Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no przesliczna ta monia

KOBIETY CZYM WAS ZASKAKUJĄ WASI FACECI PO KILKU LATACH ZWIĄZKU??CHWALCIE SIE..

Polecane posty

mój po 8 latach związku (nie jestesmy malzenstwem) ciągle potrafi mnie zaskakiwac ale juzn ie tak jak kiedyś a czy mwas wasi faceci zaskakują ?

Mój zaskoczył mnie wczoraj propozycją wspólnego seksu z kominarzem

podszywacze darujcie sobie.zaraz sie zaczerniam

Gość mama corci i synka
moj pozwem rozwodowym:P

Kiedyś w jakiejś książce czytałem dowcip adekwatny do twojego tematu: mniej więcej z tego co pamietam: Siedzi dwu facetów w barze i piją i jeden z nich mówi -ty moze zadzwonie do zony i zaprosze ją na romantyczną kolacje,kupie jej bukiet róż, Ale po chwili zastanowienie i po kolejnej 50 mówi -a na cholere mi to! :classic_cool:

oto mój nowy nik .koniec z podszywami:) mój mnie zaskakuja na przyklad tym ze wysyla mi piosenki grane przez siebie jakieś romantyczne. ostatnio przesłał mi płyte z najlepszymi fotkami naszych chwwil i do tego skomponowal muzyke..no róznie..ale kiedyś potrafil lepiej ..świece rozłozone przez caly pokój i kuchnie i taka droga jakby z nich ..no wiecie takie pierdólki ale mile..

Gość asiorekkkk
ale słodko :) u nas to ja zazwyczaj robie takie małe niespodzianki (6.5 roku razem) - chowam mu do torby coś słodkiego żeby znalazł później w pracy, albo wieczorem kiedy on juz spi to rysuje na lustrze w łazience szminką serducho i on rano wczesniej wstaje więc widzi... czasem lisciki gdzies podrzucam... takie pierółki ale słodkie ;)

no nie tylko ja tak mam chyba moze głupi wątek ale chcialam tak z ciekawosci sie dowiedziec czy wszyscy faceci po tylu latach są jeszcze tacy zaskakujący.. nie chwale sie broń Boże..

Gość suuuuuper
mam pytanie a od kiedy mieszkacie ze sobą??

Gość fgdgfdg
Po latach to zazwyczaj nie ma sie czym chwalic -jest za to sporo rzeczy o ktorych wstyd mowic :P

ASIORREK SUPER DZIEK IZA TO CO NAPISALAS . PODSUNELAS MI ZE JA TEZ POWINNAM COŚ ROBIĆ DLA NIEGO A JA NIC.. wstyd przyznać ale on zawsze sniadanie do łozka i pysznie mi gotuje..a ja jakoś faktycznie sie za malo staram ..może tez zaczne takie rzeczy jak ty robić :)zaskocze go czymś..

Gość fgdgfdg
Pierdzi przy mnie od niedawna :(

Gość asiorekkkk
tylko że za to malowanie po lustrze wybił mi dwa zeby no i ścierałam to najlepsza bluzka:o

haha pierdzenie to nie taka tragedia znowu :) gorzej jakby robił kupe przy tobie jak większosć moich kolegów :) oni często tak robia przy swoich żonach z tego co mi opowiadają w pracy :)

Gość zla odpowiedz
pochwalcie sie---przepiez sie za pielegniarke chyba ze juz to przerabialiscie :P

Gość suuuuuper
to pozazdrościć, mój zaskakuje mnie tym że po 7 latach pierwszy raz nie schował pustego pudełka po mleku spowrotem do lodówki tylko wrzucił do śmieci :(

moze ja dziewczyny po tym co piszecie nie doceniam mojego faceta? jeste mza surowa chyba :( on robi wszystko pierze ,sprzata ,prasuje ..wysmienicie gotuje ..jest wierny jak pies .czuły i wrażliwy ..ma super poczucie humoru..no dosłownie wszystko robi super ..i dopiero pisząc to teraz wam t ochyba tak naprawde zrozumialam :(:(:(cholera.....

Gość autorko klamiesz
nie ma takiego faceta jakiego opisujesz.

Gość chwalipieta do kwadratu
Zal mi Ciebie i tego jak zmyslasz Chcialabyś...chciała..

Gość miaaa...23
Mój czasem daje mi kwiaty ale najbardziej zaskakuje mnie tym, że np. w sobotę biegnie o 7 rano na zakupy :), często zajmuje się dzieckiem, sprząta w domu bez zbędnych kłótni :) Razem jesteśmy 6,5 roku a mieszkamy razem od 3 lat :) Aha i czasem robi mi wieczorem kanapeczki i układa je w różne wzory np. serduszko :)

Gość -------------------
moj mnie zaskoczyl wyznaniem, ze juz mu nie zalezy na mnie... no i odszedl

Gość masakraaaa
moj po dwóch latach niczym nie zaskakuje