Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a rgfoue

A CO BYSCIE ZROBILI GDYBY WASZ MAZ/ZONA ZMIENILI WYZNANIE

Polecane posty

Gość a rgfoue

PRZESZKADALO BY WAM TO?

nie ,to jego sprawa ja i tak miałabym swoje zdanie.Chyba ze narzucałby mi nosic jakies łachy zwiazane ze mniana wyznania -oo wtedy byłoby nieprzyjemnie.A to czy on modliłby sie do kozy czy golebia czy czegokolwiek byłoby mi obojetne

Gość a rgfoue
HM TO CHYBA TAK LATWO POWIEDZIEC ale ja nie wiem co bym zrobil to sie przeciez wiaze ze stylem zycia wychowaniem dzieci i ttd

Gość mnie by nie przeszkadzało
pod warunkiem, że nie wiązałoby się z jakimś ortodoksyjnym sposobem wyznawania tej wiary- nie lubię fanatyków....

wiesz co?dzieci wychowywałabym w wierze katolickiej ,ale tylko dlatego zeby dzieciom łatwiej było w szkole czy przedszkolu,a potem same niech wybieraja.Teraz juz w drugiej gimnazjum sie buntuja i wiesz co mowia dzieci?ze do kscioła nie pojda bo kosciół to klamstwo-ytak mowi moja coorka .i co mam jej powiedziec?ja uwazam tak jak ona ale przeciez nie powiem wprost-tajk dziecko ,masz racje.Nie rozmawiałam z nia nigdy na ten temat a ona mi z czyms takim wyskakuje.

Gość a rgfoue
znajomy znajomego ma taki ,,problem,, i tak mysle co bym zrobil jego zona zmienila l wyzanie nie wiem na jakie ale jakies ,,egzotyczne,, i on jest przeciwny

Gość a rgfoue
on chce sie rozwiesc z nia -dziwna sprawa jestem ciekaw co bym zrobil

przeciez ja ta jej wiara na niego jakos znaczaco nie wpłynie to moze sie dogadaja:o

Gość Dearh Dragon
zmiana wyznania o niczym nie powinna przesadzac, kazde wyznanie chcrzescijanskie nakłada obowiazki na rodziców i współmałzonków, tzn dbania o własna rodzine, wiec jesli współmałzonek zapomni o tym albo przyjmie wyznanie które stanie sie przyczyna daleko posunietych zaniedban to jest to powód do separacji, sama wiec zmiana wyznia nie powinna miec wiec wpływu na duchowa i fizyczna kondycje rodziny...

Gość nie bylabym zadowolona
bo to by oznaczalo fanatyzm. A fanatykom mowie stanowcze NIE :P

Gość ANNNNAA
zalezy jakie wyznanie? jedne zmieni cale zycie inne niekoniecznie.

Gość Dearh Dragon
znprzykroscia stwierdzam ze najwiecej fanatyzmu obserwuje wsród katolików a fanatyzmowie mówie stanowczo "NIE"

ja w kościół nie wierze w trójce święta wierze PRZEBŁYSK WIECZNOŚCI Ian McCormack Co się z nami dzieje, kiedy umieramy? „Przebłysk wieczności” to niesamowita i prawdziwa historia człowieka, który umarł i ujrzał świat po drugiej stronie. Ian nurkował u wybrzeży wyspy Mauritius, gdy został ukąszony przez śmiertelnie jadowitą meduzę. Będąc już w szpitalu umarł na około 15-20 minut, doświadczył piekła a następnie nieba. Dano mu tam możliwość powrotu by opowiadał swoją historię. Jego śmierć była drzwiami do prawdziwego życia, a jego historia w dalszym ciągu przeobraża ludzi na całym świecie, prowokując do zadania sobie poważnego pytania, na które wszyscy kiedyś musimy odpowiedzieć. O autorze: Ian wraz z żoną i trójką dzieci mieszka w Wielkiej Brytanii. Podróżuje po całym świecie opowiadając o tym, Kim jest światłość na końcu tunelu. Głosi konieczność porzucenia grzechu. Fascynuje go oglądanie Jezusa leczącego zranione ludzkie serca i uzdrawiającego ich ciała. http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1787982315386930665&hl=pl&fs=true ostrzeżenia z zaświatów OSTRZEŻENIE Z ZAŚWIATÓW - WYPOWIEDZI DO KAPŁANÓW NASZYCH CZASÓW 18 kwietnia 1977 r. przekazał mi duszpasterz książkę pt.: “Ostrzeżenie z Zaświatów". Są tam wypowiedzi czterdziestoletniej dziś (1977 r.) matki czworga dzieci, opętanej od 15 roku życia, gospodyni domu. Egzorcyści, którzy ją egzorcyzmowali, (a było kilku takich kapłanów), otrzymali z Góry nakaz, polecenie spisywania wypowiedzi demonów. Dla dobra sprawy i aby nie wywołać generalnego ataku prasy, radia i telewizji — dla uniknięcia szkód duszpasterskich pierwsze wydanie nie podało nazwiska i imienia tej opętanej osoby http://taw1.republika.pl/ozz.html