Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka24

gdzie na sylwestra?

Polecane posty

Gość wierka
My jeszcze z chłopakiem nie mamy pomysłu na sylwestra, część moich znajomych tez na sylwka leci gdzies w ciepłe kraje, np. moja przyjaciółka z siostrą do Egiptu z biurem alfastar- Ona zawsze w tym biurze wykupuje wycieczki. Ja myśle własnie po nowym roku gdzieś skoczyć, może też do Egiptu bo nigdy tam nie byłam.

a z czego tu sie cieszyc w sylwestra? nie rozumiem z tego ze jest sie coraz starszym?

Gość panna Janina
haha, coś w tym jest. Moja Mama ma takie podejście ;) Ja lubie imprezy, więc kazda okazja jest dobra do świętowania, a jeśli chodzi o sylwka to tez zamierzam dobrze się bawić. Niestety nie wylatuje nigdzie w cieple kraje, chociaz przyznam, że pewnie fajnie byłoby. Nigdy nie byłam w ciepłych krajach o tej porze roku, zawsze raczej w wakacje gdzies latam na jakieś wycieczki. ( w tym roku byłam na Cyprze z alfą - wspaniałe miejsce, świetna wycieczka)

Gość parampampam
z alfa czyli z tym biurem alfastar, tak? :) Bo ja nie do końca jestem rozeznana w tych biurach, dopiero po nowym roku, tzn jakoś na wiosne chce sobie gdzieś poleciec n ataka wycieczkę zorganizowana. na razie przegladam opinie o biurach i zastanawiam sie ktore wybiorę.

Gość pani Dusława
parampamam, polecam Ci przejrzec oferte biura alfastar na nastepny rok, czyli 2009 :) maja niesamowite rabaty do róznych krajów. Ja własnie ogladam i zastanawiams ię z chłopakiem gdzie poleciec, ale chyba na Egipt się zdecydujemy. kazdy chwali sobie te wycieczki,a my jeszcze tam nie byliśmy.

Gość syliwan
ludziska? to możliwe, że az takie promocje sa na te wycieczki? korzystał juz ktos z ich oferty? bo ja jeszcze nie,a le jak 30 % znizki to ja byłbym chetny

Gość new in town
A jakie plany macie w tym roku? Szukam jakiegoś ciekawego i uroczego miejsca w Polsce gdzie można w nietypowy sposób powitać Nowy Rok. Nie chcę wielkich imprezę w dużych miastach, mam ochotę się zregenerować i sympatycznie pobawić :)