Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpiszcie

Paluszek w pupci

Polecane posty

Gość odpiszcie

Proszę o szczerą odpowiedź i bez głupich żartów. Jestem chłopakiem i mam 20 lat. Mam ukochaną w tym samym wieku. Od pewnego czasu zauważyłem, że bardzo kręci mnie lizanie jej pupy. Łącznie z dziurką i ona wyraziła zgodę na to abym przy następnym spotkaniu wsadził delikatnie paluszek. Oczywiście zapewniłem ją, że będę delikatny, naślinię ją i palec itd. i że przestanę jak tylko da znak. Ale boję się czego innego o czym nie powiem jej. Otóż wielkim upokorzeniem dla niej byłoby gdybym wsadził paluszek i okazało by się, że się zabrudził. WIęc czy to możliwe? Na zewnątrz jest bardzo czysta, liżę ją po kąpieli ale nie wiem jak to jest z tym że pobrudzę sobie paluszek od wkładania w pupę. Dodam, że ani ona ani ja nie chcemy anala. Paluszek to max na co się zdecydowaliśmy. Proszę o opowiedź

Gość 26...
Dorośli ludzie mają palce, nie paluszki. No chyba że są karłami.

Gość nAATAALIAA
bleeeee !! ochydctwo

Gość 159753
Ta, ohydztwo, a pewnie sama byś chciała

Gość nAATAALIAA
watpie.. nie chcialabym ble....

Gość 159753
Polizał by Cię po dziurce, to by Ci się spodobało

Gość ZAsADA _jEST_JEDNA
odpiszcie - poszukaj w topikach ostatnio byly dwa o podobnym temacie moze tam znajdziesz odpowiedz na Twoje pytanie powodzenia

Gość licking
po to jest jezyk, aby lizac

Gość jak paluszek sie pobrudzi
kupką to bedzie chuujowinka z kuutasinką:D

Gość lewatywa___slask
czy wy niewiecie co to lewatywa ???

Gość lewatywa___slask
bo ja wiem często robię sobie lewatywę za pomocą płynnego asfaltu :-)

Gość tak sobie mysleze
ze Jolka R by cie swoim nosem jak wibratorem wy++++bala

Gość ludzie sa tak glupi ze zaslugu
to pwoiedz jej zeby nie zapomniala lewatywy zrobic.

Gość Pytanieee
Ha ha ha ha-paluszek. To nawet moje dzieci twierdzą że mają palce a nie mają jeszcze 10 lat. Ty masz paluszek? To może jakiś niedorozwój kończyn górnych?co? Ha ha. Poza tym nie masz ciekawszych przemyśleń niż to,czy jak włożysz palec w dupe to się wybrudzi? Możesz to sprawdzić empirycznie na swoich czterech literach. I w ogóle to po co się tłumaczysz z tego,że nie chcecie analu. Czy kogoś to interesuje? Wsadzaj swój interes gdzie chcesz-twoja sprawa. A ogólnie-wszystko jest dla ludzi. Tylko dorośnij,bo jeszcze dzieciak z ciebie:)

Gość odpiszcie
no widzę, że same mądre odpowiedzi :-o o paluszek pytałem, bo kiedyś mojej dziewczynie wyleciały soki z łechtuni i spadły na moje jąderka i byliśmy trochę zażenowani na szczęście potem uruchomiłem mojego fifolka i sytuacja się rozładowała

Gość Pytanieee
Wasze pożycie intymne musi być fascynujące skoro zauważacie takie drobiazgi he he

Gość odpiszcie
Pojebane to forum. Ten 3 posty wyżej się pode mnie podszywa. Tyle postów a żadnej odpowiedzi

Gość odpiszcie
Przez was sam sprawdziłem z autopsji:o I teraz mam paluszek cały w kupce, wy choojeczki wy!:o

Gość Pytanieee
Ha ha ha paluszek calusi w kupce he he. To weź mydełko,troszeczkę wodeczki i umyj palusia a później wytrzyj w ręczniczek,żeby nie był mokrusi he he. A następnym razem się wysraj przed takimi eksperymentami głąbie i nie zadawaj więcej idiotycznych pytań!

Gość slawoooo
widzę ze nie dorośliście do takich ekstremalnych eksperymentów po pierwsze to kobieta powinna byc po oddanym stolczyku lub lewatywce to wtedy jest tam czysto i nawet można palce lizac a tym oszołomom co niewiedzą jak sex analny jest the best powinno się zabronic wypowiadania na tym forum.

Gość anonimussss
hehe,nie moge,ale sie usmialam:D:DD paluszek w kupeczce-miszcz:D

Gość slawoooo
a jeszcze jedno jeżeli pozwala ci na wkładanie paluszka to włożenia tam penisa droga jest niedaleka ona na 100% będzie lubiła anal tak więc musisz miec lubrykanty w pogotowiu a jeżeli ma orgazmy przy tobie to niech sprubuje z palcem lub penisem w tyłku prawdziwy odlot dla partnerki :)i nie krępuj się to normalne że faceci lubią ten drugi otworek tyle tylko że większośc się nie przyzna

Gość takajednaaa
moj lubi mi wkladac palca w tylek i an poczatku mi sie o nie podobalo,a ptoem anwet mi sie spodobalo.Ale czasami jesliw czenisje nei zrobie wiaodmo czeog no to sie boejz e on sie ubrudzi ,a wtedy umarlabym chyab ze wstydu.przeciez nie ebde robila codizennie lewatywy,tymbardziejz e seks jest spontaniczny,nie planujemy ze np jutor o 20,heeh.no to rpzeciez nie powiem mu,wiesz co poczkeja pojde sie wysrac/zrobic lewatywe i bedziemy kontynuowac.aha,jak sie meni zapytalc zy to lubie to pwoeidzialamz e tak i etarz on to robi za kazdym razem.ostatnio chcial etz wsadzic penisa ale go powstrzymalam.chyab bym umarla zbolu.

Gość Pytanieee
Ha ha ha-ja też tu się śmieje. Taka jedna by umarła z bólu przy analu he he. Ciekawe wyznanie. Wiecie co dzieci? Do seksu trzeba dorosnąć-dajcie sobie na wstrzymanie:) a propos bólu takajednaaa-pomyśl sobie,że kiedyś przyjdzie ci urodzić dziecko...

Gość kadarka1l
a ja marzę aby zamieszać mojemu kochasiowi w dupci ale nie mam okazji. jak był to nie chciał. teraz nie będę pytała tylko otwarcie powiem że ja tak chcę i mnie nie przerazi tym że coś może się przytrafić. będę na to przygotowana. najwyżej się wycofam.