Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oOna949494

Służba celna

Polecane posty

Gość oOna949494

czy ktos z was probowal sie dostac??/ w necie malo jest inf.. glownie sa ale na zlonierzy zawodowych....a moze ktos z was sie dostal?? czy jest ciezko i czy duzo osob odpada

Gość celnica11
Ja się próbowałam dostać ale niestety jak to u nas wszystkie miejsca były z góry zaklepane

Gość oOna949494
jak to zaklepane.. pewnie nie przeszlas testow trzeba zlozyc papiery przejsc badanie pomyslnie no i egzamin, moja kolezanka sie dostala bez zadnuch plecow.. nie lubie jak ludzie tak pisza ze jeslu cos im nie wyjdzie to oczywiscie zaraz wina kazdego innego ale nie ich czy ktos moze jest tutaj kto pracuje w sluzbie celnej?

Gość brzydka jak noc
Moja przyjaciółka próbowała, zdała test czy tam egzamin. Ale się nie dostała.

Gość shinekF
mogla zdac test fiz ale moze innyych nie zdala..

Gość brzydka jak noc
Nie została dopuszczona do testu fizycznego, a test na wiedzę zdała z najlepszym wynikiem. Chyba nie to CV po prostu.

Gość oOna949494
no ale przeciez najpierw przechodzi sie testy fiz a pozniej z jezyka itd....

Gość celnica1
Testy przeszłam pomyślnie, a były trudne pytania , mimo że milelśmy się przygotować z ustawy o służbie celnej, pytania były o wszystkim.Natomiast na rozmowie było tak że te osoby które wiedziały ze się dostana od razu po rozmowie szły do kadr. Zreszta szła z nami zdawać jedna panna która była w mundur ubrana i już tam pracowała. Testy sprawnościowa sa natomiast do policji .Ja zdawałam w Przemyślu ale myśle że wszędzie są podobne egzaminy. Był ze mną chłopak który zdawał 8 raz i zakażdym razem dochodził do rozmowy kwalifikacyjnej. A jeśli chodzi o rozmowę to były tak głupie pytania, że jakbyś nie odpowiedziała to by było źle. Ale próbuj może się cos zmieniło ja zdawałam 3 lata temu.

Gość oOna949494
a co pytaja na rozmowach?? np jakiego typu pytania.. no ale teraz nawet pisze ze sa testy fiz. do SC..

Gość oOna949494
a ty ju znie probujesz dalej/ i jakie byly mniej wiecej pytania na testach?

Gość celnica1
napewno były pytania z ustawy o służbie celnej, pamiętam że było o premierze Mazowieckim,o inkach i aztekach. Cos z prawa konstytucyjnego chyba o trybunał stanu kto odpowiada przed trybunałem stanu, jakie państwa wchodzą w skład płw.bałkańskiego. Tyle pamiętam a na rozmowie to pamiętam tylko jedno durne pytanie co byś zrobiła jakbyś musiała wejsć do brudnego tira i musiała zrobić przeszukanie.A reszta to o zainteresowania i takie pierdoły. Nie zdaje już bo znalazłam inną prace , ale po drodze zdawałam jeszcze do policji. Zdawałam w Szczytnie i testy też zdalam ale na sprwanosciówce poległam. Z tego co mówisz to pewnie sie pozmieniał, ale jak już pisałam podejść możesz, a może Ci się uda,cego oczywiście Ci życzę. Moze wejdz sobie na stronę www. celnicy.pl tam na forum popytaj.

Gość gość
to podpowiedzcie mi z czego się nauczyć do tych testów , żeby tej wiedzy troche ogarnąc z tych dziedzin, które mogą się pojawić, bo mi już głowa pęka i ustawa o służbie i członkostwo tylko co uczyć się tego na pamięć?pomóżcie proszę

Gość gość
hej, ja też chciałabym w najbliższym czasie aplikować do służby celnej - jeśli wy także, albo jestescie PO rozmowie kwalifikacyjnej, mozecie sie odezwać - verika007@wp.pl