Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla za wszystko

to wszystko przez moje dziecko

Polecane posty

Gość zla za wszystko

jestem samotną matką. czasamami myślę że to przez moje dziecko nie udaje mi sie z facetami.. albo po jakimś czasie przestają je akcpetowac, albo narzekają że nie robimy nic ciekawego..w ciągu tygodnia jestem z dzieckiem i raczej nie mogę pozwolić sobie na jakieś ekscytujące wyjścia.. żałuje ze jestem matką.. nie jestem szczęsliwa

Gość powiedz to swojemu dziecku
na pewno będzie szczęśliwe

Gość zla za wszystko
zawsze sie znajdzie jakis mędrek zeby od razu krzyknąć że jestem złą matką i pewnie moje dziecko ma ze mną przewalone. otóz nie - jestem idealna i bardzo czula dla dziecka - zawsze okazuje mu duzo uczucia... ja mówię o Sobie!! Całe zycie poświęcam się dla dzieciaka, ustawiam wszystki swoje plany pod niego... zawsze.. nie mam niczego dla siebie.. a jeżeli pojawia się facet...zaraz znika..bo mam dziecko...

Gość vouloir cest pouvoir
w tobie coś nie tak. ja znam takie co mają dziecko i facetów wyraznie nimi zakochanych jak W Angelice)

Gość gawęda
a co się stało z tatusiem?

Gość loreal i garniera
nudna jestes kobieto.

Gość banalne co powiem
ale nie spotkalas odpowiedniego faceta. Dlatego sie zmywaja. 🌼

Gość zla za wszystko
z tatusiem sie rozwiodlam bo mnie zdradzał na prawo i lewo... raczej nie był gotowy do roli ojca.. ja tez znam... widocznie milosc nie jest dla mnie

Gość gawęda
no widzisz, tak więc nie jest to wina Twojego dziecka, że jesteś samotna, ale wyłącznie Twoja, bo sie puszczałaś z byle gównem.

Gość zla za wszystko
nudna ..zgadzam się.. poniewaz siedze w domu, biegam na spacerki z dzieciakiem, po sklepach za ubraniami dla niego i do centrum rozrywki...i do kina...zeby ono sie nie nudziło.. facetów to nie kręci

to ty to dziecko powołałaś na świat - nie jesteś nieszczęśliwa przez nie- ewentualnie przez swoją głupotę i nieodpowiedzialność

Gość jeszcze spotkasz
na swojej drodze człowieka, któremu nie będzie przeszkadzało Twoje dziecię. Ja spotkałam po kilku latach, warto było czekać.

Gość dzej zi
A dlaczego robisz wszystko dla dziecka?? Aby bylo, ze jestes idealna matka i tak sie poswiecasz? To ze jestes matka nie oznacza, ze nalezy rezygnowac z siebie i poswiecic sie bez reszty dzieciakowi, ktory w wieku 20 lat odejdzie z domu i bedzie mial w dupie matke i jej samotnosc.

Gość zla za wszystko
wpadliśmy..szybki ślub..kochał mnie jak mówił..tylko nie powiedział ze jeszcze dwie kobiety także.. miesiac po slubie..w 7mym m/cu ciązy dowiedziałam się że miał te kobiety.. fizycznie było ok.. bardzo ok.. ale nie wystarczyło mu

Gość A gdzie byłaś
ja też wiele lat temu byłam sama z dzieckiem. Był też facet, którego kochałam szaleńczą, nieuleczalną miłością, oprzez co popadałam w tatapaty. Tylko dziecko dawa ło mi pomoc, wyrękę, oparcie i bezwarunkową moiłość. Dziś znów mam kogoś, też kocham lecz tamta miłość-pomiędzy matką i dzieckiem jest inna, ponad każdą młością ją stawiam. Syn bardzo dorosły jest moim kuplem, uczy się jeszcze, pomagam więcej niż inni rodzice. Tylko ta miłość ma sens.

