Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrere

mam wieczorem egz na prawko i pada deszcz

Polecane posty

Gość wrrrere

kurde, miałam nadzieje, ze nie bedzie :( zawsze trochę łatwiej... buuuu:(

Gość z fdsad
a ja byłam szczęśliwą ze mam taką pogodę... możesz jechać wolniej, a to oznacza ze masz więcej czasu na pomyślenie... jakby sie egzaminator czepiał to odpowiadasz ze warunki pogodowe zmuszaja Ciebie do ostrożniejszej jazdy :) Trzymam kciuki

zwróć uwagę, zanim wiedziesz na łuk, czy nie jest zaparowana szybka prawa-tylna-boczna, powycieraj ją wrazie potrzeby by nie utrudnić sobie obserwacji skrętu :) powodzenia!

Gość miaaa...23
Ja zdałam prawko za 4-tym razem. 3 razy miałam świetną pogodę a za 4 razem zdawałam w grudniu podczas śnieżycy i ... zdałam :) Także moim zdaniem łatwiej jest zdać podczas takiej niezbyt fajnej pogodzie :) Powodzenia życzę 🌻

Gość driver 666
moim zdaniem to jeszcze lepiej, mozna jechac wolniej. jak ja zdawałem 10 lat temu to padał zajebisty sien i było ciemno. jechałem wolno był czas na pomyslunek, egzaminator powiedzial ze moge najezdzac na ciagłą bo i tak jej nei widac, to samo z pasem BUS. same +

Gość wrrrere
i nie zdałam :O wjechałam za sygnalizator- nie wiem jak to zrobiłam, stres mnie zeżarł na maxa... poza tym po egzaminie od egzaminatora dowiedziałam sie, ze bylam najlepiej dziś przygotowaną osobą i mam dobry styl jazdy itd... i co z tego... :(