Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nóż mi w plecy

Moja przyjaciółka odbiła mi męża

Polecane posty

nie odkladaj tego ,ja tak zrobilam i wszystko obrucilo sie przeciwko mnie,potem jeszcze mowil ze to moja wina,wywal mu to wszstko co wiesz ,i nie pozwalaj sie poniewierac,facet to swinia,pamietaj o tym...

Ja bym zdrady nie wybaczyla chocby nie wiem co mowil robil. Dla mnie zdrada to zdrada. Nic jej nie usprawiedliwia.Moglabym wyc plakac chocby mi serce krwawilo nie wybaczylabym mojemu mezowi zdrady. NIGDY

Gość wiem że to cięzkie
moja propozycja, dobry patent, ba...nawet świetny :)

Do tego zdrada dwa lata po slubie. Szybki bill z tego Twojego pozal sie Boze meza.....Autorko ja nie chce krakac ani Ci dolowac Boze bron ale sie rozejrzyj.... Moze ta idzia nie jest jedyna w jego zyciu...

Gość oj kiepsko
\"Przekaz,ze na gg odezwala sie jakas kobieta i pytała czy w weekend powtorzycie numerek ,musi byc obojetnie,zero emocji,pamiętaj Jak się wyprze to tylko chłodno oznajmij,ze pewnie jakaś pomyłka i czekaj co będzie dalej. Co do koleżanki to nie przymuj jej w domu,nie zwierzaj się \" popieram

Gość zgadzam się z
przedmówczynią-trzeba ich złapać na gorącym uczynku. Powiedz mężowi, że jedziesz do mamy na dwa dni .Pochodź sobie gdzieś przez kilka godzin, a tak koło 23 wejdz do mieszkania

Gość autorko nie zmyslaj
tez popieram udawaj ze nie wiesz nic na razie pamietaj zobaczysz czy sklamie.

\" łykam tabletki na uspokojenie, nie jem i cały dzień wymiotuję\" troche to malo spojne.... nic nie jesz, to czym wymiotujesz? tabletkami? to po co je jesz - nie dzialaja, gdy je zwymiotujesz

To moze sprawdzic archiwum i sie wyprze pokasuje wpisy da cynk tamtej zeby nie pisala wiecej na gg... Faceci umieja sie wyprzec jak zloto. Wiem cos o tym.... ja kurwa nawet obiad szykowalam do szpitala bo tak mnie zachachmecil ze jej maz facet wyjechal a ona sama rodzicow i rodzenstwa niet, w pracy sie tylko z nim zakumplowala bo jest nieufna. Mloda bylam glupia zakochana lykalam to za dlugo. A to byla jedna z wielu moich nastepczyn.....

Komiczne uwierz mi ze sie da..... |kiedys sie zatrulam nie wiecz czym wymiotowalam caly dzien.... Mialam tez biegunke.... Domysl sie czym mozna wymiotowac...

Gość SERCE W DŁONI
a co Ci powiedział jak go nie było w domu, że gdzie był- ona mu dziękuje za wczorajszy wieczór a więc? poza tym jesteś pewna,że to co przeczytałaś = zdrada? może to jednak o coś innego biega?

Gość Nóż mi w plecy
Sprawdziłam archiwum, ale ma wyłączoną opcję - zrobiłam to od razu. Przepraszam, nie myślę już racjonalnie. Nic nie widziałam, oni nawet nigdy nie zostawali sami, mój mąż dziwił się jedynie, że taka fajna dziewczyna jest sama. Ida nie ma "chłopaka", z nikim się nie spotyka. Ale jak teraz pomyślę, to ona czasem mówiła, że zazdrości mi dobrego męża i że na moim miejscu chyba oczy by wydrapała każdej, która by się do niego zbliżyła. Boże, ja naprawdę nie wierzę...

