Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zla za wszystko

to wszystko przez moje dziecko

Polecane posty

Go艣膰 zla za wszystko

jestem samotn膮 matk膮. czasamami my艣l臋 偶e to przez moje dziecko nie udaje mi sie z facetami.. albo po jakim艣 czasie przestaj膮 je akcpetowac, albo narzekaj膮 偶e nie robimy nic ciekawego..w ci膮gu tygodnia jestem z dzieckiem i raczej nie mog臋 pozwoli膰 sobie na jakie艣 ekscytuj膮ce wyj艣cia.. 偶a艂uje ze jestem matk膮.. nie jestem szcz臋sliwa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 powiedz to swojemu dziecku
na pewno b臋dzie szcz臋艣liwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zla za wszystko
zawsze sie znajdzie jakis m臋drek zeby od razu krzykn膮膰 偶e jestem z艂膮 matk膮 i pewnie moje dziecko ma ze mn膮 przewalone. ot贸z nie - jestem idealna i bardzo czula dla dziecka - zawsze okazuje mu duzo uczucia... ja m贸wi臋 o Sobie!! Ca艂e zycie po艣wi臋cam si臋 dla dzieciaka, ustawiam wszystki swoje plany pod niego... zawsze.. nie mam niczego dla siebie.. a je偶eli pojawia si臋 facet...zaraz znika..bo mam dziecko...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vouloir cest pouvoir
w tobie co艣 nie tak. ja znam takie co maj膮 dziecko i facet贸w wyraznie nimi zakochanych jak W Angelice)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gaw臋da
a co si臋 sta艂o z tatusiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 loreal i garniera
nudna jestes kobieto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 banalne co powiem
ale nie spotkalas odpowiedniego faceta. Dlatego sie zmywaja. 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zla za wszystko
z tatusiem sie rozwiodlam bo mnie zdradza艂 na prawo i lewo... raczej nie by艂 gotowy do roli ojca.. ja tez znam... widocznie milosc nie jest dla mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gaw臋da
no widzisz, tak wi臋c nie jest to wina Twojego dziecka, 偶e jeste艣 samotna, ale wy艂膮cznie Twoja, bo sie puszcza艂a艣 z byle g贸wnem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zla za wszystko
nudna ..zgadzam si臋.. poniewaz siedze w domu, biegam na spacerki z dzieciakiem, po sklepach za ubraniami dla niego i do centrum rozrywki...i do kina...zeby ono sie nie nudzi艂o.. facet贸w to nie kr臋ci

