Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmarina

dziwna sprawa

Polecane posty

Gość mmarina

Witajcie, dziewczyny, kobiety, mezczyzni!! Mam do was takie pytanie: Powszechna jest opinia, ze to babki po dluzszym byciu w zwiazku unikaja seksu, a to bo je glowa boli, a to bo nie odpowiedni moment... A u mnie odwrotnie!! Ja bym sie chciala bzykac na okraglo, a On nie. Do tego jak juz TO robimy, to nigdy nie spuszcza sie we mnie, dopiero po moim orgazmie, ja musze go popiescic, ale i tak kulminacyjnie musi sam. Niby powinnam sie cieszyc, ze nie spuszcza sie za wczesnie, ale jakos to, ze nie moze ZE mna wprowadza mnie we frustracje. Dodam, ze zawsze bylo tak, ze na koncu musial sam sie dotykac zeby skonczyc. Nigdy nie bylo tak, ze stalo sie to tylko dzieki stosunkowi. Czy marudze? Czy niektorzy mezczyzni tak maja? Czy cos jest nie tak?

Gość HellscreamLobo
A mam pytanie...powiedz czy on sie dużo masturbuje? a moze masturbował sie wcześniej? to ważne..

Gość mmarina
czasami tak, ale w normie

Gość huhm
HellscreamLobo no wlasnie dobre pytanie i pewnie tez jest odpowiedzia;)

Gość mmarina
no dobra, a ktos jeszcze moze sie wypowiedziec`?

ja ostatnio tez tak mam, ze inicjuje sks z moim partnerem (4lata razem).... smuci mnie to, bo chcialabym, zeby z jego strony bylo wiecej werwy :/ ja bym sie mogla i chciala! kochac kazdego dnia, kiedys jego wymowka byla praca, brak sil, energii, nasze klotnie... teraz miedzy nami jest super, w jego pracy tez znacznie lepiej, ale nadal zero poprawy sytuacji z seksem.... przez to wszystko jak sie juz kochamy, to robie sie bardzo sucha i mnie boli.. nie mam zadnej przyjemosci prawie... a kiedys to ho ho.... :(

Gość mmarina
no wlasnie!! to dziwne? Faceci tak nazekaja, ze to MY nie chcemy, a tu prosze!! Super zwiazek, zadnych problemow, niby milosc, a z seksu nici, what the fuck```````???!!!!

dokladnie o tym samym myslalam, zawsze to faceci sie napalaja na swoje artnerki, a one staraja sie unikac seksu :/ ech tam.... pech :/ a czy u was jest monotonia w seksie czy probujecie nowych rzeczy? moze nowa bielizna, cos wyuzdanego? olejki, masaze? seks analny? ja probowalam wszystkiego i moj partner wie, na co mnie stac i ze moge dla niego duuuzo zrobic i nadal nic.... no moze z tym analnym to nie za czesto, raz, czy dwa.. na... rok! :P

Gość mmarina
musze konczyc, ale na serio interesuja mnie wasze historie i rozne przemyslenia na ten temat, jutro zagladam z nadzieja na choc jedna inspirujaca informacje. dobranoc

Gość gohca
hej, to ciekawy temat. Moze jakis pan da przyklad czemu tak moze byc?

Gość mmarina
weszlam dzis, a tu zadnych nowych teorii:( i co myslicie? napiszcie

Gość mmarina
strasznie trudno tu uzyskac jakis kontakt!!

Gość zmeczony
ja tak tez mam, czasem. Podzczas seksu jest mi trudno dojsc. Wszystko zalezy od czestosci zblizen. I najlepiej zeby sie przestał masturbowac. Przyzwyczaja sie człowiek do jednego typu pieszczot i ciezko sie od tego odzywczaic. Na poczatku myslałem ze jest ze mna zle czy cos, ale teraz nie uwazam tego za cos nie fajnego, chociaz czasem fajnie by było dojsc szybciej.. takie szybkie numerki tez sa fajne :]. Moja kobieta nie marudzi, ma srednio dwa orgazmy, ja mam srednio jeden. CZasem jak mnie piesci ustami, to czuje ogromne podniecenie i jestem na granicy, ale nie potrafie skonczyc. Jednak, ona juz wie kiedy tj i pomaga sobie raczka, tak zebym mogł skonczyc w jej ustach, co.. swoja droga jest bardzo przyjemnym doznaniem dla obojga partnerów. Pozdrawiam.

Gość mmarina
dziekuje "zmeczony" :)

Gość zmeczony
prosze bardzo :]

Gość Nie zależy mu na tobie
Rozdział 4 NIE ZALE Y MU NA TOBIE, JESLI Z TOBA NIE SYPIA Meczyzna, któremu naprawde sie podobasz, pragnie cie dotykac. Zawsze........................................................................................................... 63