Kate1 0 Napisano Październik 29, 2008 zapraszam www.zywesrebro.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xgjosdogisdie Napisano Październik 29, 2008 sliczne!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marudella 0 Napisano Październik 29, 2008 Dziewica z Torunia - genialny komplecik i nazwa :) Skąd Ci się biorą pomysły na te nazwy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate1 0 Napisano Październik 29, 2008 marudello - nazwy z głowy :) Im bardziej abstrakcyjnie, tym lepiej :D Dzięki za miłe słowa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Slep internetowy Semi Napisano Październik 29, 2008 www.semi-sklep.pl serdecznie zapraszam! Kolczyki hand made :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katie - robisz piekne rzeczy Napisano Październik 30, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lidi122 Napisano Październik 30, 2008 srebrne sa bigle czy z metalu? bo mi uszy puchna i bolą jak bigle są zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate1 0 Napisano Październik 30, 2008 lidi122 - wszystko jest w opisie. Przeważnie daję bigle srebrne próby 925. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margadelna Napisano Październik 31, 2008 bardzo ladne. I nazwy i swiecidelka. :) Super!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julie6789 Napisano Listopad 6, 2008 kupilam kolczyki, przyszly juz!!!!Dzieki!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość claris67 Napisano Listopad 10, 2008 a mozna domuwic naszyjnik do kolczykow? podobaja mi sie takie http://www.zywesrebro.pl/item656,pokrewna_dusza.html bede wdzieczna za odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate1 0 Napisano Listopad 11, 2008 zawsze istnieje możliwość stworzenia dubelka, przerobienia kolczyków na klipsy lub dorobienia naszyjnika do kompletu.Wystarczy napisać maila - jest podany na stronie - i zapytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość można coś fjnego tez znaleźć Napisano Listopad 14, 2008 na www.rosanegra.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate1 0 Napisano Listopad 17, 2008 nowości na stronie. Głównie blikujące kryształy Swarovskiego. Zapraszam. :) www.zywesrebro.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzaaa Napisano Listopad 29, 2008 Kate piekna bizuteria, podziwiam. a nazwy powalaja... :) bede odwiedzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhgfcvb Napisano Listopad 29, 2008 o fuj, jak z bazaru, ceny za takie cos wysokie, dalabym gora10 zl, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate1 0 Napisano Grudzień 7, 2008 swarovski i turkus w nowościach. www.zywesrebro.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antakon Napisano Czerwiec 30, 2015 Również - http://coolkishop.com/ Takie rzeczy są bardzo tanie, a odpowiednio dobrane do stylizacji fajnie wyglądają. I wiadomo, że bardziej pod taką codzienność, a nie wybitne wyjścia, zgadza się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość halska Napisano Marzec 2, 2016 najlepsza bizuteria handmade jest ponoc na daWanda, ale ja dopiero przymierzam sie do zakupow tam. kolezanka podeslala mi te komentarze: http://bajdo.pl/forum/dawanda-prawda i przyznam, ze mieszane mam odczucia, bo cos sporo sprzecznych i niejasnych tresci z nich wynika. czy ktos moze to zweryfikowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach