Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nash20

Jeden typ lasek- masówka na ulicach!!!

Polecane posty

Juz nie od dziś stwierdzam, że wśród dziewczyn panuje pewien mocny \"trend\": -solar -tipsy -kurteczka z futerkiem koniecznie przed nerki -sztuczna \"złota\" biżuteria -kozaczki -bladoróżowe usta -na zdjęciach usta wydęte w tzw \"kaczy dziób\" lub robione przed lustrem w przedpokoju tudzież w łazience -tzw: \"borsuk\" na włosach (czarne od spodu blond na wierzchu - słownictwo : boshe, jesuuuuu, tesh, psiapsiółka, krejzolka itp - zainteresowania : makijaż, paznokcie (w przypływie weny nawet zdobienie paznokci!) i impressssski:D Tylko ja sie pytam DLACZEGO????????? Skoro nikomu sie to nie podoba dlaczego jest ich coraz więcej???? p.s Nie jestem zazdrosnym pasztetem leczącym swe kompleksy :p

Gość flirty thirty
Tez tego nie rozumiem ale jak sie tak dobrze czuja to niech sobie robia po swojemu. Mnie tez ten styl wybitnie nie odpowiada (mnie najbrdziej si eniepodobaja jasno pomalowane usta ... wtedy buzka robisie taka lakowata. W ogole ta moda wlasnie przypomina mi modelowanie sie na plastikowa laske z sex shopu .... :(

Gość vbfdgg
a tego to nie wiem-co to jest krejzolka??????

movering dobrze piszesz ale ja nie wiem czy aż tak dużo jest tego typu dziewczyn, no może ja mieszkam w małym mieście to i dużo nie widzę ale i nie zwracam zbytnio na to uwagi, osobiście mam to gdzieś

Gość no naszczescie
ja sie staram taka nie byc.. paznokcie zrobione są ładne.. ale nie jakieś metrowe. A i tak sama sobie robie bo i tak ładnie :) Nigdy nie kupiłam niczego przed nerki.. bo mi się takie kurtki mało podobają.. bladoróżowe usta.. ehh.. ja osobiście mam naturalnie mocno czerwone usta.. dlatego trochę je rozjaśniam na kolor skóry.. ale nie daje do tego różu. I tak cała nudna reszta :) Nie popieram tego stylu.. ale napisze, że te co się tak robią chcą być poprostu "sexii"