Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajne sa

krew okresowa - pytanie

Polecane posty

Gość fajne sa

hej dziewczyny, sluchajcie, czy to normalne, ze w tej krwi jest sporo takich jakby skrzepow czy malych fradmencikow jakichs tkanek?? nie wiem, jak to dokladnie opisac, ale ta krew jest taka gesta i ma wlasnie jakies takie paproszki.. napiszcie, co myslicie, pliss

Gość ja tak samo
ja tez mam tak

to normalne: złuszcza się ta błona, która była w macicy i która służyłaby - w razie zapłodnienia - jako taka wyściółka i materiał na łożysko dla dziecka... skoro w ciązy nie jesteś - dostajesz okresu a ta błonka wydostaje się razem z krwią miesiączkową w postaci właśnie takich strzępków no panic! ;)

Gość fajne sa
dziekuje kochane- tak tez myslalam, ale czasem mi cos odwali i sie nakrecam bzdurkami :) choc faktem jest, ze ostatnio jakby wiecej mam tych paproszkow, ale to moze tak na starosc ;) w sensie szczyt okresu rozrodczego, to mi organizm przesadnie mosci poslanie dla dzidziusia :D

Gość ELKA005
czy jak w miesiaczce sa takie skrzepki to znaczy ze nie jest sie w ciązy

Gość nowaZuzia
a bierzez tabl hormonalne? one tym bardzie powoduja ciemna krew ze skrzepami

Krew okresowa przeważnie jest ciemna ale nie zawsze muszą w niej być skrzepy - ja biorę tabsy i czasami mam skrzepy a czasami nie - nie wiem od czego to zależy - czasami mój okres trwa 4 dni i jest skąpy a czasami 6 i jest dośc obfity - tez nie wiem dlaczego - czasami boli mnie brzuch przez cały okres a czasami prawie mnie nie boli - juz sama nie wiem jak to u mnie jest.