Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgjhg

Jakie butelki i ile?

Polecane posty

Gość ghgjhg

Kupiłam zestaw avent 2x125ml i 2x250ml. Zastanawiam się czy to wystarczy? Drogie mamy podpowiedzcie

Gość ghgjhg
A czy mialaś takie zaślepki do butelek, bo jak bym chciała rozrobić meleko i będe mieszała to żeby nie chlapało?

Gość ghgjhg
a mozna je dokupić np. na allegro?

Gość ghgjhg
a czy w waszych zestawach byly te kapselki uszczelniające. Chodzi mi o kapsel który wklada się między góre butelki a smoczek by nic się nie wylewało. Nie wiem czy dobrze to opisuję

Gość ghgjhg
a jeszcze jedno pytanie? Czemu ceny tych samych butelek na allegro są tak zróznicowane. Np. avent 125 od 6 zł -20zł . Niby na aukcjach wszędzie ta sama butelka?

Gość niezadowolona0987
wiem ze to dziwne ale mam tez 3 takie butelki jak dla mnie beznadziejne naprawde uzyłam tylko raz moze dwa makabra wiecznie cos albo sie leje albo kapie teraz mam zwykłe i jest super

Gość ghgjhg
A jakie zwykle. Mozesz wkleić link?

Gość niezadowolona0987
poprostu zwykłe tylko nie szklane te tnsze sa w kazdym markecie te droższe nie znaczy lepsze jak dla kogo ja uzywałam zawsze trzech plus jedna na herbatke tulko patrz aby nakretki dobrze pasowały i dotykały smoczka wtedy fajnie sie miesza mleko mała ma 18 miesiecy i dalej z nich kozystam

Gość też używam zwykłych
bo z tych Avent ciekło spod nakrętki. Myślałam że może miałam pecha i trafiłam akurat na feler, ale czytałam już wiele opinii negatywnych. A na zwykłe butelki nie narzekam.

Gość niezadowolona0987
te butelki niby zwykłe sa naprawde rewelacyjne a nie sa drogie bo i firma nie znana a jednak super ja juz nie pamietam dokładnie bo sie napisy starły ale uzywam od urodzenia malej i nie zamieniła bym na zadne firmowe cuda

Gość niezadowolona0987
tak jak te smieszne kubki nie kapki ha ha wrecz sie z nich leje juz je w sklepie testuje woda i nie moge kupic kurcze ze wszystkich kapieeeeeee

Gość niezadowolona0987
ghgjhg jesli mozesz zwrócić te butelki avent to naprawde oddaj je jak najszybciej ewentualnie wymien je sobie na inne bo sa naprawde okropne i gwarantuje ci ze nie bedziesz ich uzywac

Gość ghgjhg
pewnei zuzyje do laktatroa jako pojemniki na pokarm. Rozejrze sie za takimi zwykłymi jak mówicie

Gość tommee tippee
a ja polecam tommee tippee jestem super zadowolona używałam przy pierwszym dziecku i teraz przy drugim - korzystam i z butelek i z kubków niekapków jak dla mnie rewelacyjne produkty wklejam linka http://www.tommeetippee.pl/contentpage/pageid/2/ ps avent do nich się nie umywa

Gość vbfdgg
tylko canpol beibis jak sie zuzyje toche kupuje nowa-taniocha

Ja kupiłam dwie 125 w babymaxx po 4 zł chyba. Obydwie miały te zaślepki o których piszecie. Nigdy nic mi z nich nie kapało. Jedną 125 mam z canpola to czasami cieknie spod nakrętki. Niby dobrze zakręcam ale jednak lekko coś tam źle naskoczy i cieknie. Duże mam różnych firm ale stoją jeszcze nie używane. A ta co mi się trafiła z canpola jak nalałam 50 ml i przelałam do tej babymaxx to okazało się że jest 40 ml. Sprawdzałam na domowych miarkach i było faktycznie 40

Gość upupupuppp
a jak wyglądaja te twoje po 4 zł?