Udost臋pnij ten post

to ty to dziecko powo艂a艂a艣 na 艣wiat - nie jeste艣 nieszcz臋艣liwa przez nie- ewentualnie przez swoj膮 g艂upot臋 i nieodpowiedzialno艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeszcze spotkasz
na swojej drodze cz艂owieka, kt贸remu nie b臋dzie przeszkadza艂o Twoje dzieci臋. Ja spotka艂am po kilku latach, warto by艂o czeka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzej zi
A dlaczego robisz wszystko dla dziecka?? Aby bylo, ze jestes idealna matka i tak sie poswiecasz? To ze jestes matka nie oznacza, ze nalezy rezygnowac z siebie i poswiecic sie bez reszty dzieciakowi, ktory w wieku 20 lat odejdzie z domu i bedzie mial w dupie matke i jej samotnosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zla za wszystko
wpadli艣my..szybki 艣lub..kocha艂 mnie jak m贸wi艂..tylko nie powiedzia艂 ze jeszcze dwie kobiety tak偶e.. miesiac po slubie..w 7mym m/cu ci膮zy dowiedzia艂am si臋 偶e mia艂 te kobiety.. fizycznie by艂o ok.. bardzo ok.. ale nie wystarczy艂o mu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A gdzie by艂a艣
ja te偶 wiele lat temu by艂am sama z dzieckiem. By艂 te偶 facet, kt贸rego kocha艂am szale艅cz膮, nieuleczaln膮 mi艂o艣ci膮, oprzez co popada艂am w tatapaty. Tylko dziecko dawa 艂o mi pomoc, wyr臋k臋, oparcie i bezwarunkow膮 moi艂o艣膰. Dzi艣 zn贸w mam kogo艣, te偶 kocham lecz tamta mi艂o艣膰-pomi臋dzy matk膮 i dzieckiem jest inna, ponad ka偶d膮 m艂o艣ci膮 j膮 stawiam. Syn bardzo doros艂y jest moim kuplem, uczy si臋 jeszcze, pomagam wi臋cej ni偶 inni rodzice. Tylko ta mi艂o艣膰 ma sens.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3bitka
Ja sie nie dziwie facetom, ze uciekaja, skoro twoje zycie polega na zajmowaniu sie jedynie dzieckiem. Co ty jestes w stanie facetowi zaoferowac oprocz obciazania go swoim dzieckiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania 3
My艣l臋 偶e jeste艣 dobr膮 matk膮 skoro zabierasz dzieciaka poza dom 偶eby sie nie nudzi艂o. Poszukaj gdzie indziej dojrza艂eo faceta, albo przesta艅 szuka膰, sam si臋 napatoczy, zobaczysz. Moja przyjaci贸艂ka z dwiema c贸rkami znalaz艂a m臋偶a, to Ty nie znajdziesz??? Pomy艣l-dziecko to cudowny test dla m臋偶czyzn, jak wymi臋kaj膮, znaczy 偶e si臋 nie nadaj膮. A gdyby艣 mieszka艂a gdzie艣 obok, mog艂abym bra膰 je do siebie 偶eby艣 mog艂a czasem zabalowa膰, hehe. Ja nie baluj臋 bo nie ma z kim mojej ksi臋偶niczki zostawia膰. Pami臋taj dziecko najwa偶niejsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania 3
A co do faceta... m贸j w delegacji... patrz臋 wi臋c jak w szklance piwa zabalowa艂y sobie dwe muszki lepiej ode mnie!!! cholera ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
No nie no 艣miesz膮 mnie takie stwierdzenia "puszcza艂a艣 si臋 z byle g贸wnem" itd. :O Mo偶e on na pocz膮tku by艂 inny? Poza tym by艂a zakochana, potem przejrza艂a na oczy. I we藕cie sobie przyjmijcie do wiadomo艣ci, 偶e ka偶d膮 z nas mo偶e to spotka膰. Partner mo偶e umrze膰, zostawi膰, i wiele innych rzeczy. Nigdy nie mo偶na przewidzie膰, co si臋 wydarzy. Je艣li chodzi o dziecko, to dla odpowiedzialnego faceta, KT贸RY NAPRAWD臋 SI臋 TOB膮 INTERESUJE NIE B臋DZIE ONO STANOWILO problemu!! A nie mo偶esz czasem poprosi膰 mam臋, aby zposta艂a z dzieckiem, a ty by艣 si臋 wtedy gdzie艣 wyrwa艂a? A poza tym inne pary nie robi膮 codziennie niewiadomo jakich ciekawych rzeczy. Spaceruj膮, rozmawiaj膮 itd. A w czym dziecko przeszkadza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fhgjghd
wspolczuje dziecku trzeba by艂o najpierw myslec i sie zabezpieczac a nie teraz narzekac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3bitka
Poszukaj gdzie indziej dojrza艂eo faceta Nie badz smieszna. Facet moze byc jednoczesnie dojrzaly i nie chciec byc w zwiazku z kims, kto potrafi byc tylko matka, nie kobieta. Facet to nie instytucja charytatywna.

Udost臋pnij ten post

Ojeny co za g艂upki tu si臋 wypowiadaj膮 co niekt贸rzy. Kto ci da 100% zabezpieczenia? Poza tym narzeka膰 ka偶dy czasem musi. Ciekawe czy Twojej matce tak 艂atwo przysz艂o macierzy艅stwo, gdy ty si臋 urodzi艂a艣? Macierzy艅stwo to ogromne wyzwanie, tym bardziej jak si臋 jest samotn膮 matk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zla za wszystko
wiem 偶e jest najwa偶niejsze... weekendy mam bez dziecka..i wtedy mas臋 wolngo czasu..i czas na rozrywki ..czy jakie艣 wyj艣cia.. strasznie mi z tym 偶e jestem sama... bez faceta..bez kompletnego oparcia..sama z dzieckiem..zawsze i wsz臋dzie... il臋 mo偶na si臋 po艣wi臋ca膰?

Udost臋pnij ten post

Moja ciotka by艂a samotn膮 mamusi膮 a teraz jest szcz臋艣liw膮 m臋偶atk膮 =], a jej c贸reczka m贸wi do niego "tatu艣". Nie martw si臋, znajdziesz sobie m臋偶czyzn臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofe rma
no niestety. kobietom z dzie膰mi zostaje tylko drugi, albo nawet i trzeci gatunek facet贸w. szczeg贸lnie je偶eli to dziecko to pami膮tka po wielkiej mi艂o艣ci z kt贸r膮 "nie wysz艂o".

Udost臋pnij ten post

3bitka.... Ale np. wieczorem, gdy dziecko ju偶 艣pi mog膮 sp臋dzi膰 u niej w domu mi艂y wiecz贸r razem... Dziecko to taka przeszkoda? Mnie bardziej rozbrajaj膮 paniusie, kt贸re bior膮 faceta podp antofel kup mi to kup mi tamto. To jest dopiero 偶enada :O i jako艣 takie znajduj膮

Udost臋pnij ten post