Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diurexik

jak się depilowac bez czerwonych krostek?

Polecane posty

Gość diurexik

za każdym razem gdy się tam gole (nie całkiem, zostawiam paseczek) to później mam czerwone krostki, wyglada to bardzo nieestetycznie....próbowałam się golic rzadziej ale po 1-sze wtedy brzydko to wyglada a po drugie wcale nie jest lepiej....może powinnam to czyms smarowac póxniej? depilacji kremem próbowałam ale nie jest ona tak dokładna jak golenie, włoski takie króciutkie jednak widac a wosk i depilator odpada bo za bardzo boli.

Gość kremuje sie pucuje
u mnie krem do depilacjii sprawdza sie w 100% najwidoczniej zle go stosujesz.

Nie stosuje go źle.Na każdego wszystko działa inaczej.Czy to depilatory,jak np u mnie-elektryczny depilator wywołuje wręcz konwulsje.Tak jak farby do włosów-nie każda dla każdego.I w końcu nie każda kobieta dla faceta..:-pTak jak dla niektórych milczenie jest złotem ,a dla drugich torturą.ble,ble,ble

Gość diurexik
no własnie krem do depilacji nie nadaje się chyba dla mnie....... dzieki kobieto w czerwonym berecie za rade spróbuje ten talk na pewno :)

Gość diurexik
a gdzie to kupie lady_f? i co to jest?

Gość w aptece kupisz. za grosze

Gość diurexik
dzieki jeszcze raz jutro sobie ten talk i kremik kupie i trzeba spróbowac co lepsze :)

Gość Znawca_
posmarowac wszystkie delikatne czesci wewnatrz szpary smalcem i mozna uzywac depilatora do woli .