Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gegegeggejjjakkllaa

Do facetów..

Polecane posty

Gość gegegeggejjjakkllaa
Podejrzewałam.. ale po co by nosil moją fotkę w portfelu..

oasis też mi się wydaje , że autorce jakoś ciężko to przyjąć do wiadomości i dorabia sobie jakąś pokrętną teorię do faktu , że chłopak nie chce się z nią spotykać

Gość gegegeggejjjakkllaa
Po co po rozstaniu uciekal by w prace , jak tylko się da żeby tylko nie myśleć..

Gość gegegeggejjjakkllaa
Poprostu znam go trochę i wiem.. że nie jest otwartym czlowiek, wiem jak było przed tym jak zaczeliśmy być razem, robił dokłąndie to samo..

Moim zdaniem faceci nie przywiązują uwagi do zdjęć, które noszą w portfelu. Po prostu zapomniał wyjąć, albo nie wiedział, że tam jest.

Gość gegegeggejjjakkllaa
wiem i tyle..a pracy nigdy swojej nie lubił..

Chyba nie możesz się pogodzić z tym, że nie jesteście razem. Najwidoczniej Tobie tylko to spotkanie/rozmowa jest potrzebna.

Gość goska003
przykro to mowic ale niestety to prawda moim zdaniem poprostu on nie wiem o czym z Toba rozmawiac i ze pewnie zaczniesz to co kiedys było a to ze ma zdjecie to tylko pewnie dlatego ze nie mial czasu wyjac a tak wogole skoro sie nie spotykacie i nie rozmawiacie to skad wiesz ze on te zdjecie ma??? no niestety niektorzy faceci nawet jak nie czuja nic to nie chca zrobic krzywde drugiej osobie wiec daj sobie z Nim spokoj bo to nie ma sensu tylko dziwi mnie to skad ty o tym zdjeciu wiesz?? nieraz gfaceci nie zwracaja uwagii na zdjecia ale sa tez tacy co zwracaja ale to nie jest znak ze Cie Kocha tylko moze nie miał czasu badz nie chce mu sie tego zdjecia wyjac:/