Gość 3bitka
Ja sie nie dziwie facetom, ze uciekaja, skoro twoje zycie polega na zajmowaniu sie jedynie dzieckiem. Co ty jestes w stanie facetowi zaoferowac oprocz obciazania go swoim dzieckiem?

Gość Ania 3
Myślę że jesteś dobrą matką skoro zabierasz dzieciaka poza dom żeby sie nie nudziło. Poszukaj gdzie indziej dojrzałeo faceta, albo przestań szukać, sam się napatoczy, zobaczysz. Moja przyjaciółka z dwiema córkami znalazła męża, to Ty nie znajdziesz??? Pomyśl-dziecko to cudowny test dla mężczyzn, jak wymiękają, znaczy że się nie nadają. A gdybyś mieszkała gdzieś obok, mogłabym brać je do siebie żebyś mogła czasem zabalować, hehe. Ja nie baluję bo nie ma z kim mojej księżniczki zostawiać. Pamiętaj dziecko najważniejsze

Gość Ania 3
A co do faceta... mój w delegacji... patrzę więc jak w szklance piwa zabalowały sobie dwe muszki lepiej ode mnie!!! cholera ;)

Gość aaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
No nie no śmieszą mnie takie stwierdzenia "puszczałaś się z byle gównem" itd. :O Może on na początku był inny? Poza tym była zakochana, potem przejrzała na oczy. I weźcie sobie przyjmijcie do wiadomości, że każdą z nas może to spotkać. Partner może umrzeć, zostawić, i wiele innych rzeczy. Nigdy nie można przewidzieć, co się wydarzy. Jeśli chodzi o dziecko, to dla odpowiedzialnego faceta, KTóRY NAPRAWDę SIę TOBą INTERESUJE NIE BęDZIE ONO STANOWILO problemu!! A nie możesz czasem poprosić mamę, aby zpostała z dzieckiem, a ty byś się wtedy gdzieś wyrwała? A poza tym inne pary nie robią codziennie niewiadomo jakich ciekawych rzeczy. Spacerują, rozmawiają itd. A w czym dziecko przeszkadza?

Gość fhgjghd
wspolczuje dziecku trzeba było najpierw myslec i sie zabezpieczac a nie teraz narzekac

Gość 3bitka
Poszukaj gdzie indziej dojrzałeo faceta Nie badz smieszna. Facet moze byc jednoczesnie dojrzaly i nie chciec byc w zwiazku z kims, kto potrafi byc tylko matka, nie kobieta. Facet to nie instytucja charytatywna.

Ojeny co za głupki tu się wypowiadają co niektórzy. Kto ci da 100% zabezpieczenia? Poza tym narzekać każdy czasem musi. Ciekawe czy Twojej matce tak łatwo przyszło macierzyństwo, gdy ty się urodziłaś? Macierzyństwo to ogromne wyzwanie, tym bardziej jak się jest samotną matką

Gość zla za wszystko
wiem że jest najważniejsze... weekendy mam bez dziecka..i wtedy masę wolngo czasu..i czas na rozrywki ..czy jakieś wyjścia.. strasznie mi z tym że jestem sama... bez faceta..bez kompletnego oparcia..sama z dzieckiem..zawsze i wszędzie... ilę można się poświęcać?

Moja ciotka była samotną mamusią a teraz jest szczęśliwą mężatką =], a jej córeczka mówi do niego "tatuś". Nie martw się, znajdziesz sobie mężczyznę.

Gość ofe rma
no niestety. kobietom z dziećmi zostaje tylko drugi, albo nawet i trzeci gatunek facetów. szczególnie jeżeli to dziecko to pamiątka po wielkiej miłości z którą "nie wyszło".

3bitka.... Ale np. wieczorem, gdy dziecko już śpi mogą spędzić u niej w domu miły wieczór razem... Dziecko to taka przeszkoda? Mnie bardziej rozbrajają paniusie, które biorą faceta podp antofel kup mi to kup mi tamto. To jest dopiero żenada :O i jakoś takie znajdują