Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sie Sie Sie

Mam problem - co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość Sie Sie Sie
Dziękuję wszystkim za rady, ale już są nieaktualne. Właśnie spakowałam mężowi walizki i wystawiłam za drzwi. Niech sobie jedzie do mamusi sk**wysyn!!!

Gość Sie Sie Sie
Dziękuję wszystkim za rady, ale już są nieaktualne. Właśnie spakowałam mężowi walizki i wystawiłam za drzwi. Niech sobie jedzie do mamusi sk**wysyn!!!

Gość smieszkaszmieszkasmieszka
niekiedy jest warto odzalowac pieniadze i udac sie do profesjonalistow niz meczyc sie samej tyle lat

Gość zrobiłaś z chłopak 18 letniego
ciapciaka:O

Gość Sie Sie Sie

Gość Sie Sie Sie

Gość Sie Sie Sie
bardzo prosze nie podszywac sie za mnie i dziekuje za text

Gość tak powinnas zrobic -
spakowac mu walize i niech spierdala

Gość zielono-czerwona zabka
dlugi text ale przeczytalam i trudno mi jest poradzic ci cos co z pewnoscia zda egzamin. Probuj wszystkiego co ci tu ludzie radza i nie trzymaj w sobie prawdy a takze jak i twoj maz opowiadaj i zal sie na meza moze to dotrze do niego ze tak sie nie postepuje

Gość Sie Sie Sie
Własnie na innym forum mi odpowiedzieli że powinnam zbliżyć się do męża. Szczerze mówiąc to mnej więcej od poczęcia dziecka nie było między nami kontaktu fizycznego. Czasem gdy nalegała a dziecka nie ma w domu to biorę jego penisa do ręki.

Gość a w pysk mu daj
a potem kopa na pozegnanie a obiad mu na leb nakladz

Gość Sie Sie Sie
Jeszcze raz prosze nie podszywac sie pode mnie i nie pisac idiotyzmow. Komus brak odwagi napisac swoj nick jak glupio pisze

Gość Sie Sie Sie
ten kto napisal text i zaczol go od WLASNIE NA INNYM FORUM MI OPOWIEDZIELI ..... jest tak glupi, ze powinien sie leczyc na glowe. Arschloch ! Geh zum Psychiater weil dein Kopf tickt nicht richtig !

Gość W trakcie czytania miałam
wrażenie, że mowa o kilkulatku, a tu chodzi o dorosłego faceta :O Co wyście temu dziecku zrobili??? A Ty za dużo krzyczysz i takich spraw nie powinnaś załatwiać z mężem przy synu. Wyluzuj. Nie gotuj. Kwestię komputera załatw z synem- chyba 18-latek jest w stanie pojąć co to ślepota?

Gość nie łam sie przerwa
też miałam wrażenie że autorka jest matką kilkulatka

Gość zaczernij sie to nie beda sie
podszywac. Czsami zdazaja sie idioci co z powaznych tematow idiotyzmy robia

Gość Sie Sie Sie
nasz syn ma 18 lat ale do swojego wieku nie dorosl ! jest jk dorosle dziecko tak jak moj maz. Nie rozumie pytania .... co wyscie temu dziecku zrobili? A co do krzyczenia to nie chodzi tu o sam krzyk bo przeciez ja caly czas nie krzycze a chodzi tu o falszywosc mojego meza i dawanie powodow do klotni to wlasnie jest glownym tematem moich stresow i mieszanie w nasze sprawy innych

Gość Sie Sie Sie
duzo tu sie wypowiedzialo a czy nikt tu nie ma podobnej sytuacji jak ja ? czy kazdy ma w swoim zyciu wszystko swietnie poukladane? Kazdy ma perfekt meza lub zone?

nie miałam takiej sytuacji, ale znam kobiete która miała podobną.. porozmawiała z nim w końcu szczerze i okazało sie że on w ogole sobie nie zdawał sprawy ze swojego zachowania i z tego jak ona sie czuje - spróbuj wiec do niego łagodnie dotrzec - moze cos sie zmieni?? a tym synem waszym to jednak cos jest nie halo - 18 na karku a głupi i niedojrzały jak w podstawówce... wykopać synalka z domu!

Gość wiesz co ja moge sie mylic
ale myslę że z ciebie to taki cerber jest

Gość W trakcie czytania miałam
Jak dla mnie 18-latek, który woli iśc na pizzę czy spacer z tatą niz z kolegami to kaleka życiowa :O Sądzę, że to kwesta nadopiekuńczej, nerwowej mamusi :O To zresztą widać w Twoich wypowiedziach: wyrażasz się o nim, jak o małym dziecku Moja 4-latka jest bardziej samodzielna :P A jesli chodzi o Twoje pytanie: nie wszystko jest super, nie wszystko jest poukładane, ale z mężem rozmawiamy i wspólnie wychowujemy dziecko, a nie przeciw sobie