Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolnienie

zwolniłam pracownika banku i cierpiedziewczyna sfałszowała podpis

Polecane posty

Gość zwolnienie

potem sie dowiedziałam, ze ma meza recydywiste t3letnie dzieco. Mam doła jak nigdy

Gość ja zagram yyyy
a chuj nas to obchodzi :D:D, poza tym sprzątaczki bankowe wydaje mi się, że mają gówno do gadania w sprawach kadr :classic_cool:🖐️

Gość dół dołem ale to chyba
nie był odpowiedni pracownik banku? Czy zwolniłas ją dyscyplinarnie?

Gość mieszkankalondynu incognito
jebat glupia kurwe co cie to obchodzi??? jakas patologia maz kryminalista, dziecko i falszerka i oszustka

Jacy ci ludzie potrafią być jebnięci czasami, durna baba oszukiwała i ty jeszcze masz doła? :D :D Co cię to obchodzi? Kogo w ogóle to obchodzi?

Gość ciesz sie ze
stalo sie to teraz a nie jak juz wywinela lepszy numer i obiazyla tym ciebie. kobieto, takich ludzi nalezy eliminowac jak ajszybciej szczegolnie z takich miejsc gdzie ma sie do czynienia z pieniedzmi i to nie swoimi

Gość zwolnienie
ławo Wam pisac. Ja pracuje w tym zawodzie 7 lat i znam juz niejedna sytuacje rodzinna. Sama mam dziecko. Upiłam sie i chyba głupotypisze. doła mama i tyle

Gość zwolnienie
Mam takie doswiadczenie, ze wiem iz ludzie z róznych przyczyn robia złe rzeczy. Chyba nie zasne

Tak martw się tym, zasługujesz na to skoro nie masz "jaj" by sobie z tym poradzić. Zwolnij się sama bo ktoś taki się nie nadaje na takie stanowisko.

Gość ciesz sie ze
rthz niestety chyba ma racje...co kogo obchodzi jej sytuacja rodzinna skoro chciala zwinac pieniadze - domyslam sie ze po to falszowala podpis, co mnie obchodzi ze ma dziecko skoro ona sama ma to w dupie oszukujac w pracy i tym samym ryzykujac wywalenie z pracy, skoro ona sie nie przejmuje swoim dzieckiem to co ono ma mnie obchodzic???