Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milcząca gaduła

Muszę się pochwalić!!!

Polecane posty

Gość milcząca gaduła

Dzisiaj zakończyłam chemioterapię. Całe 8 kursów - 16 wlewów!!! Czuję się nad wyraz dobrze i to jest dziwne, bo zawsze czułam się źle. Jeszcze tylko radioterapia, ale to już pestka :)

Gość Z Każdym Dniem...
to gratuluję!! :)

Gość szybko mu przejdzie
gratuluje,niektorzy ludzi sie zalamuja podczas tej chemii

Gość absolootnie
Dzielna dziewczynka :) 🌻 Wracaj szybko do zdrowia 😘

Gość milcząca gaduła
ja też się załamywałam, ryczałam, popadałam w depresję, ale już po chemii.

Gość milcząca gaduła
nie mam włosów :-o :D:D chyba, że te peruczane też wypadają.

Gość Z Każdym Dniem...
niedlugo moj dziadek bedzie mial chemioterapie, mam nadzieje, ze i z nim bedzie wszystko wporzadku

Gość Patusiaaaaa
Gratulujeee z całego serca :*

Gość absolootnie
rthz, spierdalaj ścierwo :O 🖐️

Gość milcząca gaduła
przestańcie ;) ja sama nie raz sobie żartowałam/żartuje z mojego stanu, to taka bariera ochronna jak mówi mój psycholog :)

Właśnie. Poza tym, ludzie tutaj w większości są nieszczerzy. Tak naprawdę nikogo to nie obchodzi, ale pocieszają cię, bo tak zostali wychowani, że ludziom przechodzącym ciężkie sytuacje trzeba współczuć żeby nie wyjść na bezuczuciowych ludzi. Tylko nie obraź się na mnie, nie mam na celu nikogo urazić, tylko stwierdzam fakty :)

Gość milcząca gaduła
rthz, nie obrażam, gdzież bym śmiała. Jak pisałam wyżej sama sobie nieraz drwię i żartuje z mojej choroby, tylko przy rodzicach się hamuję, zawał na miejscu. :) Nie powinnam zakładać tematu na kafe, licząc się z wrednymi komentarzami, ale musiałam się pochwalić.

a możesz opisać, jaki to rodzaj nowotworu? jakie stadium choroby? jeśli nie sprawi Ci to nieprzyjemnych wrażeń... jeśli chodzi o mnie, kilka lat temu był to dla mnie temat tabu, ale po przejsciu szkolenia w 2 klasie LO, gdzie brałam udział w programie `mam haka na raka`, pracowałam z onkologami i ludźmi chorymi-sama mogłabym być teraz onkologiem

Gość milcząca gaduła
to tylko Ziarnica Złośliwa, jak mawia mój lekarz prowadzący, nie jest źle, stadium III, chemię skończyłam a ciągnęła się wieczność i te skutki uboczne, wymioty, bóle wszystkiego i wszędzie, gorączka, poty, biegunka wszystko na raz, da się przeżyć :) najgorsze są wahania nastrojów i depresja...

Gość Zepsucie wszechobecne
A Ja się nie zgadzam z r... Ja współczuję, rodzice moi zmarli na raka i to jest straszne, oni się poddali a ty taka optymistyczna, tacy ludzie zawsze wygrywają, cieszę się i gratuluję, zdrowiej dziewczyno bo takie osoby są potrzebne, doświadczone, wartościowe, bez jadu, z empatią i radością zyciową a nie zgnite, trujące zmije, myslace tylko o swojej dupie, eh

Gość hfmxm
rthz gratuluje szczerości. ty i milcząca gaduła to jedyne normalne osoby na forum

Gość a ja gratuluje z całego serca
i szczerze 🖐️

super !!!! az miło sie takie rzeczy czyta:) Powodzenia i duuuuuzo zdrowia dzielna dziewczyno❤️❤️