Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo we mnie jest seks..

Mam ochote na dobry seks!

Polecane posty

chcialabym miec dobrego faceta w lozku, taki ktory zna sie na rzeczy...Czy sa jeszcze tacy?

ja zaczynam watpic...marzy mi sie facet ktory wie na czym rzecz polega , potrafi zdominowac ale jednoczesnie byc czuly..

Gość sciema
jasne ze sa,jeden jest jeszcze w pracy,ale czy zmeczony czy nie na "akrobacje łóżkowe" ZAWSZE znajdzie chec i sile,a wtedy to sie dzieje :) i po 3 latach malzenstwa nadal jest ciekawie i przyjemnie.

ja ostatnio rozstalam sie z moim facetem bo w lozku byl gorzej niz beznadziejny...zero fantazji, zero inicjatywy, koszmar. A teraz marze sobie o nowym kochanku ale gdzie i jak go znalezc..

Gość nemex
a kogo to obchodzi ze ty masz ochotę na seks?

Gość soczystamuszelka
wiecie co mi sie przytrafilo :( bylam jakis czas z gosciem ktory ogólnie byl do niczego totalne dno ale jak tylko sciągał spodnie to tylko iskry leciały :) mialam z nim najpiekniejszy sex w życiu nikt nigdy nie dawal mi tyle rozkoszy i orgazmow co on no i sprzet mial zaje***ty duży trwardy gruby mmmmmmmmm... no ale nie samym sexem czlowiek zyje i czasem trzeba wyjsc z łózka /niestety/ wiec popędziłam dziada bo z zyciową niedorajdą nie bede traciła czasu

Gość tak trzymaj soczysta muszelko
Oj ciezka decyzja ale jedyna słuszna! Życzę wielu niezapomnianych chwil w łózku i po za nim!!!!!!!!!!!!!

Gość HellscreamLobo
Kurcze mi tez by sie przydałą kochanka z temperamentem...eeeeeehhhh............. Kilka razy sie rozczarowałem...dziewczyna sex bomba....sexapil1000% a w łużku deska....dlaczego tak sie dzieje...nie wiem...moze dlatego ze "pozory myla" hehehe....................... NIe ma tutaj któraś ochoty na przystojnego super zbudowanego, niewyżytego samca??????????????????????????????????????????????????????????????

Gość grafo_doopa
HellscreamLobo zapomniales dodac do swojego opisu ...niewyżytego samca nie potrafiącego napisac zdania poprawną polszczyzną . ;)

Gość HellscreamLobo
Jak masz ochote porozmawiać o naszym ojczystym jezyku to idz na inne forum ...fuck...

Gość grafo_doopa
fuck to tez nie po polsku heheheheehehe