Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla za wszystko

to wszystko przez moje dziecko

Polecane posty

Gość zla za wszystko
to juz od niego zależy czy będzie "ojcem" mojego dziecka czy nie... niczego nie narzucam..jeżeli wyrazi chęć.. to czemu nie...

Gość Preferencyje
Oferma, powiedz, skąd tyle w Tobie takiej bezsensownej upartości? Czy tak objawia się u Ciebie złość na samego siebie? Na swoją słabość (że nie podołałbyś odpowiedzialności)? Tylko tak szczerze, bez pompy, nie denerwuj się moimi napisanymi wyrazami, odpowiedz uczciwie jak przed sobą?

Gość tghtjiorgop
na dziecko czeba robic kasze a on penwie nie lubial jei wjec uciekl do doliny kasz smakowitych tak mowila moja kuzynka jak bylam malutka och to byly czasy

Gość Pomoge kazdemu
niemozesaz winic za to dziecka to jest bardzo zly rodzic moze odaj do adopci jesli bylo by ci lepiej ale to powinnien byc twuj skarb pewnie to dzieco bardzo cie kocha no ale rob co chcesz ja bym ni winila

Gość kasiapiatk
Obciążania dziewczyny co wy wogóle piszecie,ja nie mogę miecdzieci leczę sie wszedzie i bym za takie cudenko wszystko oddała,aco do Ciebie wcale nie jesteś dobrą matka,zastanów sie co Ty iszesz ile ty masz lat??współczuję twojemu dziecku,a zresztą kiedys za te słowa Ci sie odwdzieczy!A jak nie chciałaś miec dziecka to byłosię zabezpieczac to byś nie miała "problemu "oj

Gość KOSTARYKA HEJ
matka , ktora to napisala...to znaczy zalozyla temat jest -kobieta niespelniona w zyciu -samotna- -swoja porazka obarcza dziecko -NIE PIERDOLCIE, ZE KOBIETA Z DZIECKIEM MA TAK STRASZNIE ZLE -szuka i wybiea nieodpowiednich, nieodpowiezdzialnych facetow, ale to wynika raczej z jej niedojrzalosci.majac dziecko, bedac rozwodka mozna sie czegos w zyciu nauczyc..a tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pustka. jest mnostwo faceto, ktorych nie przeraza dziecko kobiety, z ktora sie spotykaja. najwidocniej owa mama nie ma nic do zaoferowania...nie jest w stanie zainteresowac soba faceta. TO NIE JEST DZIECKA WINA.WBIJA TO SOBIE DO GLOWY GLUPIA BABO

Gość KOSTARYKA HEJ
"Myślę że jesteś dobrą matką skoro zabierasz dzieciaka poza dom żeby sie nie nudziło." ZAJEBISTE ZDANIE. FAKTYCZNIE MAMUSIA PORWALA SIE NA WYCZYN. ZABIERA DZIECKO NA DWOR.....WOWWWWWWWWWWWWWW BRAWO DLA TEJ PANI

Gość KOSTARYKA HEJ
"powinien tylko akceptować, kochać nie musi..." ZAJEBISTE...ZAJEBISTE PANIENKO SZUKASZ DUPCI DLA SIEBIE...A NIE OJCA I PARTNERA...FRAJERKA JESTES DZIECKA SZKODA TAKIE JAK TY POWINNO SIE KASTROWAC ZERO OLIWY W GLOWIE BIEDNIUTKA SAMOTNA MAMUSI A CO DZIDZIE NA SPACER WYPROWADZA A W DOMU WKURWIA SIE NA WSZYSTKO...BO DZIECKA WINNE ZA ZLO SWIATA TEGO. IDE BO TO JAKAS GLUPOTA JEST

Gość to i ja sie wypowiem
Moja znaoima( dalsza) jej maz zostawil ja z dwojka dzieci , a rozwod byl bez orzekania o winie. Jak patrze na K. to flaki mi sie przewracaja. Zaszla w ciaze majac 16 lat.Teraz starszy ma 10 a mlodzy 6 lat. K. lata z impry na impre nie gardzi uzywkami ( alkohol dragi). O przypadkowym sexie nawet nie pisze.Bo to oczywiste. Zal mi jedynie dzieci... Drze sie na nie o byle co bije je..... |kazdy facet ktorego poznala wzywa sie na tych dzieciaczkach....Mieszka z rodzicami.Oni nie raaguja. Dzieciaki sa zaszczute zaztraszone. Nie wiedza co to milosc macierzynska. Autorko wiele bym dala aby byc samotna matka...... Nawet nie wiesz jak wiele......... Bo usmiech dziecka i jego cieple lapki na Twojej szyi wynagrodza Ci wszystko.... I gdy szepnie do ucha KOcham Cie mamusiu najbard\ziej na swiecie.....Chcialabym sie z Toba zamienic....

Gość Niezaczerwieniona
Słuchaj.. nie bądź zła na dziecko, cóż ono jest winne :( Powiem Ci tak, że byłam w podobnej sytuacji.... Z mężem mi się kompletnie nie układało, mieszkaliśmy od dawna osobno, ja z synkiem w swoim mieszkaniu, mąż w swoim 400 km od nas... po co się męczyć, bierzemy rozwód bo ileż można... Nie miałam zamiaru być z nikim wiesz? Ale... poznałam faceta... Chodzący ideał, nieziemsko przystojny, kochany, sympatyczny, rewelacyjny w kuchni, w jeździe samochodem i w łóżku... i co? Pokochał mojego syna jak swojego własnego, nic a nic mu to nie przeszkadza, i niedługo się pobieramy. Tu nie jest w tym wszystkim winne dziecko, tylko faceci i ich wpojone przez mamusie dewotki stereotypy. Znajdziesz tego jedynego :) Mówie Ci. Trzymam kciuki.