Moja mama całe życie mi powtarzała stare przysłowie „żony koleżanka to męża leżanka „ I wiecie okropnie mi to w głowie utkwiło ponieważ ma swoje uzasadnienie w życiu codziennym . Nie wierzę żadnej swojej koleżance bo za bardzo się zawiodłam na przyjaźni z kobietami , a męża staram się nie spoufalać z moimi znajomymi . Okropne jest to co zrobiły ci dwie najbliższe osoby . A przyjaciółce to bym napluła w ryj jak tylko potwierdziłyby się te przypuszczenia , które są niemalże oczywiste . Z resztą do tanga trzeba dwojga więc on też nie może zostać uniewinniony .

Gość moja propozycja
mężczyźni nie zdradzają dlatego,że kochanka jest piękniejsza czy mądrzejsza,oni to robią często z nudów i braku zachwytu nad swoją osobą w oczach żony.Kochanka wmawia mu jaki jest super pod każdym względem i on to kupuje:-o Do autorki-fryzjer,nowy ciuch i wychodz co jakis czas z domu,zawsze mow,ze jestes umowiona z kolezanką,najlepiej taką ktorej on nie zna;).Zazdrość jest najlepszą metodą na faceta,będzie podejrzliwy i najprawdowpodobniej kopnie ją w d..e . Wtedy Ty decydujesz,czy chcesz byc z nim czy nie

Gość Nóż mi w plecy
Komiczne, proszę, WYNOŚ SIĘ.

Gość CZY TA IDA JEST ŁADNA
ŁADNIEJSZA NIŻ TY ?ZASTANÓW SIE?

Gość Autorko a nie boisz sie ze ta
ide czyta to forum ?od razu sie kapnie jak to zobaczy ze ty piszesz tu o niej i ze wiesz nawet nie wiesz ile kobiet siedzi na kafe i ona tez moze tu być.

Gość Do durnego Komiczne
A czym wymiotuje przyszła mama, zanim zje śniadanko? Mało spójne to są twoje wypowiedzi. I ty sam.

u mnie bylo akurat na odwrot :-o. Kumpel meza mnie podrywal( on sam od 8 lat) ja brzydula na maxa ale podrywal. Powiedzialam mu jasno jedno zdanie. Zawsze podrywasz zony swoich przyjaciol? Podzialalo.Wiecej takich sytuacji nie bylo. Powiedzialam mojemu co zaszlo. Uwierzyl ( ufamy sobie bezgranicznie). W|kurwil sie. Zadzwonil d niego i powiedzial Mialem C|ie za przyjaciela. I sie rozlaczyl. Na szczescie sie przeprowadzilismy i wiecej tego drania nie widujemy. Zadne z nas nie chce miec z nim nic wspolnego.

Gość Nóż mi w plecy
A czego mam się bać? Większej krzywdy mi już nie zrobi. Niech czyta, niech się dowie. Może zaoszczędzi mi fatygi.

Olejce Komika. :-O. Zero klasy zero taktu. Widac szuka nowych babek ktore mu beda na kafe przyklaskiwac. Jego kolko rozancowe juz mu chyba ne wystarcza. :-D. To sfrustrowany kretyn ktory nie ma nic madrego do przekazania a tylko ludzi wkurza.

Gość Lubie_Audi
Weź gumowy młotek do prostowania blachy, i jak męza nie będzie w domu zaproś kurwe i rozpierdol jej łeb, no moze nie odrazu ale pogadaj z nia sam na sam, albo wybadaj teren i działaj powoli i ostrożnie, bys miała dowody albo zleć komuć kogo znasz a kogo nie zna twój maż i ta kurwa i niech ich sledzi, gdyby mnie dziewczyna zdradziła to jej bym nic nie zrobił, wybaczył to nie wiem, ale jemu odrazu bym wyjebał czyms cieżkim i twardym z potylice!!!

Gość BLR555
AUTORKO JAK JEST ŁADNIEJSZA TO NIE DZIW SIE MĘŻOWI

Gość Boze autorko jak cholernie
ogromnie ci wspolczuje! Wiem, ze moje wspolczucie nic tu nie pomoze, ale jednak...nie wiem co mam ci poradzic, jak pomoc :(

BLR555>>> wiesz co piszesz takie glupoty ze na wymioty mi sie zbiera. I zal tego komentowac.