas inaczej wykorzystac... wpuscisz sie to juz stad nie wyjdziesz" wpuscilam sie i wychodze czesto:)

"gwiazdy" kafeterii to gwiazdki jednosezonowe, nie ma czym się ekscytować, siedzę tu już na moje nieszczęście w cholerę długo (wiem, nie kojarzycie mnie, ale to dlatego ze jestem typem obserwatora:P) i przewinęło się tu już tyle "gwiazd" "gwiazdek" i innych ciał niebieskich, że trudno zliczyć:)

Gość złośliwa w garsonce 30..
pestka spoko tylko nie rozumiem o co biega na tym forum jestem sama nie mam męża wiec chyba mogę sie spotykać z kim chce. To ze pisałam o sobie dobrze to chyba tak powinno być.Gdyby każda kobieta czuła sie piekna nie miały by nad czym sie użalać Dostałam @ bym to olała bo jestem :classic_cool: teraz dostane zjebke bo sie chwale spoko piszcie co chcecie ja wiem ze nie zrobiłam nic czego mogłabym sie wstydzić

nie wiem o co chodzi :O kazdy powinien pilnować swojego nochala :O oczywiscie niech zyje pomarańczowy kolor.... tak najłatwiej

Pestka Ty mnie znasz ironizuje czasem pisze głupoty itd nigdy do nikogo nie napisałam Ty kurwo itd to co ja robie to moja prywatna sprawa tylko. Niestety pisze co mysle nie pod publiczkę wiec mam wrogów. ale wiem jedno ludzie którzy mnie poznali nie bluzgają na mnie wiec zamiast pisać głupoty o mnie zajmicie sie swoimi rodzinami:)

Gość wannabe
Zastanawia mnie, ze taka gwiazda wypowie sie a tlumy szaleja, sikaja ze szczescia... :)

ja Cię lubię ;) ale o tym wiesz przecież :) nic do Ciebie nie mam ;) tłumy ? chyba za duże słowo :P

wannabe---to nie msc na gwiazdorstwo,to forum publiczne.Nigdy nie chciałam być popularna chciałam jak inne nicki popisać o pierdołach itd Mogłam jak inne gonic za Komiczne i pytać ''jestem ładna mam fajną figurę'' a ja wolałam sama pisać ze jestem fajna Ech teraz wiem ze nie nalezy sie niczym chwalić tylko trzeba sie użalać nad sobą 👄dla moich ulubionych moherowych beretów

;) Nie dam po sobie jezdzić i tyle jestem upierdliwa i nie zmieniam nicku spadam do wanny od dziś bede kąpać sie w ubraniu bo naga kobieta to złooooooo